Dagbladet Oddstips

Dagbladet Oddstips er en tjeneste på Dagbladets nettsider, hvor man får daglige tips på aktuelle sportsbegivenheter. Tilbudet leveres i samarbeid med Norsk Tipping. På samme sted får man også tippekupongtips og lotto. Alt dette er også hos Norsk Tipping om man velger å spille på det. Eller du kan spille hos utenlandske spillselskaper med en solid oddsbonus.

Se spillsider med egne dyktige oddseksperter:

Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Skjermbilde fra Dagbladet oddstips

Bilde: Skjermbilde hentet fra dagbladet.no

Dette får du på Dagbladet Oddstips

Samarbeidet med Norsk Tipping fungerer slik at Dagbladet får betalt av Norsk Tipping for spill som kommer via deres oddsside. Og Norsk Tipping betaler for å få sitt annonsørinnhold der.

På oddssiden får man tips om dagens aktuelle begivenheter som det kan spilles odds på. Det kan være forskjellige idretter og fra forskjellige ligaer. Utvalget av tips er kategorisert etter idrett, og man finner utvalget i en egen rullegardinmeny på siden. Der finner man også resultatoversikt, slik at man eventuelt kan sjekke tidligere spill om man ikke har fått sjekket det på andre måter.

I forbindelse med hver idrettsbegivenhet ser man hvilke faktorer det kan spilles på. Der oddsmuligheten blir presentert får man også en ganske grundig analyse av det som skal skje, med historikk, dagsform og andre essensielle faktorer som er viktige når man skal avgjøre om det skal spilles eller ikke. Samtidig får man også tips om hva Dagbladets eksperter ser på som det beste oddsvalget.

Ekspertene bak Dagbladet Oddstips

Hos Dagbladet er det to eksperter som kommer med oddstipsene. Disse ekspertene har tilsammen nesten 25 års erfaring fra ulike deler av spillbransjen.

Tor Henrik Stensland

Den relativt unge telemarkingen har tidligere hatt hovedfokus på norsk lokalfotball og amerikansk basketball i NBA. Som ekspert hos Dagbladet har fokusområdet hans blitt utvidet, og nå gis det også tips i andre idretter som for eksempel norsk ishockey og andre internasjonale fotballigaer. Han distribuerer også tipsene til mange tusen følgere på Twitter. I mars 2019 ble han nødt til å tatovere ansiktet til Ole Gunnar Solskjær på kroppen, etter å ha tapt et veddemål om at Man U ikke ville slå PSG og komme til kvartfinalen i Champions League.

Sigurd Blystad

Blystad kommer opprinnelig fra Hamar og er oddsekspert på SOL, stifter av Briskebybanden og ihuga Arsenal-fan siden 1984. Han deler også sine oddstips blant tusenvis av følgere på Twitter. Hos Dagbladet og andre steder i Aller Media tipser han om fotball og andre aktuelle idretter. Han mener at den tålmodige spilleren vil tjene på oddsspill. Han spiller alltid på det han tipser om.

Slik leveres oddstipsene hos Dagbladet

Hos Dagbladet Oddstips presenteres det utvalgte oddsbegivenheter som det kan spilles på, med oversikt over odds for hver begivenhet. Siden dette er odds i forkant av arrangementer, er disse spillene knyttet til Norsk Tippings Langoddsen. For hver begivenhet det kan satses på gis det en relativt fyldig analyse på 300 til 400 ord. Analysen tar for seg ting som formkurve, historikk, statistikk og annen relevant informasjon som er greit å ha med seg når man skal plassere et oddsspill.

Til slutt i analysen kommer det et klart og begrunnet tips fra en av de to oddsekspertene. Det er verdt å merke seg at disse tipsene ikke alltid er de mest sannsynlige basert på Norsk Tippings odds.

DB oddstips på fotball

Fotball er i hovedfokus hos Dagbladet, og det fokuseres i hovedsak på resultatet ved fulltid. Altså om kampen ender uavgjort eller med seier til et av lagene. Her finnes det mange ligaer å velge mellom. Blant annet Italia, England, Norge, Tyskland og Spania. Og det er fullt mulig å kombinere spill på flere tips når man sender kupongen over til Norsk Tipping.

DB oddstips på ishockey

Det er også litt fokus på blant annet norsk ishockey under sluttspillrundene. Da kan man spille på om det blir H, U eller B.

DB oddstips på andre sporter

Når det dukker opp andre interessante idrettsbegivenheter kan det gis tips og spillmuligheter for dette på Dagbladets oddsside.

Publisert: 16/04/2019 · Sist oppdatert: 21/03/2022