Tipping tips

Mange søker etter gode tips om tipping, men likevel er det få som har fått med seg det viktigste tipset av alle. Her får du noen tipping tips som er helt essensielle dersom du skal lykkes med tipping på nett. Enten du driver hobby-tipping på lørdag eller er en ekspert-tipper.

Fotballspiller, norsk flagg

Mange spiller hos Norsk Tipping på ting som lotto, extra, oddsbomben, vinneroddsen, joker, keno, live oddsen, langoddsen - uvitende om at det finnes andre bedre spilltilbud fra andre bettingselskaper på nett.

Online tipping

Hvis vi skal gi ett tips om tipping på nett, så må det bli dette:

Spill hos bettingselskaper som gir deg best odds og flest spill å velge mellom!Utenlandske bettingselskaper har ofte en tilbakebetalingsprosent på over 90% og for de som er representert på våre sider ligger den på godt over 95 prosent! Tilsvarende for norske spill er et sted rundt 50% og da sier det seg selv hvor det lønner seg å spille!

Klikk her for å en oversikt over de viktigste bettingselskaper.

Man kan lese mange tips om tipping, og likevel ikke ha fått med seg dette tipset. Likevel er dette kanskje det viktigste tippetips man kan få. Spiller du der du får høyest odds har du mye større muligheter.

Flere tippetips

En annen grunn til å spille hos utenlandske bettingselskaper er at de gir deg velkomstbonuser. Disse får du første gang du setter inn penger på din spillekonto. Det som er lurt å gjøre da er å sette inn det maksimale beløpet i forhold til den bonusen du kan få. Er bonusen på opp til 1000 kroner, setter du inn tilsvarende - slik at du da har 2000 kroner å spille for!

Mange tips om tipping dreier seg om hvilke kamper man bør satse på. Folk tenker uvanlig avansert. Noen av de beste ekspertene er allerede ansatt av de som setter oddsen på kamper og sportsbegivenheter. Dersom du går inn å sjekker oddsen hos flere ulike bettingselskaper vil du derfor få en god pekepinn på hvilket resultat ekspertene virkelig ser for seg. Ekspertuttalelser i media vil vi nok være ganske forsiktige med å følge. Se heller på selve oddsen, og la den gi deg et inntrykk av hva ekspertene virkelig mener!

Tipping på lørdag

Lørdag har tradisjonelt vært den store dagen til tipping i Norge. Slik er det ikke lenger. Nå kan du tippe hver dag hele uken, og det er alltid mange spennende kamper og sportsbegivenheter å tippe på.

Hvis du åpner en spillekonto hos flere bettingselskaper er du garantert å kunne tippe på hva som helst, når som helst. Den som er sportsinteressert og/eller liker å tippe bør for all del registrere seg hos flere bookmakere på nett, det koster tross alt ingenting å opprette en spillekonto.

Her er en link hvor du kan registrere gratis spillekonto hos bookmakere på nett.

Publisert: 1/7/2017 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.