Innskudd på odds og bettingsider

For innskudd på odds og bettingsider finnes det en rekke ulike løsninger, og i denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke alternativ som finnes og hvilke innskuddsmetoder som er mest populære blant nordmenn.

Innskudd på odds og bettingsider

Mer om spesifikke innskuddsmetoder for odds nederst på denne siden ↓

Nordmenn elsker pengespill, og andelen nordmenn som spiller odds og betting hos bettingselskaper øker hele tiden.

For deg som liker odds og betting er verden langt større en bare Norsk Tipping. Det finnes en rekke store bettingselskaper på nett som gir langt bedre odds og en bedre spillopplevelse.

Innskudd med betalingskort

Den vanligste betalingsmetoden hos bettingselskapene på nett er innskudd med betalingskort som Visa og Mastercard. Dette var tidligere også den mest populære betalingsmetoden blant norske spillere.

Restriksjoner fra norske myndigheter kan by på problemer ved bruk av betalingskort

De siste årene har norske myndigheter imidlertid innført en rekke restriksjoner som gjør det vanskelig å bruke norske betalingskort som innskuddsmetode hos norske bettingselskaper som har sine servere i utlandet (det vil si alle bettingselskaper utenom Norsk Tipping).

Selv om restriksjonene oppleves som håpløse for de fleste norske bettingspillere, er det likevel noe man må forholde seg til. Bettingselskapene har forsøkt å omgå restriksjonene ved å la korttransaksjonene går gjennom tredjepartsløsninger som ePro, men det kan likevel oppleves at ikke alle betalinger går igjennom.

Heldigvis finnes det løsninger som Revolut, der norske spillere får tilgang til virtuelle internasjonale Visa-kort som fungerer bedre enn norske betalingskort.

Innskudd med e-lommebok

En annen populær innskuddsmetode på odds og bettingsider er e-lommebøker (e-wallets).

Dette er elektroniske lommebøker på nett som spillerne kan fylle på og lagre penger i. Saldoen på lommebøkene kan siden brukes til å gjøre innskudd hos bettingselskapene.

Bruk av e-lommebøker til innskudd på odds og bettingsider er både trygt og effektivt. Pengene overføres lynkjapt og er tilgjengelig på konto umiddelbart. I tillegg slipper spillerne å legge igjen kortopplysningene sine direkte på bettingsidene.

Innskudd med e-lommebøker er ofte helt gebyrfrie eller medfører kun lave innskuddsgebyrer hos de fleste bettingsidene.

Lommebøkene kan fylles opp ved hjelp av Visa, Mastercard, bankoverføring og andre betalingsmetoder.

Gjør innskudd med e-lommebøker hos disse bettingselskapene:
1xBet
 • eSport bonuskalender
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Svært bredt spillutvalg
Oddsbonus 900 kr + eSport bonuskalender
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Mr Green Casino logo
Mr Green
 • Få 5 x 100 kr gratisspill
 • Super sportsbook
 • Full kontroll med green gaming
Oddsbonus 500 kr + Gratisspill
NorgesSpill logo
NorgesSpill
 • Store på utenomsportslige veddemål
 • 500% velkomstbonus
 • 60 000 månedlige oddsspill
Oddsbonus 500 kr + Hyppige gratisspill

E-lommebøker fungerer også som uttaksmetode

En fordel med e-lommebøker er at disse også fungerer som uttaksmetode hos bettingselskapene. Spillerne kan altså overføre gevinstene sine direkte til sine e-lommebøker på en rask og sikker måte. Saldoen på lommeboken kan senere overføres til en norsk bankkonto dersom spillerne ønsker dette.

De to klart største e-lommebøkene er Skrill og Neteller. Disse har vært dominerende på markedet i flere år, og har tusenvis av fornøyde norske brukere.

Nylig har også en annen e-lommebok dukket opp, og det er MuchBetter. Selskapet har som ambisjon å bli den foretrukne betalingsløsningen for pengespill på nett, og tar dermed opp konkurransen med både Skrill og Neteller.

