Odds på presidentvalget i USA i 2020

Den 3. november 2020 avholdes det 59. presidentvalget i USA. Det knytter seg stor spenning til hvem som vil bli USAs nest president. Vil Donald Trump få fire nye år? Eller vil Joe Biden bli den nye presidenten?

Donald Trump odds på presidentvalget

Dersom du er interessert i amerikansk politikk og liker odds og betting på nett er vel få ting bedre enn å kombinere disse to interessene? Mange av de norske bettingselskapene på nett lar deg nemlig spille odds på hvem som vinner presidentvalget i USA 2020.

De beste bettingselskapene for betting på presidentvalget i USA

Det finnes tusenvis av ulike bettingselskaper der ute som tilbyr odds på presidentvalget i USA. Vi anbefaler alltid at du undersøker hos flere ulike bettingselskaper slik at du får den beste oddsen på det oddsobjektet du ønsker å spille på.

Dersom du er ny på odds og betting anbefaler vi at du starter hos de seriøse norske bettingselskapene som nordmenn flest spiller hos. Da sikrer du at du ikke ender opp hos en useriøs aktør.

De norske bettingselskapene har også ofte gode oddsbonuser til nye spillere, som gjør at du får en knallstart med enten gratis spill eller ekstra bonuspenger å spille på.

Våre favorittbookmakere for odds på presidentvalget i USA:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Slik fungerer betting på presidentvalget i USA

Å spille på oddsen på presidentvalget i USA fungerer på samme måte som om du hadde spilt på en fotballkamp eller annen idrettsbegivenhet.

Tiden er over der bettingselskapene kun lot sine spillere spille på sport. Nå har de fleste av de mest populære bettingselskapene på nett egne kategorier der spillerne kan spille på andre hendelser og begivenheter.

En populær kategori å spille på er naturligvis politikk, og det er i denne kategorien du vil finne presidentvalget i USA 2020 som en hendelse du kan spille på hos bettingselskapene.

Alt du trenger å gjøre for å kunne sette penger på presidentvalget i USA er å registrere deg hos en bookmaker som tilbyr odds på valget. Når du har registrert deg må du sette inn penger på kontoen din. I den forbindelse venter gjerne en egen oddsbonus til nye spillere.

Så fort pengene er på konto er det bare å finne kategorien der presidentvalget i USA ligger og klikke seg inn på de ulike oddsobjektene som bettingselskapet tilbyr.

Hvilke oddsobjekter finnes på presidentvalget i USA?

Hos bettingselskapene kan du ikke kun spille odds på hvem som blir USAs neste president. De fleste bettingselskaper har flere oddsobjekter du kan spille på.

Vanlige oddsobjekter på presidentvalget i USA er:

  • Hvem vinner presidentvalget i USA?
  • Hvilket parti får USAs neste president?
  • Hvem blir demokratenes presidentkandidat?
  • Hvem blir republikanernes presidentkandidat?

Ser man på de største bettingsidene så er de tre øverste kandidatene i de ulike kategoriene følgende:

Hvem vinner presidentvalget i USA?

  • Donald Trump (2.05 i odds)
  • Joe Biden (1.80 i odds)

Hvilket parti får USAs neste president?

  • Demokratene (1.80 i odds)
  • Republikanerne (1.90 i odds)
  • Independent (29.00 i odds)

NB: Vi har ingen direkte-feed fra bookmakerne, og oddsen er derfor oppdatert manuelt og ikke i sanntid. Klikk deg inn på våre forslag i tabellen ovenfor og gå til oddskategorien "politikk" for å finne gjeldende odds og oddsspill på presidentvalget i USA mellom nåværende president Donald Trumf og demokratenes kandidat Joe Biden.

Råd til deg som vil å vedde penger på presidentvalget i USA

Dersom du har lyst til å spille på oddsen på presidentvalget i USA anbefaler vi som vi alltid gjør når man skal spille penger på noe at man setter seg inn i valget og presidentkandidatene.

Dette kan du enkelt gjøre ved å følge med på nyhetssendinger eller ved å gjøre noen raske Google-søk.

Selv om Donald Trump virker som en selvsagt kandidat å spille på så er oddsen til gjengjeld svært lav på at han vinner. Kanskje du heller bør se på noen av de andre kandidatene der oddsen er høyere? Mye kan skje frem til presidentvalget i 2020, og det er langt fra sikkert at Trump stikker av med seieren i en ny periode.

Foran presidentvalget i 2016 brukte bettingspillere på nett rekordbeløp på å vedde på hvem som vant valget. Antakelig vil også presidentvalget i 2020 være et populært spillobjekt for oddsspillere verden over.

Publisert: 27/8/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.