Norske profiler

Norske profiler banner

I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på noen av de største norske sportsprofilene, samt hva som kan være hemmeligheten bak nordmenns evne til å hevde seg i verdenstoppen i internasjonale konkurranser med tøff motstand.

Når det kommer til å utmerke seg innen internasjonal idrett er vi nordmenn svært gode. Vi er et knøttlite land, men har fortsatt atleter i verdensklassen i mange store, internasjonale sporter og idretter.

Odds på norske sportsprofiler

Visste du at man kan satse penger på mange av de mest kjente norske sportsprofilene? Kan du mye om sport kan det nemlig være store penger å hente på betting på norske profiler.

Trenger du tips om odds på ulike norske sportsprofiler kan du sjekke listen vi har satt sammen nedenfor. Der finner du alt som er verdt å vite om odds på kjente norske idrettsprofiler som Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland, Magnus Carlsen, Ole Gunnar Solskjær og flere andre.

Les mer om odds på de største norske profilene nedenfor:

 

Casper Ruud featured

Casper Ruud odds

Casper Ruud er en populær norsk tennisspiller som spiller for Snarøya Tennisklubb. Nordmannen er rangert blant verdens beste tennisspillere, og mange synes det er spennende å tippe på spilleren hos bettingselskapene.
Cecilia Brækhus featured

Cecilia Brækhus odds

Cecilia «The First Lady» Brækhus har i en årrekke hatt verdensmestertittelen i weltervekt innen proffboksing. Les alt om odds på Cecilia Brækhus i denne artikkelen.
Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland odds

Erling Braut Haaland er på alles lepper om dagen. Den norske superspissen gjør suksess i tyske Bundesliga, og har på kort tid etablert seg i toppen som en av de beste spissene i Europa.
Magnus Carlsen featured

Magnus Carlsen odds

Magnus Carlsen har vært rangert som verdensmester i sjakk i en årrekke, og har vunnet en rekke mesterskap opp gjennom årene. Her kan du lese mer om odds på Magnus Carlsen.
Martin Ødegaard

Martin Ødegaard odds

Martin Ødegaard er en norsk fotballspiller som har oppnådd mye suksess i sin unge karriere. Som 15-åring debuterte han for herrelandslaget i fotball, og han spiller også for Real Madrid CF.

Viktor Hovland odds

Viktor Hovland ble rangert som verdens beste amatørspiller i golf frem til 2019. Siden den gang har Hovland gått over til profesjonelt golfspill. Du kan tippe på Viktor Hovland odds hos de norske bettingselskapene.