MuchBetter – Ny, lovende innskuddsmetode

MuchBetter er en spennende og innovativ e-lommebok som nylig har dukket opp på markedet. Selv om løsningen er fersk har flere odds- og bettingsider allerede begynt å ta i bruk denne løsningen.

MuchBetter er en ren mobillommebok, og du må laste ned en app for å bruke tjenesten. Appen er tilgjengelig i både Google Play Store og App Store og fungerer derfor på de fleste smarttelefoner, enten man bruker iPhone eller en Android-basert telefon.

Raske innskudd og uttak med lave gebyrer

MuchBetter fungere både til innskudd og uttak, og lover brukerne sine markedets laveste gebyrer på pengeoverføringer til bettingsider.

Saldoen på MuchBetter-kontoen kan tas ut til en norsk bankkonto. I tillegg kan brukerne bestille et eget MasterCard som knyttes direkte opp mot saldoen på lommeboken, slik at man kan bruke pengene på lommeboken direkte til å kjøpe varer og tjenester for både på nett og i fysiske butikker.

Innskudd med bankoverføring

En annen metode for innskudd på odds og bettingsider som fungerer fint for norske spillere er innskudd via bankoverføring. De fleste bettingselskaper aksepterer nemlig bankoverføring som innskuddsmetode.

Ulempen med bankoverføring er at det ikke er den raskeste metoden for deg som vil ha pengene på bettingkontoen raskt.

Den vanlige måten å gjøre innskudd med bankoverføring på er nemlig å sette opp en internasjonal bankoverføring i nettbanken din der du sender penger til den utenlandske bankkontoen til bettingselskapet.

Det tar gjerne et par dager før pengene er på plass på bankkontoen til bettingselskapet, og gjerne noen ekstra dager før pengene er tilgjengelig på din bettingkonto.

Raskere bankoverføring med Rapid Transfer

Ønsker du en raskere måte å gjøre innskudd med bankoverføring bør du derfor se etter bettingsider som aksepterer betalingsløsningen Rapid Transfer. Dette er en overføringsløsning som er levert av Paysafe Group (som står bak Skrill og Neteller).

Løsningen gir deg muligheten til å overføre penger fra din bankkonto lynkjapt til bettingselskapet. Grunnen til at det går så raskt er at Skrill legger ut pengene for deg og senere trekker deg fra bankkontoen din. For å kunne bruke Rapid Transfer må du kunne identifisere deg med BankID eller en annen bankbrikke som du bruker i nettbanken din.

Umiddelbare overføringer med Trustly

En annen metode for umiddelbare innskudd fra bankkonto til odds og bettingsider er Trustly.

Trustly er en betalingsmetode som aksepteres av de fleste norske banker, og som muliggjør raske overføringer mellom din norske bankkonto og bettingselskapet ditt.

Også med Trustly identifiserer du deg med BankID, noe som gjør tjenesten 100 % sikker å bruke.

Forhåndsbetalte kort

En populær metode blant nordmenn for innskudd hos odds og bettingsider er det forhåndsbetalte kortet Paysafecard.

Dette kortet kjøper du over disk blant annet hos Narvesen, Kiwi, Coop eller 7Eleven. Kortet inneholder en 16-sifret pinkode som du skriver inn når du skal gjøre innskudd hos bettingselskapet, og vipps så er pengene overført til bettingkontoen din.

Du kan kjøpe Paysafecard i flere ulike størrelser (50, 250, 500 og 1000 kr), og det er mulig å bruke kun litt av saldoen på kortet om gangen.

Paysafecard støtter ikke uttak

Merk dog at det ikke er mulig å gjøre uttak med Paysafecard. Dermed må du bruke en annen metode for uttak hvis innskuddet er gjort med Paysafecard. Kundeservice hos ditt bettingselskap kan hjelpe deg med hvilke alternativer som er tilgjengelige i disse tilfellene.

Bonus ved innskudd på odds og bettingsider

De fleste bettingselskaper lokker med ulike oddsbonuser til nye spillere som registrerer seg og gjør sine første innskudd hos dem.

