Odds og betting med Astropay

Astropay betting

Astropay er en populær betalingsmetode som kan brukes hos en rekke bettingselskaper på nett. 

Astropay var tidligere ganske ukjent for nordmenn, men i det siste har stadig flere norske spillere fått øynene opp for denne betalingsmetode, som fungerer til både innskudd og uttak.

Gjør innskudd med Astropay hos disse bettingselskapene:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Folkeriket logo

Folkeriket

LES OMTALE

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
casumo logo
500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betmaster

Betmaster

LES OMTALE

1500 NOK

4 x gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Wazamba logo

Wazamba Sport

LES OMTALE

2100 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Sven-play

Sven-Play

LES OMTALE

1000 NOK

reloadbonuser

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Fungerer Astropay hos norske bettingselskaper?

Astropay fungerer glimrende hos norske bettingselskaper. 

Det blir stadig vanskeligere for norske oddsspillere å gjøre innskudd og uttak hos bettingselskapene, og det er derfor deilig med tjenester som faktisk fungerer for nordmenn, slik som Astropay gjør.

Astropay gir det et digitalt «bankkort» (eller forhåndsbetalt voucher om du vil) som du kan bruke til å gjøre innskudd hos bettingselskaper på nett, og tjenesten er naturligvis tilgjengelig også for norske spillere.

Astropay har faktisk en egen app som er tilgjengelig i den norske versjonen av AppStore (for deg som har iPhone) og Google Play Store (for deg som har en Android-telefon).

Som nordmann bruker du kom få minutter på å registrere en brukerkonto, og du kommer raskt i gang med å ta i bruk Astropay som betalingsmetode hos bettingsidene.

Stadig flere av de «norske» bettingselskapene aksepterer nå Astropay, etter at store aktører som Paysafe Group (Neteller og Skrill) har trukket seg ut av det norske bettingmarkedet.

Når du bruker Astropay går inne transaksjonen din direkte fra din norske bank til bettingselskapet du vil spille hos.

Astropay fungerer som en mellomstasjon, og bankene vet ikke hva du skal bruke pengene dine til. Derfor har de heller ikke hjemmel til å sperre for transaksjonen.

Slik fungerer Astropay

Astropay fungerer som et digitalt bankkort. Det kan gjerne sammenlignet med norske bankkort levert av Visa og Mastercard, bare at Astropay ikke er knyttet opp mot disse leverandørene.

Astropay kan både brukes som en digital wallet og som en betalingsmetode. Du «fyller» opp Astropay-kontoen din med penger, og bruker Astropay-kortet til å gjøre innskudd hos bettingselskapene fra saldoen på Astropay-kontoen din.

Stadig flere bettingselskaper aksepterer Astropay som betalingsmetode. Det er bare å se etter Astropay-logoen i oversikten over betalingsmetoder hos bettingselskapet du vil spille hos, og deretter blir innskuddsprosessen en dans på roser.

Det første du trenger å gjøre for å kunne ta i bruk Astropay som betalingsmetode hos bettingselskapene er å laste ned Astropay-appen fra AppStore eller Google Play Store.

Deretter registrerer du deg i appen med mobilnummeret ditt, og får tilgang til din egen e-wallet som du kan fylle opp med penger i tillegg til et virtuelt bankkort med et valgfritt beløp.

Du fyller opp Astropay-lommeboken din ved hjelp av flere betalingsmetoder, blant annet Visa, Mastercard og Google Pay.

Det er mange fordeler ved å bruke Astropay som betalingsmetode hos bettingselskapene:

 • Du slipper å forholde deg til norske myndigheters betalingsrestriksjoner
 • Du har en komplett betalingsløsning for både innskudd og uttak
 • Innskudd skjer umiddelbart
 • Astropay er en meget brukervennlig løsning
 • Du får full kontroll over alle transaksjoner i Astropay-appen
 • Det er få gebyrer for bruk av Astropay som betalingsmetode

Innskudd med Astropay

Så fort du er registrert som Astropay-bruker får du muligheten til å kjøpe et digitalt (virtuelt) bankkort med et valgfritt beløp. 

Når det er gjort er det bare å klikke deg inn hos et bettingselskap som aksepterer Astropay som betalingsmetode.

Hos bettingselskapet velger du Astropay i listen over innskuddsmetoder, og du blir videresendt til en betalingsside. Her skal du fylle inn kortopplysningene til ditt Astropay-kort som du finner i appen på telefonen din. Velg innskuddsbeløp og bekreft transaksjonen, og bettingkontoen din vil fylles opp umiddelbart.

Innskuddsprosessen oppsummert:

 1. Last ned Astropay-appen til din mobil
 2. Registrer deg i appen med mobilnummeret ditt (du kan også registrere deg på nettsiden)
 3. Kjøp deg et digitalt betalingskort i appen med et valgfritt beløp
 4. Finn et bettingselskap som aksepterer Astropay som innskuddsmetode
 5. Fyll inn Astropay-kortopplysningene dine på betalingssiden
 6. Velg beløp og godkjenn transaksjonen
 7. Innskuddsbeløpet trekkes fra ditt Astropay-kort og er tilgjengelig hos bettingselskapet på få sekunder

Uttak med Astropay

Siden Astropay fungerer som en e-wallet, i tillegg til et virtuelt bankkort, vil de fleste bettingselskaper også ta deg gjøre uttak til Astropay-kontoen din.

Uttak tar gjerne litt mer tid enn innskudd, da bettingselskapet først må godkjenne uttaket, men så fort uttaket er godkjent så skjer selve overføringen av gevinster til din Astropay-wallet på få sekunder.

Avgifter og kostnader

Hos Astropay får kan du kjøpe et virtuelt betalingskort helt uten gebyrer eller avgifter. Dette er altså en svært rimelig betalingstjeneste i bruk.

Det er imidlertid greit å være klar over at noen bettingselskaper vil kreve et lite gebyr når du bruker Astropay som betalingsmetode. Dette gebyrer er sjelden på mer enn 2% av beløpet du setter inn. Husk at sjekke om ditt bettingselskap krever gebyr når du bruker Astropay til innskudd.

Sikkerhet og kundeservice

Bak Astropay står et britisk selskap som har ditt hovedkontor i London. Selskapet er underlagt britisk finanslovgivning og er godkjent av britiske finansmyndigheter, noe som er en trygget i seg selv.

I tillegg tar Astropay i bruk SSL-kryptering, HTTPS-protokoller og annen avansert teknologi for å sørge for at forvaltningen av pengene dine, og at alle transaksjoner foregår på en trygg og sikker måte.

Hundrevis av bettingselskaper bruker Astropay som betalingsløsning, og tjenesten har tusenvis av fornøyde brukere over hele verden. Det er derfor helt trygt å bruke Astropay til innskudd og uttak hos bettingselskapene.

Lurer du på noe har Astropay en egen FAQ-side på nettsidene sine. Her får du svar på de oftest stilte spørsmålene.

Har du problemer med å bruke Astropay bør du først og fremst kontakte bettingselskapets egen kundeservice, som gjerne kan hjelpe deg raskt og effektivt.

Astropay har også en egen kundeservice som du kan kontakte ved å fylle ut et kontaktskjema på nettsidene, eller i appen. 

Konklusjon: Anbefaler vi Astropay eller et alternativ?

Astropay er et glimrende alternativ for alle norske oddsspillere som ser etter en betalingsmetode som fungere hos bettingselskaper på nett.

Astropay gir deg tilgang til en e-wallet og et virtuelt bankkort, og kan brukes til både innskudd og uttak.

Med Astropay slipper du å forholde deg til norske myndigheters betalingsrestriksjoner, og stadig flere bettingselskaper aksepterer Astropay som betalingsmetode.

Publisert: 1/11/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.