Odds og betting med Blixtpay og Incharge

På denne siden

Blixtpay odds og betting

Blixtpay er en svensk betalingsløsning som stadig flere norske brukere nå kan benytte for å gjøre innskudd og uttak hos online bettingselskaper. Opplegget er laget med det nordiske markedet i tankene, og er på mange måter skreddersydd for norske oddsspillere.

Selv om du ikke finner Blixtpay på listen over tilgjengelige betalingsmetoder hos mange ledende bettingsider ennå har ikke dette noe å si, da du vil motta en fullverdig VISA-kort som del av opplegget.

Bettingsider med støtte for Blixtpay

 • Bredt oddsutvalg
 • God sikkerhet
 • Jevnlige oddsbonuser
3000NOK
5.0
Spill nå Les omtale
Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
 • Visa og norske bankkort
 • Mastercard
 • MiFinity
 • Blixtpay og Incharge
Les omtale
 • Super sportsbook
 • 30% Combo booster
 • Fantasy Sports
1000NOK
4.0
Spill nå Les omtale
Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
 • Visa og norske bankkort
 • Neosurf
 • Blixtpay og Incharge
Les omtale
 • 5% ukentlig odds-cashback
 • Gode innskuddsløsninger
 • Solid utvalg live odds
1000NOK
5.0
Spill nå Les omtale
Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
 • Visa og norske bankkort
 • Mastercard
 • eZeeWallet
 • Astropay
 • Jeton
 • +2
Les omtale
 • Innskudd med Visa
 • Norske nettsider
 • Odds cashback
Spill nå Les omtale
Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
 • Visa og norske bankkort
 • MiFinity
 • Astropay
Les omtale

Fungerer Blixtpay hos norske bettingselskaper? 

Blixtpay eies og opereres av det samme selskapet som også leverer en app som heter Incharge. Med disse to løsningene kombinert, kan du flytte penger til og fra norske bettingselskaper på nettet enkelt som bare det.

Du får tilgang til en egen svensk bankkonto med eget VISA-kort. Du kan også benytte opplegget hundre prosent elektronisk via app på telefonen. Dette medfører at du kan bruke Blixtpay hos ethvert online bettingselskap som enten oppgir Blixtpay, Incharge eller VISA blant sine tilgjengelige alternativer for innskudd og uttak. 

Det vil altså si svært så mange av de store operatørene i markedet. Siden Blixtpay er en ganske ny løsning, vil du ikke nødvendigvis finne den oppgitt som betalingsløsning hos mange bettingsider. Det har altså lite å si all den tid du også kan bruke VISA-kortet du kvalifiserer deg for via Blixtpay uansett.

Slik fungerer Blixtpay

Blixtpay er en form for elektronisk lommebok. Det vil si at du overfører midler til din Blixtpay-konto fra en annen kilde (for eksempel din bankkonto), og så overfører penger videre til en annen mottaker (for eksempel et online bettingselskap). 

Et par ting gjør Blixtpay unik i denne sammenhengen. For det første fungerer denne elektroniske lommeboken som to deler. Det er Blixtpay og appen Incharge. De to utfyller hverandre på en sømløs måte som gir deg maks handlefrihet.

For det andre, får du flere forskjellige måter å flytte penger på her. Du kan både betale og motta penger via appen, samt bruke et eget kort som du får utstedt via denne tilbyderen.

Innskudd 

For å bruke Blixtpay til å gjøre innskudd hos et bettingselskap har du to muligheter. Hvis du er kunde hos et selskap som oppgir Blixtpay blant sine innskuddsmetoder, så er det svært enkelt å forholde seg til.

Da følger du bare denne fremgangsmåten for å sette inn penger:

 1. Velg «Blixtpay» på selskapets innskuddsmeny
 2. Oppgi ønsket beløp
 3. En ny fane med en strekkode vil vises på skjermen
 4. Skann koden med din telefon eller ditt nettbrett for å verifisere overføringen
 5. Pengene er nå klare på din tippekonto

Her får du altså øyeblikkelige innskudd på en enkel og svært sikker måte. Ulempen er bare at enn så lenge er det ganske få selskaper som lar deg benytte Blixtpay som metode. 