Slike bonuser er viktig for mange bettingspillere, og noe man alltid bør se etter når man velger bettingselskap. Bonusene kan for eksempel komme i form av gratis spill på ulike kamper eller en innskuddsbonus på innskuddet ditt.

Vær klar over at ikke alle innskuddsmetoder gir deg tilgang til disse bonusene. Det er for eksempel ikke uvanlig at man går glipp av bonuser dersom man gjør innskudd med e-lommebøker som Neteller og Skrill.

Dette vil imidlertid variere fra bettingside til bettingside, og er viktig å sjekke ut før man velger innskuddsmetode dersom bonuser er viktig for deg.

Innskuddsmetoder for odds og betting:

 

EntroPay innskudd betting

Odds og betting med EntroPay

EntroPay var en spennende betalingsløsning på nett som fungerte som innskuddsmetode hos flere populære bettingselskaper.
ePro odds innskudd

Odds og betting med ePro

Ønsker du en raskt og sikker løsning for betaling til bettingselskaper på nett er ePro en betalingsløsning du bør sjekke ut.
HiPay innskudd

Odds og betting med HiPay

Dersom du har besøkt bettingsider tidligere har du antakelig kommet over betalingsmetoden HiPay. HiPay er en e-wallet (elektronisk lommebok) som kan brukes som betalingsmetode hos en rekke bettingsider på nettet.
Mastercard betting

Odds og betting med Mastercard

Mastercard er et av verdens mest kjente betalingskort, og et kort som de fleste nordmenn har et forhold til. Mastercard kan også brukes som betalingsmetode for deg som driver med odds og betting på nett.

Odds og betting med mobilinnskudd

Mobiltelefonene blir viktigere og viktigere i hverdagen vår, og det er praktisk å gjøre innskudd ved hjelp av mobilen når du skal gjøre innskudd hos bettingsider på nett. 
MuchBetter innskudd odds og betting

Odds og betting med MuchBetter

MuchBetter er en helt ny betalingsmetode for odds og betting på nett. MuchBetter fungerer som en moderne elektronisk lommebok som du kan bruke til å gjøre innskudd og uttak hos bettingselskapene. 
Neteller odds og betting

Odds og betting med Neteller

Neteller er en av de mest kjente og brukte elektroniske lommebøkene på nett. Denne e-walleten brukes av brukere fra over 180 ulike land, og er en betalingsmetode som tilbys av de fleste norske bettingselskap.
PayPal odds og betting

Odds og betting med PayPal

PayPal er den største og mest kjente internettbanken i verden, og en av de absolutt mest populære betalingsmetodene på nett.
Paysafecard odds

Odds og betting med Paysafecard

Paysafecard er et forhåndsbetalt betalingskort som fungerer glimrende til å gjøre innskudd hos en rekke av de største bettingsidene på nett.
Revolut odds

Odds og betting med Revolut

Revolut er en relativt fersk nettbank som så dagens lys i 2015. Blir du kunde hos Revolut får du et internasjonalt Visa-kort som kan brukes til å kjøpe varer og tjenester på nettet, samt å gjøre innskudd hos bettingselskaper
SIRU Mobile

Odds og betting med SIRU Mobile

SIRU eller Siru mobile er en nettbasert betalingsløsning som lar deg kjøpe varer og tjenester på nett fra mobilen din. Denne betalingsløsningen fungerer også som innskuddsmetode hos en del bettingselskaper. 
Skrill innskudd på odds

Odds og betting med Skrill

Skrill er en populær elektronisk lommebok (e-wallet) som du kan bruke som betalingsmetode hos de fleste nettsider som tilbyr odds og betting.
Trustly

Odds og betting med Trustly

Trustly er en betalingsløsning med umiddelbare transaksjoner mellom din bankkonto og norske bettingselskaper. Altså en «instabank» som skiller seg ut fra mange andre betalingsmetoder for odds og betting på nett.
Hopp til verktøylinje