Odds og betting med PayPal

PayPal er den største og mest kjente internettbanken i verden, og en av de absolutt mest populære betalingsmetodene på nett.

Odds og betting med PayPal

Mange bettingselskaper har begynt å tilby PayPal som betalingsmetode både for innskudd og uttak. Er du norsk spiller det er imidlertid fortsatt vanskelig å få denne metoden til å fungere dessverre.

Som et godt alternativ til PayPal kan vi anbefale Revolut »

Fungerer PayPal hos norske bettingselskaper?

Som nordmann er det enkelt å opprette en PayPal-konto og bruke denne løsningen som betalingsløsning hos tusenvis av ulike nettbutikker og nettsider.

Mange bettingselskaper og bettingsider har også oppdaget PayPal, og det finnes en rekke eksempler på bettingsider som tilbyr PayPal som betalingsmetode.

Fordelen med dette er at du kan bruke PayPal til å gjøre innskudd enten via saldoen på PayPal-kontoen eller direkte fra et betalingskort som du har knyttet opp mot kontoen.

I tillegg kan PayPal i mange tilfeller også brukes til uttak av eventuelle gevinster fra bettingselskapene.

Blokkeres for norske odds- og bettingspillere

Selv om du kommer over en bettingside som tilbyr PayPal som betalingsmetode, vil du dessverre antakelig oppleve problemer med å få denne metoden til å fungere dersom du er norsk spiller.

Dette har sammenheng med at norske myndigheter har innført restriksjoner som gjør det vanskelig for nordmenn å bruke norske betalingskort til innskudd hos alle utenlandske nettsider som formidler pengespill.

De fleste norske bettingselskap har sine servere i utlandet, og denne restriksjonen rammer også muligheten de har til å tilby PayPal som betalingsmetode til norske spillere.

Forhåpentligvis vil norske myndigheter myke opp i de håpløse restriksjonene i fremtiden slik at bettingselskapene også kan begynne å tilby PayPal som betalingsløsning til sine norske spillere.

Slik fungerer PayPal

PayPal er en av de mest populære betalingsløsningene for netthandel og overføringer av penger via nett. Løsningen aksepteres av tusenvis av ulike nettsteder og har mange millioner brukere over hele verden.

PayPal er om mulig den betalingsløsningen som aksepteres hos flest nettsider i tillegg til vanlig betaling med Visa og Mastercard.

Som PayPal-bruker får du tilgang til en slags e-wallet (elektronisk lommebok) der du kan lagre penger samt overføre penger til andre PayPal-brukere.

Alt du trenger for å motta eller overføre penger er en e-post adresse som er knyttet opp mot PayPal-kontoen.

I tillegg til din lommebok der du kan motta og overføre penger, kan du knytte ett eller flere betalingskort opp mot kontoen. Dette gjør at du også kan betale direkte med kortene som er lagret på din PayPal-konto når du kommer over et nettsted som aksepterer PayPal.

PayPal lar deg tilknytte kjente betalingskort som blant annet Visa, Mastercard, American Express og Maestro.

Rask registrering, høy sikkerhet og gratis overføringer

Det tar kun noen minutter å registrere seg hos PayPal. Med en gang du er registrert er din konto klar til bruk, og du kan motta og sende penger til andre brukere.

En stor fordel med PayPal er at du enkelt og gratis kan overføre penger du har stående på kontoen til din norske bankkonto. Overføringen tar kun noen få virkedager og er helt gebyrfri.

Når du velger PayPal som betalingsmetode hos en nettside som aksepterer dette vil du bli videresendt til PayPal sine nettsider. Der logger du deg på kontoen din og velger om du vil betale fra saldoen på lommeboken eller fra et av dine tilknyttede betalingskort.

Fordelen med å bruke PayPal er at du ikke trenger å legge igjen kortinformasjonen din hos nettsiden du skal betale hos. Dette reduserer sjansen for kortsvindel.

PayPal har også en egen garanti som gjør at du får pengene tilbake dersom du blir svindlet når du har betalt gjennom PayPal.

Som nevnt har en del bettingselskaper begynt å akseptere PayPal som betalingsmetode, men som nordmenn er det per nå ikke mulig å benytte seg av PayPal til innskudd eller uttak fra din bettingkonto.

Avgifter og kostnader

Det er helt gratis å bruke PayPal til å betale hos nettsider som aksepterer denne løsningen. PayPal krever et lite gebyr per transaksjon fra selgeren, men ikke fra deg som er kjøper.

Det er også gratis å overføre penger til andre PayPal-brukere innenfor Norge og EU.

Overfører du til en bruker utenfor EU betaler du et lite gebyr på 3,99 euro per overføring.

Ønsker du å overføre penger fra din PayPal-konto til din norske bankkonto er dette helt gebryfritt.

Sikkerhet og kundeservice

PayPal er en av verdens største betalingsformidlere på nett, og ble i 2002 kjøpt opp av eBay. Med moderne krypteringsteknologi og alle sikkerhetsrutiner på plass er dette en av de tryggeste betalingsløsningene på nett.

PayPal har også en egen garantiløsning som gjør at du får pengene dine tilbake dersom noen svindler deg og du har betalt gjennom PayPal.

Konklusjon: Anbefaler vi PayPal eller et alternativ?

PayPal er en betalingsløsning vi anbefaler på det varmeste.

Dessverre er det ikke mulig for nordmenn å bruke PayPal som betalingsmetode hos norske bettingselskap enda. Vi håper det blir mulig å fremtiden når norske myndigheter har myket opp på restriksjonene sine.

Inntil videre bør du teste ut andre elektroniske lommebøker og betalingsmetoder som Neteller, Skrill og Paysafecard.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 1/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.