Odds og betting med EcoPayz

EcoPayz er en elektronisk lommebok (e-wallet) som fungerer som betalingsløsning på nett.

Ecopayz odds innskudd

EcoPayz kan brukes som betalingsløsning til odds og betting hos en rekke norske bettingselskaper, og gir spillerne muligheten til å gjøre innskudd uten å måtte legge igjen kortdetaljene sine hos bettingselskapet.

I tillegg til betalingsmetode for pengespill kan EcoPayz også brukes til å kjøpe varer og tjenester på tusenvis av ulike nettsider.

Fungerer EcoPayz hos norske bettingselskaper?

EcoPayz kan brukes til innskudd og uttak hos mange norske bettingselskaper.

Blant kjente norske bettingsider som aksepterer EcoPayz som betalingsmiddel finner vi blant annet Betway, 888 Sport, William Hill og Betsson.

Gjør innskudd med EcoPayz hos disse bettingselskapene:
888sport logo
888sport
 • Bra oddsutvalg
 • God velkomstbonus
 • Fine mobilsider
Oddsbonus 1000 kr + gratisspill
Betway sports logo
Betway
 • 100 kr gratisspill hver uke
 • Topp brukergrensesnitt
 • Stor på E-sports
Oddsbonus 1500 kr
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
William Hill logo
William Hill
 • Over 80 års erfaring
 • Mange bonuser og kampanjer
 • Trygg, anerkjent aktør
Oddsbonus Free bet opptil 500 kroner

Er du nordmann som liker odds og betting er EcoPayz et glimrende alternativ for raske og trygge innskudd.

Omgå restriksjoner fra norske myndigheter

Som norsk spiller er det vanlig å oppleve problemer med å bruke norske betalingskort til å gjøre innskudd på bettingsidene. Dette er fordi norske myndigheter har innført en rekke restriksjoner som skal hindre at nordmenn får brukt kort til å spille pengespill på nett.

Bruker du en elektronisk lommebok som innskuddsmetode slipper du denne problematikken. Da går ikke korttransaksjonen direkte til bettingsiden. Du bruker kortet ditt til å fylle opp din elektroniske lommebok, og overfører siden penger fra lommeboken til bettingsiden du vil spille på.

Gebyrfrie innskudd og uttak

En annen viktig fordel med å bruke EcoPayz som innskuddsmetode hos norske bettingselskaper er at du gjerne slipper å betale gebyrer for innskudd. Det må du dersom du bruker kort, men ved bruk av de fleste elektroniske lommebøker er innskuddene gebyrfrie.

Det går raskt og registrere seg som bruker, og norske kunder betaler ingenting for å registrere en konto hos EcoPayz.

Slik fungerer EcoPayz

EcoPayz gir deg tilgang til din egen elektroniske lommebok på nett. Denne lommeboken har du «alltid» med deg, og du kan fylle den opp med penger fra ditt norske bankkort eller ved hjelp av en rekke andre overføringsmetoder som for eksempel rett fra din norske bankkonto.

En e-wallet er perfekt for deg som ikke ønsker å måtte legge igjen kortinformasjonen din direkte hos bettingselskapene. EcoPayz gir ikke kortinformasjonen din videre til bettingsiden, og du slipper også å være redd for at kortet ditt skal bli misbrukt.

Den eneste informasjonen du gir videre til bettingsiden er din egen unike lommebokkode samt et passord.

Deretter blir innskuddsbeløpet ditt overført direkte fra lommeboken til bettingsiden. Overføringen skjer lynkjapt, og pengene er tilgjengelig på konto umiddelbart.

Du kan bruke EcoPayz som betalingsmetode hos en rekke norske bettingselskaper, og på tusenvis av ulike nettbutikker.

Innskudd med EcoPayz

For å bruke EcoPayz til innskudd ser du etter EcoPayz-logoen i oversikten over betalingsmetoder hos ditt bettingselskap. Deretter velger du EcoPayz som betalingsmetode og velger hvor stort innskuddsbeløp du ønsker å overføre.

Du vil få beskjed om å oppgi din personlige lommebokkode samt ditt passord i forbindelse med overføringen. Når det er gjort er pengene dine raskt på konto.

Uttak med EcoPayz

En stor fordel med å bruke EcoPayz til odds og betting er at denne betalingsmetoden også fungerer som uttaksmetode hos de fleste bettingsidene som har denne betalingsmetoden tilgjengelig.

Som bettingspiller vet du sikkert at det kan være et slit å få tatt ut gevinster fra en del bettingsider, men uttak med EcoPayz går som en lek, og du kan overføre gevinstene dine direkte til din elektroniske lommebok.

Avgifter og kostnader

Det er helt gratis å registrere seg som EcoPayz-bruker.

Når du fyller opp din elektroniske lommebok fra ditt norske bankkort eller bankkonto vil det imidlertid påløpe et lite overføringsgebyr.

Overfører du fra bankkonto er gebyret på inntil 7 % av innskuddsbeløpet. For overføring fra bankkort (Visa eller Mastercard) er gebyret på inntil 2,9 % av innskuddsbeløpet.

Dersom din EcoPayz-konto er inaktiv i mer enn 12 måneder vil du også bli belastet med et ekstra gebyr på 1,50 euro per måned.

Husk også at dersom du overfører penger fra din EcoPayz-lommebok til en bettingside som har en annen valuta enn lommeboken din må du også betale et valutagebyr på inntil 2,99 % av beløpet du overfører.

Sikkerhet og kundeservice

EcoPayz er en solid betalingsformidler med mange tusen fornøyde brukere over hele verden.

At EcoPayz brukes som betalingsmetode hos noen av de mest kjente og populære bettingselskapene på nett tilsier at dette er en sikker måte å overføre penger på.

EcoPayz bruker den siste krypteringsteknologien for å sikre at alle overføringer er 100 % sikre. Dessuten slipper du å gi fra deg kortinformasjonen din til bettingsidene når du bruker dette som betalingsmetode. Kortinformasjonen blir liggende hos EcoPayz.

Dersom du lurer på noe er EcoPayz sin kundeservice tilgjengelig på både e-post og live chat store deler av døgnet.

Konklusjon: Anbefaler vi EcoPayz eller et alternativ?

Vi anbefaler EcoPayz til alle som elsker odds og betting, og som ønsker en trygg og effektiv metode for å overføre penger til bettingselskapene.

Som norsk spiller slipper du også å slite med at kortbetalingen til bettingsiden ikke går igjennom, og du slipper mange av gebyrene som kortbetaling medfører.

En elektronisk lommebok som EcoPayz er perfekt som betalingsmetode til odds og betting på nett.

Hopp til verktøylinje