Dennis Hauger odds

Dennis Hauger

Dennis Hauger er en fremadstormende norsk racerfører som denne sesongen har hevdet seg godt i Formel 2. Han har vært reservefører for Red Bull i Formel 1, men har nå signert for MP Motorsport. Den tjue år gamle utøveren regnes som et stortalent og har allerede blitt sammenlagt mester i Formel 3. Du finner odds på Dennis Hauger online. Får han sjanse til å vise seg i Formel 1, vil nok både oddsutvalg – og interesse – eksplodere.

Bettingselskaper med odds på Dennis Hauger

Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Rabona Betting logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Bankonbet logo

Bankonbet

LES OMTALE

2000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
RedDice logo

RedDice Sport

LES OMTALE

Risikofritt spill

opptil 1000 kr

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Goldenbet logo

Goldenbet

LES OMTALE

500 EUR

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
N1bet logo
6500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Casombie Sport logo

Casombie Sport

LES OMTALE

2000 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Sportaza logo

Sportaza

LES OMTALE

2100 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
GGBet logo
950 NOK

flere oddsbonuser

Visa innskudd
ProntoBet logo

ProntoBet

LES OMTALE

Cashback

10% daglig

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Emirbet logo

Emirbet

LES OMTALE

1000 NOK

+ 250 NOK free bet

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Powbet logo
2100 NOK

VIP-program

VISA-innskudd
Dachbet logo

Dachbet

LES OMTALE

1000 NOK

Bonuskode DACH100S

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
HOT.BET logo

HOT.BET

LES OMTALE

1760 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Lilibet logo

Lilibet

LES OMTALE

5000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tippe på Dennis Hauger 

Vi er ikke bortskjemte med store racerførere her til lands. Dermed knytter deg seg stor interesse til tjue år gamle Dennis Hauger. Han er vår beste fører for tiden, med en sterk sesong i Formel 2 på gang. Dette er hans andre sesong på dette nivået etter at han i 2021 slo til og ble sammenlagt mester i Formel 3. Det presterte han i en alder av kun atten år.

All den tid bilsport nyter høy prestisje verden over, er det klart at vår norske helt har en stigende stjerne. Også her til lands begynner vi å følge resultatene hans stadig nærmere. Drømmen som vel de fleste norske bilsportfans deler er å få en norsk F1-stjerne snart. Det er det som gjør at så mange nå krysser fingre for at Dennis Haugers skal gjøre det best mulig i Formel 2.

Det er jo et kjent faktum at sterke Formel 2 prestasjoner gjerne resulterer i en sjanse i Formel 1, og alt det medfører av spenning og prestisje. Dennis Hauger var blant Red Bulls reserveførere i F1 for 2023-sesongen, og fra 2024-sesongen vil han kjøre for MP Motorsport i F2.

Oddsobjekter på Dennis Hauger 

Det er ikke så enkelt å finne odds på Dennis Hauger så lenge som han kjører innen Formel 2. De store oddsmenyene når det gjelder bilsport er som regel forbeholdt enten Formel 1, rally eller Indy Racing i USA. 

Dermed er det å håpe på at Hauger snart får ta steget opp til Formel 1. Skjer det, kan du tippe på alt mulig rart.

Lista over tilgjengelige Dennis Hauger odds hvis han får kjøre i F1 vil inkluderer blant annet: 

 • Hvorvidt han vil fullføre et løp 
 • At han skal vinne et løp 
 • At han skal komme blant de 5 eller 10 beste
 • At han skal ha løpets raskeste rundetid
 • At han ikke vil fullføre 
 • Og svært, svært mye mer 

Ja, du kan selvsagt også tippe på at han skal bli sammenlagt Formel 1 mester, men det er nok et spill som passer best for de som ønsker mega odds og bitteliten innsats. I tillegg kommer sjansen til å spille på konstruktøren han kjører for, Red Bull Racing, innen en rekke kategorier. 

Så lenge som Dennis Hauger ennå kjører i Formel 2, er nok det beste du kan finne sjansen til å spille på at han skal vinne sesongen sammenlagt, eller kanskje individuelle løp. Generelt sett dekkes Formel 2 ganske så dårlig hos de store bettingselskapene. Dermed må du muligens lete en stund før du finner selv denne muligheten.

Slik finner du odds på Dennis Hauger 

Som vi har vært inne på, er det ikke uten videre enkelt å finne odds på Dennis Hauger når han kjører i Formel 2. Får han først sjansen i F1 vil ting stille seg drastisk annerledes, men enn så lenge må vi smøre oss med tålmodighet. 

Det første du må gjøre for å tippe på Dennis Hauger i skrivende stund er å finne et bettingselskap som gir odds på Formel 2. Her må du regne med å måtte se deg omkring en god stund. Din beste sjanse er nok å prioritere de aller største internasjonale bettingsidene. Det er de som ofte dekker bilsport best.

Når du først har funnet Formel 2, er det en smal sak å finne odds på Dennis Hauger. Du kan enten bla deg frem til Formel 2-menyen på siden, og lete han frem på den måten, eller så kan du taste navnet hans inn i søkeboksen. Hva du foretrekker er opp til deg. 

