Oddstips

Her får du noen oddstips som kan hjelpe deg å vinne penger på oddsen. Enten du spiller langoddsen eller hos utenlandske bettingselskap er dette tips som kan gi deg bedre odds.

Mange som driver med tipping på nett leter etter en mirakeloppskrift til hvordan de kan vinne så mye som mulig på odds. Hemmeligheten er ikke å bli en ekspert på det du tipper på.

Se på oddsen

De virkelige ekspertene er de som setter oddsen, og bettingselskapene sørger for å ha noen av de beste med på laget sitt når de skal sette odds på spillobjekter. Derfor er det ganske logisk at du kan bruke odds i seg selv som et redskap når du spiller.

Det første du bør gjøre når du skal spille på oddsen er å velge hvilke bookmakere du skal bruke.

Tips: Spill der du får best odds

Som vi har vært inne på tidligere: Det lønner seg å benytte utenlandske bookmakere i stedet for norske spill i statlig regi, fordi du da får de beste utbetalingsprosenter: fra 40% til 50% på norske spill og 90% til 95% hos utenlandske bookmakere! Dette er en vesentlig forskjell!

Her er en liste over bookmakere med beste odds.

MERK at det aldri sjelden er de samme selskapene som har den mest fordelaktige oddsen, så dette bør du sjekke før hver gang du spiller, dersom du skal maksimere vinnersjansene dine. Det holder imidlertid å være registrert på 5-7 forskjellige spillselskaper, se linken ovenfor – det er alltid ett av disse selskapene som har de beste odds enten det er norske eller utenlandske kamper det dreier seg om.

Odds

Leter du etter odds resultater? Da anbefaler vi at du benytter deg av sidene hos bookmakere nevnt hos oss. Vi har funnet ut at den beste måten å få oversikt på er å sjekke resultatene hos bettingselskaper på nett, der får du ryddige oversikter og det er enkelt å holde orden på hvilke spill du har deltatt i og hvor mye du har vunnet til enhver tid. Se også vår liste over bettingselskap.

Hvis du vil ha flere odds tips eller tips om betting, kan du lese rundt om på Bettingselskaper.com – vi gir deg mange tips som kan hjelpe deg med å vinne mer.