Betting guide

Bookmakere

Bookmakere

Hvilken bookmaker på nett skal du velge? Vi har alltid sagt at du bør velge flere forskjellige bookmakere, slik at du får den beste oddsen. I tillegg vil du da få mer penger å spille for, ettersom de fleste gir bort generøse velkomstbonuser til nye spillere.

Guide til odds, betting, tipping

Guide til odds, betting, tipping

Her er en guide til tipping. Lær mer om odds og hvordan du vinner ved å tippe på nett. Vi hjelper nybegynnere å lykkes med betting. Selv erfarne spillere kan plukke opp noen nyttige råd her.

 

Liste: Bettingselskaper og bookmakere

Mange spiller uvitende om at utbetalingsprosentene på norske statlige spill er mye lavere enn hos utenlandske konkurrenter. I tillegg får man dessuten bonuser hos utenlandske spillaktører. Her er noen gode alternativer til norske spill.

Oddstips

Oddstips

Her får du noen oddstips som kan hjelpe deg å vinne penger på oddsen. Enten du spiller langoddsen eller hos utenlandske bettingselskap er dette tips som kan gi deg bedre odds.

 

Tipping tips

Tipping tips

Mange søker etter gode tips om tipping, men likevel er det få som har fått med seg det viktigste tipset av alle. Her får du noen tipping tips som er helt essensielle dersom du skal lykkes med tipping på nett, enten du driver hobby-tipping på lørdag eller er en ekspert-tipper.

 

Les mer om betting nedenfor:

Livestream på mobil

Bettingsider med gratis livestream

Visste du at du kan strømme kamper og sportsarrangementer gratis, gjennom bettingsider og nettcasinoer? Live betting, eller In-Play som det også kalles, blir stadig mer populært blant sportsentusiaster. 
Fotballstadium

Bookmakere

Hvilken bookmaker på nett skal du velge? Vi har alltid sagt at du bør velge flere forskjellige bookmakere, slik at du får den beste oddsen. 
Vinter OL 2018 logo

De olympiske vinterlekene 2018

Vinter-OL 2018 blir avviklet i den sør-koreanske byen Pyeongchang i tidsrommet 9. til 25. februar. Byen var kandidat til vinterlekene i både 2010 og 2014, men tapte med liten margin i avstemningene begge gangene. 
Odds og betting på PC

Guide til odds, betting, tipping

Her er en guide til tipping. Lær mer om odds og hvordan du vinner ved å tippe på nett. Vi hjelper nybegynnere å lykkes med betting. Selv erfarne spillere kan plukke opp noen nyttige råd her.
Spiller på fotballbane

Liste: Bettingselskaper og bookmakere

Mange spiller uvitende om at utbetalingsprosentene statlige spill er mye lavere enn hos utenlandske bettingselskaper. Dessuten får man bonuser hos utenlandske spillaktører. Her er noen gode alternativer til norske spill.
Fotballspillere

Live betting

Live betting er i vinden som aldri før, og det blir stadig flere muligheter til å spille på idrettsarrangementer i sanntid, mens de utspiller seg. På denne siden ser vi nærmere på hvordan live betting fungerer. 
Fotball

Oddstips

Her får du oddstips som kan hjelpe deg å vinne penger på oddsen. Enten du spiller langoddsen eller hos utenlandske bettingselskaper er dette tips som kan gi deg bedre vinnermuligheter.
Bergensavisen logo

Bergensavisen Oddstips

Bergensavisen gir sportentusiaster gode råd på aktuelle oddsspill med sitt Oddstips. Her får du tips i forbindelse med oddsspill på fotball, ishockey og andre aktuelle idrettsbegivenheter. 
Dagbladet oddstips logo

Dagbladet Oddstips

Dagbladet Oddstips er en tjeneste på Dagbladets nettsider, hvor man får daglige tips på aktuelle sportsbegivenheter. Tilbudet leveres i samarbeid med Norsk Tipping. På samme sted får man også tippekupongtips og lotto.
Nettavisen Sportspill logo

Nettavisen Oddstips

På Nettavisen Sportspill får man både fyldige analyser samt odds- og tippetips for spill hos Norsk Tipping. Vi sjekket tjenesten, og du finner alt om deres oddstips-tilbud i denne artikkelen.
TV2 Sport logo

TV2 Oddstips

Hos TV2 får man daglige analyser og oddstips på sport og spill. Dermed får de som besøker tv2.no muligheten til å få god bakgrunnsinformasjon før de eventuelt plasserer oddsspill.
Tipster VG logo

VG Tipster

Tipster er en side hos VG som gir sportselskere tips og triks om betting på sport. Her finner man info om både sport, trav og lotto.
Fotballspiller, norsk flagg

Tipping tips

Mange søker etter gode tips om tipping, men likevel er det få som har fått med seg det viktigste tipset av alle. Her får du noen tipping tips som er helt essensielle dersom du skal lykkes med tipping på nett.