Det er likevel ingen grunn til bekymring. Du vil nemlig motta et VISA-kort fra denne tilbyderen. Det kan du bruke til å gjøre innskudd med VISA som metode. Dette er som kjent tilgjengelig hos de aller fleste bettingselskaper på nettet. 

Uttak 

Også for uttak med Blixtpay, har du to mulige fremgangsmåter. Den første er å bruke appen direkte. Dette alternativet gjelder kun hos bettingselskaper som oppgir enten Blixtpay eller den tilhørende appen, Incharge, som betalingsløsning. 

Hos selskaper som har denne muligheten, ganske enkelt går du frem som følger for å ta ut dine gevinster fra tippekontoen din: 

 1. Velg Blixtpay som ønsket uttaksmetode på menyen
 2. Du vil nå bes om å oppgi din Blixtpay-ID
 3. Du finner din Blixtpay-ID i Incharge-appen på din telefon
 4. Oppgi koden
 5. Fastsett ønsket beløp
 6. Uttak gjøres raskt og sikkert

For å finne din Blixtpay-ID i Incharge-appen bare trykker du på rundingen med dine initialer som du ser på hovedsiden. Det åpner menyen. Der trykker du på «Account», deretter «Blixtpay». Der er din kode som består av en kombinasjon av tall og bokstaver.

Er du derimot kunde hos et bettingselskap som ikke spesifikt oppgir Blixtpay eller Incharge som tillatt betalingsmetode, kan du enten bruke VISA-kortet du får utstedt fra Blixtpay til å gjøre uttak, eller du kan bruke direkte bankoverføring til din Blixtpay-konto. Dette gjør du ved å oppgi den tilhørende IBAN. Dette er meget trygt, men tar en del lengre tid enn å bruke appen.

Avgifter og kostnader

Du trenger ikke betale noe gebyr for å bruke Blixtpay i seg selv. Problemet oppstår når du skal overføre penger i forskjellige valutaer. For det første må du veksle fra norske kroner til Euro når du setter inn penger fra din norske konto til Blixtpay/Incharge. Dette vil som regel medføre et gebyr fra din bank.

Også når du tar ut penger vil samme situasjon oppstå. Løsningen her er å rett og slett bare bruke Blixtpay til å betale for ting online, fremfor å overføre midlene hele veien tilbake til din bankkonto igjen. 

Husk dessuten at flere bettingselskaper har egne gebyrer på uttak. I tillegg vil du nok måtte betale for å få tilsendt et fysisk betalingskort fra Blixtpay. Merk at dette ikke er nødvendig for å gjøre online overføringer, da et elektronisk kort kan benyttes.

Sikkerhet

Blixtpay er en svært sikker og tillitsvekkende betalingsløsning sett med norske øyne. Det er et svensk selskap som står bak, slik at opplegget er tilpasset nordiske forhold og behov. Det inkluderer at du kan verifisere deg ved bruk av BankID. Dette medfører at du slipper å skanne og sende ID, adressebevis og annen følsom info.

Alle overføringer krypteres, og du nyter generelt sett samme sikkerhet som med enhver annen nordisk bank. Det er svært positivt

Konklusjon: Anbefaler vi Blixtpay eller et alternativ?

Vi nøler ikke med å anbefale Blixtpay for norske tippere. Løsningen er praktisk, sikker og enkel i bruk. Du får en svensk bankkonto med egen IBAN, samt et VISA-kort. Dette åpner mange dører. At du kan bruke BankID som verifisering er nok et stort pluss. 

Eneste minus er at enn så lenge har kun et lite antall bettingselskaper innført Blixtpay som en av sine tilgjengelige betalingsmetoder. Dette er ikke noe større problem, da stadig flere selskaper nok vil gjøre dette i fremtiden. Enn så lenge kan du altså bruke VISA-kortet du får av denne tilbyderen også hos øvrige bettingsider.

18+

Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

EU Flag

Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.

Publisert: Sist oppdatert: