Odds og betting med Skrill

Skrill er en populær elektronisk lommebok (e-wallet) som du kan bruke som betalingsmetode hos de fleste nettsider som tilbyr odds og betting.

Innskudd med Skrill

Skrill het tidligere Moneybookers, og er i dag en av de mest populære e-lommebøkene for betaling på nett.

Fungerer Skrill hos norske bettingselskaper?

Skrill fungerer glimrende som betalingsmetode hos norske bettingselskaper. Du kan bruke Skrill hos kjente norske bettingsider som Bet365, Betsson, NordicBet og Betsafe.

Gjør innskudd med Skrill hos disse bettingselskapene:
Bet365 logo
Bet365
 • Anerkjent bettingselskap
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 kr + 0-0 fotballgaranti
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger

Omgå restriksjonene fra norske myndigheter

Som norsk spiller kan det faktisk være en stor fordel å bruke Skrill som betalingsmetode når du spiller odds og betting. Grunnen til dette er at norske myndigheter har innført restriksjoner som har gjort det vanskelig å bruke norske bankkort til å gjøre innskudd hos nettsider som tilbyr pengespill.

Bruker du Skrill som betalingsmetode hos norske bettingsider unngår du imidlertid problemer med innskuddene som følge av disse restriksjonene.

Med Skrill får du din egen elektroniske lommebok på nett som du kan fylle opp med penger fra dine norske betalingskort. Deretter overfører du penger videre til bettingsiden du ønsker å spille på.

Siden pengene ikke går direkte fra ditt norske betalingskort vil du heller ikke oppleve problemer med transaksjoner som ikke går igjennom.

Som norsk bruker går det raskt å registrere deg for å få din egen Skrill-konto.

Dersom du ønsker høyere betalingsgrenser og muligheten til å ta ut penger fra kontoen din kan du sende inn kopi av passet ditt og andre dokumenter som Skrill krever for å verifisere kontoen din.

Skal du spille odds og betting på nett er altså Skrill en betalingsmetode som tilbys av de fleste norske bettingselskaper, og som fungerer glimrende til både innskudd og uttak.

Slik fungerer Skrill

Skrill er en elektronisk lommebok (e-wallet) som du kan fylle opp med penger fra ditt norske Visa eller Mastercard. Du kan også fylle opp lommeboken med en rekke andre kjente betalingskort som for eksempel Diners Club og American Express. I tillegg kan lommeboken fylles opp fra Paysafecard og Neteller.

Pengene du setter inn på sin Skrill-lommebok kan du bruke til å kjøpe varer og tjenester på nett, samt til å gjøre innskudd hos de fleste norske bettingsider.

Skrill er en populær betalingsmetode som tilbys av de fleste seriøse nettsider der du kan spille odds og betting.

Innskudd med Skrill

Når du spiller på en bettingside som tilbyr Skrill som betalingsmetode velger du denne metoden og innskuddsbeløpet ditt. Deretter vil du bli videresendt til en egen side der du logger inn på Skrillkontoen din.

Etter pålogging vil pengene bli sendt fra din Skrill-lommebok til bettingsiden uten at du trenger å ha betalingskort tilgjengelig eller huske kortdetaljer.

En stor fordel med å bruke Skrill som betalingsmetode hos norske bettingselskaper er at du slipper de problemene med innskudd som man kan oppleve dersom man bruker norske betalingskort.

I tillegg er det praktisk at du slipper å legge igjen kortinformasjonen din hos bettingsiden.

Innskuddet ditt trekkes direkte fra din Skrill-lommebok og overføres til bettingkontoen din. Pengene er tilgjengelig umiddelbart.

Uttak med Skrill

En stor fordel med å bruke en elektronisk lommebok som Skrill når du spiller odds og betting på nett er at en slik e-wallet også kan brukes til å gjøre uttak fra bettingsidene.

Har du en Skrill-konto kan du altså enkelt bruke din lommebok til å ta i mot gevinster fra norske bettingselskaper.

Overføringene går raskt, og pengene er normalt tilgjengelig på din Skrill-lommebok i løpet av noen dager.

Avgifter og kostnader

Skrill er en betalingsmetode som bettingselskapene normalt ikke krever gebyr dersom du benytter deg av.

Hvorvidt det påløper gebyr for innskudd med Skrill hos en bettingside varierer imidlertid, men vil gjerne komme klart frem i oversikten over ulike betalingsmetoder.

Når du fyller opp din elektroniske Skrill-lommebok fra et norsk betalingskort eller på annen måte må du betale et gebyr for overføringen. Gebyret er på 1% av beløpet du fyller opp.

Det er også et gebyr på inntil 7,5 % av uttaksbeløpet dersom du ønsker å ta ut penger fra din Skrill-lommebok til en norsk bankkonto.

Sikkerhet og kundeservice

Skrill eies av Paysafe Group, et stort og seriøst selskap som også står bak andre betalingsløsninger som Paysafecard og Neteller.

Paysafe Group har lisens til å drive finansvirksomhet fra finansmyndighetene i Storbritannia, og er også underlagt et strengt lovverk.

Selskapet bruker avansert krypteringsteknologi for å sikre at overføringene er trygge, og du kan også skru på tofaktor-autentisering med Google Authenticator for å gjøre kontoen din enda sikrere.

Dersom du lurer på noe står Skrill sitt kundeserviceteam alltid klare til å hjelpe deg. Du kan kontakte kundeservice på både telefon og e-post.

Konklusjon: Anbefaler vi Skrill eller et alternativ?

Skrill er en enkel og sikker betalingsmetode for odds og betting hos norske bettingselskaper.

For deg som en norsk spiller en Skrill en glimrende metode for både innskudd og uttak.

Med Skrill går overføringene raskt, og du slipper å legge igjen kortopplysningene dine hos bettingselskapet. Og siden Skrill kan brukes til både innskudd og uttak trenger du egentlig ikke en annen betalingsløsning enn dette for å spille odds og betting på nettet.

Hopp til verktøylinje