Odds og betting med Paysafecard

Paysafecard er et forhåndsbetalt betalingskort som fungerer glimrende til å gjøre innskudd hos en rekke av de største bettingsidene på nett.

Paysafecard innskudd odds

Paysafecard får du kjøpt hos en rekke utsalgssteder i Norge, for eksempel Coop, Narvesen og 7Eleven.

For deg som skal spill odds og betting på nett er Paysafecard definitivt en av betalingsmetodene du bør teste ut.

I denne artikkelen forklarer vi nærmere hvordan Paysafecard kan brukes som betalingsmetode hos bettingselskapene.

Fungerer Paysafecard hos norske bettingselskaper?

Paysafecard er en glimrende betalingsløsning for deg som er nordmenn og liker odds og betting på nett.

Mange av de mest populære norske bettingselskapene aksepterer Paysafecard som betalingsmetode, og gir spillerne en rask og effektiv måte å gjøre innskudd på.

Gjør innskudd med Paysafecard hos disse bettingselskapene:
Bet365 logo
Bet365
 • Anerkjent bettingselskap
 • Mange kampanjer og tilbud
 • Stort oddsutvalg
Oddsbonus 1000 kr + 0-0 fotballgaranti
Betsafe logo
Betsafe
 • Stort utvalg sporter
 • Ukentlige risikofrie spill
 • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 kr + Risikofrie spill
ComeOn logo
ComeOn
 • Enorm oddsbonus
 • Opptil 50% Combo Boost
 • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 kr + 100 kr gratisspill
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 kr + Oddsboost hver uke
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus

Bor du i Norge kan du kjøpe forhåndsbetalte Paysafe-kort hos en rekke ulike utsalgssteder. Paysafecard er blant annet tilgjengelig hos Narvesen, Coop, Kiwi, 7Eleven og Jokerbutikker over hele landet.

Som norsk bettingspiller kan du bruke Paysafecard som innskuddsmetode hos en rekke populære bettingsider.

Av kjente bettingselskaper som aksepterer Paysafecard som betalingsmetode kan vi nevne Betsson, Unibet og Betsafe.

Paysafecard er et glimrende alternativ for deg som ønsker en trygg og effektiv måte for å gjøre innskudd hos bettingselskapene.

Omgå restriksjonene fra norske myndigheter

En viktig grunn til at Paysafecard er et smart betalingsløsning for norske bettingspillere er at nordmenn gjerne opplever problemer med bruk av vanlige betalingskort som Visa og Mastercard hos bettingsidene.

Grunnen til dette er at norske myndigheter har innført restriksjoner som bankene må følge og som gjør at betalinger med norske betalingskort til pengespill på nett blir sperret.

Bruker du Paysafecard som innskuddsmetode får du tilgang til en forhåndsbetalt «voucher» som omgår restriksjonene fra norske myndigheter, og som lar deg gjøre innskudd hos de fleste populære bettingselskaper.

I tillegg slipper du å legge igjen sensitive kortopplysninger hos bettingselskapene, noe som reduserer mulighetene for kortsvindel og kortmisbruk.

Slik fungerer Paysafecard

Paysafecard kjøper du hos utsalgssteder over hele Norge. Kortet er tilgjengelig hos Coop, Narvesen, Kiwi, Joker eller 7Eleven.

Paysafecard er et forhåndsbetalt kort eller voucher som du kan bruke som betalingsmetode hos de fleste kjente norske bettingselskaper.

Når du kjøper ditt forhåndsbetalte kort kan du velge hvor mye penger du vil ha på kortet. Paysafecard er tilgjengelig i størrelser på 50 kr, 250 kr, 500 kr eller 1000 kr.

På kortet finner du en 16-sifret pinkode som du bruker når du skal betale eller gjøre innskudd med kortet. Dersom du ønsker å bruke flere forhåndsbetalte kort til samme innskudd er det mulig å legge til flere pin-koder på samme innskudd.

Bruk hele kortet, eller spar restbeløpet til senere

Du kan også velge om du ønsker å bruke hele det forhåndsbetalte beløpet, eller kun en del av det. Velger du å bruke kun en del av saldoen på kortet blir de resterende pengene stående på ditt Paysafecard slik at du kan bruke dem ved en senere anledning.

Forskjellen mellom Paysafecard og andre betalingskort som for eksempel Visa og Mastercard er at ditt Paysafecard ikke er tilknyttet sensitive personopplysninger som kan bli misbrukt. Når du bruker ditt Paysafecard behøver du kun å taste inn den 16-sifrede pinkoden på baksiden av kortet.

Samtidig har du full kontroll på økonomien siden kortet er forhåndsbetalt. Når pengene er brukt opp må du gå til nærmeste utsalgssted å kjøpe et nytt. Dette er en god måte å kontrollere spillingen på slik at du ikke bruker mer penger enn du har råd til å tape.

På Paysafecard sine nettsider kan du taste inn postnummeret ditt for å finne nærmeste utsalgssted.

Avgifter og kostnader

Maksbeløp på et forhåndsbetalt Paysafecard er kroner 1000. Trenger du mer penger kan du naturligvis kjøpe flere kort. Det er imidlertid greit å være klar over at mange bettingsider opererer på en maksgrense på rundt 2500 kroner per innskudd med Paysafecard.

I utgangspunktet koster det ikke noe å kjøpe et Paysafecard, men noen utsalgssteder tar likevel et gebyr på rundt fem kroner per kort.

Du bør også være klar over at bettingselskapene kan ta et gebyr på inntil 2,5 % av innskuddsbeløpet når du bruker Paysafecard som betalingsmetode.

Bruker du ikke opp beløpet du har på kortet ditt innen 12 måneder vil det bli trukket et gebyr på 30 kroner per måned. Du bør derfor bruke opp saldoen på kortet senest innen 12 måneder etter at du kjøpte det.

Sikkerhet og kundeservice

Paysafecard er en av de tryggeste betalingsmetodene på nett. I og med at dette er et forhåndsbetalt kort der du kun oppgir en 16-sifret pinkode når du betaler eller gjør innskudd, er mulighetene for svindel minimale.

Du har alltid muligheten til å sperre ditt Paysafecard på din personlige konto på Paysafecard sine nettsider.

Opplever du problemer med bruk kan du kontakte kundeservice på e-post og telefon.

Konklusjon: Anbefaler vi Paysafecard eller et alternativ?

Paysafecard er en glimrende betalingsløsning for deg som liker odds og betting på nett.

Det forhåndsbetalte kortet aksepteres som innskuddsmetode hos de fleste kjente bettingsider, og er en rask og trygg betalingsmetode som gir deg full kontroll over din egen økonomi og hvor mye du spiller for.

Ønsker du muligheten til å gjøre større innskudd enn 2500 kroner, kan vi for eksempel anbefale Revolut som et godt alternativ.