Odds og betting med EntroPay

EntroPay var en spennende betalingsløsning på nett som fungerte som innskuddsmetode hos flere populære bettingselskaper.

Odds og betting med EntroPay

Denne betalingsløsningen skiller seg ut fra tradisjonelle e-wallets ved at EntroPay gir kundene sine et virtuelt Visa-kort som de kan bruke som betalingsmetode på alle bettingsider som aksepterer Visa som betalingsmetode.

Fungerer EntroPay hos norske bettingselskaper?

Oppdatering 2019: EntroPay har lagt ned sin drift, og er ikke lenger tilgjengelig. Som et lignende alternativ med både virtuelle og fysiske Visa-kort kan vi anbefale betalingsmetode- og nettbanktjenesten Revolut.

EntroPay fungerer hos de fleste norske bettingselskaper, og er en effektiv og sikker måte å gjøre innskudd på for deg som vil spille odds og betting på nett.

EntroPay gir kundene sine et eget virtuelt Visa-kort som fungerer på samme måte som alle andre Visa-kort. Dermed fungerer EntroPay hos de fleste kjente norske bettingselskaper som aksepterer Visa som betalingsmetode, for eksempel Betsson, Betsafe, LeoVegas, Betway og Unibet.

Omgå restriksjoner fra norske myndigheter

Norske casinospillere kan oppleve at bruk av norske betalingskort til pengespill på nett ikke er det mest praktiske. På grunn av norske myndigheters restriksjoner som gjør at bankene blokkerer transaksjoner som går fra norske kort til utenlandske bettingsider er det vanlig at norske spillere sliter med å få betalinger til å gå igjennom.

Siden EntroPay gir sine kunder et internasjonalt Visa-kort, vil dette kortet dermed ikke rammes av restriksjonene til norske myndigheter og det vil være bedre egnet til å gjøre innskudd hos bettingselskapene.

Vær imidlertid oppmerksom på at en del norske brukere rapporterer at de også påvirkes av EntroPay sitt Visa-kort som norsk spiller, og at transaksjonene ikke går igjennom.

Opplever du at ditt Visa-kort fra EntroPay ikke fungerer til innskudd til odds og betting bør du bruke en annen innskuddsmetode som for eksempel Paysafecard, Skrill eller Neteller.

Slik fungerer EntroPay

EntroPay er en kombinasjon av en e-wallet og en elektronisk bank.

Når du registrerer en konto hos EntroPay får du tilgang til et virtuelt Visa-kort som du kan fylle på ved å forhåndsbetale. Dette kortet kan du siden bruke som et vanlig betalingskort på alle nettsider som aksepterer Visa.

Du kan fylle opp din EntroPay-konto ved å overføre penger direkte fra din norske bankkonto eller ved å bruke et norsk kredittkort eller debetkort. Pengene du overfører til EntroPay-kontoen blir automatisk tilgjengelig også på ditt virtuelle EntroPay visakort.

En viktig grunn til at EntroPay er en praktisk løsning for deg som liker odds og betting på nett er at muligheten for å misbruke kortet er liten. EntroPay-kortet er et forhåndsbetalt debetkort, og dersom du mot formodning skulle oppleve misbruk vil du ikke miste mer enn det du har forhåndsbetalt på kortet ditt.

Siden kortet ikke er knyttet opp mot din norske bankkonto føles det tryggere å gi fra seg kortinformasjonen til ulike nettsteder.

For deg som spiller en del er det også greit å vite at du enkelt har kontroll over spillingen din når du bruker et forhåndsbetalt Visa-kort fra EntroPay. Det er viktig å ikke spille for mer enn man har råd til, og ved å sette inn et bestemt beløp på forhånd er det enklere å gi seg mens leken er god.

Innskudd med EntroPay er enkelt, og alt du trenger å gjøre for å bruke ditt EntroPay-kort er å skrive inn kortinformasjonen på ditt virtuelle kort når du velger Visa som innskuddsmetode hos bettingselskapet du spiller hos.

Kortinformasjonen finner du enkelt ved å logge deg inn på din konto hos EntroPay.

OBS: På grunn av nye restriksjoner hos EntroPay kan nye brukere ikke lenger registrere en konto. Registrerte brukere kan heller ikke fylle på kontoen sin. Om dette betyr at EntroPay skal legge ned tjenesten eller at en konkurrent har kjøpt opp selskapet vet vi ikke.

Avgifter og kostnader

Det er gratis å lage seg en bruker hos EntroPay, og det virtuelle Visa-kortet er også gratis.

Bruker du kortet til å handle på nett er dette også gratis. Det er imidlertid greit å være klar over at en del bettingsider krever et gebyr på inntil 2,5 prosent av innskuddsbeløpet dersom du velger Visa eller Mastercard til å gjøre innskudd.

Når du skal fylle opp EntroPay-kontoen din påløper det også et relativt høyt gebyr på inntil 4,95 prosent av innskuddsbeløpet.

Sikkerhet og kundeservice

Siden EntroPay gir deg et virtuelt Visa-kort er tjenesten like trygg som om du skulle bruke et hvilket som helst annet betalingskort på nett.

EntroPay bruker avansert teknologi for å sørge for at pengene står trygt hos dem, og alle overføringer er krypterte slik at sensitive personopplysninger ikke kommer på avveie.

Konklusjon: Anbefaler vi EntroPay eller et alternativ?

For deg som ønsker et virtuelt og internasjonalt Visa-kort til å gjøre innskudd hos bettingselskaper på nett er EntroPay et glimrende alternativ.

Siden det ser ut til at EntroPay dessverre er i ferd med å stenge ned tjenestene sine vil vi imidlertid heller anbefale at du vurderer en annen betalingsmetode, som for eksempel Paysafecard, Skrill eller Neteller. Eller eventuelt Revolut, hvis du ønsker en tjeneste som ligner på hva EntroPay pleide å tilby.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 1/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.