Deretter er det bare å klikke på ønsket objekt, for eksempel at Dennis Hauger skal vinne neste løp, eller bli sammenlagt mester. Når du er fornøyd med dine valg, fastsetter du innsatsen du har lyst til å spille med og fullfører spillet.

Her har du en punktvis fremstilling av hvordan du går frem for å tippe på Dennis Hauger:

 1. Opprett konto hos et bettingselskap som dekker Formel 2
 2. Skriv «Dennis Hauger» i søkeboksen på oddsmenyen
 3. Legg ønskede oddsobjekter på kupongen
 4. Oppgi ønsket innsats
 5. Klikk gjennomfør spill

Merk at du kan gjennomføre alle stegene på listen over både på datamaskin, nettbrett og telefon.

Dennis Haugers største meritter 

Dennis Hauger er fremdeles bare 20 år gammel, men merittlisten er allerede ganske så imponerende. Helt fra han startet med karting i en alder av 5 har pokalskapet vokst jevnt og trutt. Han vant sitt første løp som åtteåring, og kom på pallen i 62 av sine 70 første konkurranser som junior i Norge. Deretter bar det ut i verden for ytterligere suksess og fremgang.

Internasjonal barnestjerne innen karting

Dennis hauger begynte å konkurrere internasjonalt innen karting da han var elleve år gammel. Han vant en lang rekke europeiske titler innen idretten, og var rett og slett dominerende gjennom 2015-sesongen. Han ble italiensk juniormester det året, og kapret den tyske juniorkronen i 2016. Året etter tok han nok et steg og ble tysk seniormester innen karting, fjorten år gammel. 

Vinner av italiensk Formel 4 i 2019

Et viktig gjennombrudd for Dennis Hauger kom med opprykk til Formel 4 i 2018. I debutsesongen kom han på en meget hederlig 4. plass sammenlagt i det britiske F4-mesterskapet. På 30 løp innkasserte han 4 seiere, og havnet på podiet hele 10 ganger i alt.

Men det var året etter at den første virkelig store seieren kom. Dennis Hauger gikk nemlig av med sammenlagtseieren i det prestisjetunge italienske F4-mesterskapet. Det består av 21 løp, og vår norske helt vant hele 12 av dem. Han var på pallen i ytterligere 4. Dette er en prestasjon som det virkelig står respekt av.

Året etter ble Hauger hentet til Formel 3. Debutsesongen endte med 1 plass på pallen, og 17. plass sammenlagt.

Sammenlagt Formel 3 mester i 2021

I 2021 kjørte Dennis Hauger sin andre sesong i Formel 3. Denne gangen skulle han virkelig gjøre vei i vellinga. Han flesket like godt til og vant hele mesterskapet sammenlagt. På 20 løp ble det 4 seiere, og 9 pallplasseringer. Ja, han ble faktisk mester allerede mens to løp gjenstod. Dette er imponerende tall som ikke overraskende vakte stor oppmerksomhet innen bilsporten. Ikke uventet ble han rekruttert for å kjøre i Formel 2 – det nest høyeste nivået innen idretten – for neste sesong.

Opprykk til Formel 2 i 2022

Debutsesongen i Formel 2 ble litt ujevn for det norske stjerneskuddet. Han hadde gode løp, og løp hvor marginene ikke var på hans side. Han måtte også bryte løp grunnet tekniske problemer. Men alt i alt må Dennis Hauger ha sagt seg fornøyd med egen innsats. 

Han vant to løp, og stod på pallen til sammen 4 ganger. Det er ikke noe å kimse av for en debutant. Vi tar med at sesongen bestod av 28 løp. Hauger kapret til sist 10. plass i sammendraget, noe som er høyst akseptabelt. 

Likevel var det mange som mente at han hadde mer inne. Så langt i 2023 er det mye som tyder på at det stemmer godt. Da årets 12 første løp var unnagjort hadde Hauger vunnet ett løp, og havnet på pallen i ytterligere ett. Det var godt nok for en 5. plass i sammendraget på det tidspunktet. Med fortsatt god innsats fremover er det ingen grunn til å tvile på fortsatt fremgang for vårt unge racer-håp. 

Reserve i Formel 1 for 2023

For racerførere er det unektelig en ting som henger høyere enn alt annet. Det er deltakelse i Formel 1. Så langt i historien har ingen norsk fører noensinne fått kjøre i F1. Det store håpet er selvsagt at Dennis Hauger en dag omsider skal få ha æren av å representere de norske fargene på øverste nivå av bilsporten. 

Den drømmen tok han et viktig steg mot å oppnå i 2023, da han ble utnevnt som en av Red Bull Racing sine fire reserveførere for sesongen i Formel 1. Red Bull Racing er som kjent laget til den nederlandske legenden Max Verstappen. Det vil si at dersom Hauger skulle få sjansen bak rattet på en Red Bull-bil i årets Formel-1 sesong, så blir det som lagkamerat av den regjerende sammenlagtmesteren.

Publisert: 04/07/2023 · Sist oppdatert: 04/01/2024