Erling Braut Haaland odds

Erling Braut Haaland er på alles lepper om dagen. Den norske superspissen gjør suksess i tyske Bundesliga, og har på kort tid etablert seg i toppen som en av de beste spissene i Europa.

Erling Braut Haaland

Stadig flere nordmenn ønsker å sette penger på Erling Braut Haaland, og bettingselskapene elsker å tilby odds på nordmannen.

De beste bettingselskapene for Erling Braut Haaland odds

Det er flust av bettingselskaper på nett, og de aller fleste tilbyr odds på Erling Braut Haaland i en eller annen form.

Den suksessfulle norske spissen spiller tross alt europeisk toppfotball i tyske Bundesliga, og da er det ikke få spill som involverer nordmannen hos både de norske og internasjonale bettingselskapene.

Er du imidlertid på jakt etter de beste bettingselskapene for Erling Braut Haaland odds så er nok de norske bookmakerne stedet å begynne.

Bettingselskaper som Betsson, Unibet, NordicBet, Rizk og Guts spesialiserer seg på odds til norske spillere, og da er det også naturlig at Erling Braut Haaland har en helt spesiell plass i bettingseksjonen hos disse bookmakerne.

Norske bettingselskaper har ofte spesialspill på Braut Haaland

Der de fleste internasjonale bettingselskaper tilbyr mer generelle odds på kampene der Erling Braut Haaland er involvert, så vil de norske bettingselskapene ofte kjører egne kampanjer som innebærer spesialspill og oddsboost på Erling Braut Haaland.

Her er det bare å følge med hos de ulike bookmakerne før nordmannen skal i aksjon. Når Erling Braut Haaland spiller fotballkamp går det ikke upåaktet hen hos bettingselskapene.

Slik fungerer betting på Erling Braut Haaland

Betting på Erling Braut Haaland fungerer som all annen betting. Som spiller skal du forsøke å gjette deg til ulike utfall i løpet av kampene Erling Braut Haaland spiller, og sette penger på det utfallet du tror er sannsynlig.

For en spiss som Erling Braut Haaland handler det ofte om å score mål. Erling Braut Haaland er jo tross alt en maskin av en målscorer, og da er det gjerne morsomt å spille på nettopp på om stjernespissen scorer eller ikke.

Det er imidlertid et hav av ulike oddsobjekter tilgjengelig for deg som ser etter odds på Erling Braut Haaland, noe vi kommer tilbake til i avsnittet under.

Som nevnt innledningsvis anbefaler vi at du velger en av de norske bookmakerne som tilbyr mer odds på Erling Braut Haaland enn de internasjonale bettingsidene gjør.

Så fort du har registrert deg hos en bettingside og satt inn penger er det bare å finne de oddsobjektene du vil spille på.

De fleste bettingsidene har de ulike fotballigaene enkelt tilgjengelig i oversikten der det er enkelt å finne frem til neste kamp Erling Braut Haaland skal spille. Deretter er det bare å klikke deg inn på kampen og velge hva du vil spille på.

Finn Haaland odds enkelt via søkefeltet

Hos mange bettingselskaper kan du også søke opp Erling Braut Haaland i søkefeltet for å se hvilke oddsobjekter som tilbys på nordmannen i nær fremtid.

Du kan velge å spille singelspill eller flere spill på hver kupong. Ved å bruke oddsbygger, som mange av bookmakerne tilbyr, har du for eksempel muligheten til å spille på flere utfall i samme kamp som involverer Haaland, for eksempel at han scorer første mål kombinert med hvor mange mål han scorer.

Når du har satt ditt spill er det bare å lene seg tilbake å vente på at kampen skal avgjøres. Vinner du får du gevinsten inn på kontoen din umiddelbart.

Ønsker du litt ekstra action kan du også teste ut live odds på Erling Braut Haaland. Her kan du sette penger på nordmannen mens en kamp pågår, og oddsen endrer seg hele tiden. Tror du kanskje Erling Braut Haaland scorer det neste målet i en målrik kamp? Ja, da er live odds en glimrende mulighet for deg til å sette spillet der og da!

Oddsobjekter på Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland er en superspiss som scorer masse mål, og det er ikke mangel på oddsobjekter å spille på for denne europeiske stjernespissen.

De fleste oddsobjekter på Erling Braut Haaland handler om kampene han spiller, og da gjerne om nordmannen scorer mål eller ikke, og hvor mange mål han eventuelt scorer.

Du kan også spille på andre oddsobjekter enn hendelser under kampene. De fleste norske bookmakere tilbyr blant annet odds på om Erling Braut Haaland blir toppscorer i ligaen sin, eller om han kommer til å melde overgang til en ny klubb. Med mange rykter som stadig svirrer rundt den norske superspissen så er den typen odds veldig morsomme å prøve lykken på.

Typiske oddsobjekter på Erling Braut Haaland

Utenom kamp:

 • Fleste målgivende pasninger i Bundesliga
 • Toppscorer i Bundesliga
 • Flest målgivende pasninger i Champions League
 • Toppscorer i Champions League
 • Vinner av Golden Boy-prisen
 • Bytter han klubb / hvilken klubb går han til?

Under kamp:

 • Første målscorer
 • Siste målscorer
 • Scorer mål
 • Scorer ikke
 • Scorer minst to mål
 • Scorer minst tre mål
 • Scorer minst fire mål
 • Matchcombo der du for eksempel spiller på at laget vinner og Halland scorer

Som du sikkert skjønner så er mulighetene mange for deg som ser etter Erling Braut Haaland odds.

Det som er ekstra kult med de norske bookmakerne er at de ofte kjører spesialkampanjer på den norske spissen.

Disse kampanjene kan innebære at bookmakerne setter opp egne spesialspill som ikke tilbys andre steder, eller tilbyr oddsboost som øker oddsen på ulike spill som involverer nordmannen.

Om Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland ble født 21. juli 2000 i Leeds i Storbritannia. Han er sønn av den tidligere landslagsspilleren Alf-Inge Haaland.

Erling Braut Haaland startet karrieren sin i Bryne, før veien gikk via Molde og Red Bull Salzburg til storklubben Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga. Haaland er også fast inventar på det norske landslaget.

I 2018 fikk Erling Braut Haaland prisen som årets unge spiller av Nettavisen. I 2019 ble han kåret til årets spiller i Østerrike, mens han mottok prisen for årets gjennombrudd under Idrettsgallaen i 2020.

Erling Braut Haaland er en superspiss som er kjent for å posisjonere seg riktig i banen, for sine rene treff på ballen og for å vise stor to foran mål.

Nordmannen er et populært spillobjekt blant både bookmakere og spillere.

Publisert: 19/11/2020 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.