Alternative oddsspill

Innenfor verdenen av odds er det ikke bare sport det spilles på. Selv om oddsspill på fotball, tennis, hockey, og diverse idretter utvilsomt dominerer markedet, så finnes det også mange andre typer spill. Har du ennå ikke prøvd disse, så kan dette være en interessant måte å få variasjon i dine spill på!

Donald Trump odds på presidentvalget

Mer om spesifikke alternative odds lenger ned på denne siden ↓

De beste bettingselskapene for alternative oddsspill

De aller fleste bettingselskapene i dag tilbyr en form for alternative oddsspill, men det er relativt stor forskjell i utvalget her. Noen har kun politikk som alternative oddsspill, mens andre også inkluderer reality TV og talentprogrammer, slik som sang- og danseprogrammer. For eksempel er det ikke uvanlig å finne odds på Idol og Skal Vi Danse.

Spill på alternative odds her:
Betsson logo
Betsson
  • Stor oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
1xBet
  • eSport bonuskalender
  • Mange kampanjer og tilbud
  • Svært bredt spillutvalg
Oddsbonus 900 kr + eSport bonuskalender
Unibet betting logo
Unibet
  • Unibet TV livestreaming
  • Enormt utvalg av events
  • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus

Politikk, reality TV og mye mer

Blant alternative oddsspill finnes det faktisk et bredt utvalg, og du kan legge spill på nesten hva som helst. Altså kan du sette spill på det meste av det som foregår rundt omkring i verden. Det viktigste her er at du følger godt med, akkurat som ved spill på idretter.

Odds på politikk

Politikk er med sine meningsmålinger mest sannsynlig det alternative oddsspillet som lettest kan kalkuleres. Du kan tippe på hvem som for eksempel blir den neste presidenten i USA, eller om land går inn/ut av EU. Følger du godt med på meningsmålinger og er god til å gjette politiske valg, så er dette spillet for deg.

Innen politikk er det nok liten tvil om at det er presidentvalgene i USA, som forekommer hvert 4. år, som er de aller mest interessante spillene.

Odds på reality TV

Som en kontrast til den seriøse politikken, så kan du også tippe på reality TV serier. Her er det viktig å huske på at selv om en av deltakerne kanskje er favoritt i starten, så har ikke det stort å si. Farmen er et godt eksempel på dette. Å sette oddsspill på reality TV serier er en perfekt kombinasjon med å se på fra sofaen!

Odds på film og TV-serier

Hvis du har en favoritt film- eller TV-serie kan du kanskje også finne odds på disse. For eksempel var det mange bettingselskaper som lot deg tippe på utfallet av den avsluttende sesongen i Game of Thrones. Andre populære filmer og serier man stadig kan finne odds på, er for eksempel Marvel- og James Bond-filmene.

Andre

Spennet av alternative oddsspill strekker seg langt utover politikk og reality TV. I tillegg kan du nemlig satse på Oscar- og Emmy utdelinger, hvem som blir den neste paven, Miss World, hvem som skal bære den olympiske ilden, og mer. De fleste store begivenheter som skjer rundt omkring i verden havner her.

Spill på alternative oddsspill i dag!

Som nevnt har de aller fleste bettingselskap et tilbud av alternative oddsspill. Dette tilbudet er ofte forskjellig fra sportsbook til sportsbook, så det kan være lurt å skaffe seg en god oversikt før man setter i gang.

Alternative oddsspill er et interessant avbrekk fra de tradisjonelle oddsspillene på sport. Ønsker du å prøve noe litt annet neste gang du skal spille på odds, så kan spill på politikk, reality TV, og diverse hendelser være interessant!

Flere artikler om alternative odds:

 

Alt om odds på Emmy Awards

Emmy Awards odds

Det er mye rart man kan spille på dersom man liker odds og betting. Emmy Awards odds er kanskje ikke det første man tenker på når man er hos en bookmaker, men det er faktisk mulig å sette penger på den amerikanske prisutdelingen. Les alt om odds på Emmy Awards nedenfor.
Idol logo

Idol odds

Idol er originalt et britisk TV program der amatørsangere konkurrerer om å bli den neste superstjernen. Der den første versjonen ble påbegynt i Storbritannia tilbake i 2001, så kastet Norge seg på et par år etter i 2003.
Odds på love island

Love Island odds

Realityserien Love Island blir sendt på TV2 i 2020. Dette er programmet der 12 single kvinner og menn skal dele en luksusvilla på Mallorca for å se om de finner kjærligheten. 

Mesternes Mester odds

Mesternes Mester er et TV program som har gått årlig på NRK siden 2009. Her møtes tidligere mestere innenfor sine respektive idretter, både menn og kvinner, til diverse utfordringer.
Skal Vi Danse odds

Skal Vi Danse odds

Skal Vi Danse er et norsk TV program som originalt stammer fra britiske Strictly Come Dancing. Programmet inviterer norske kjendiser til å danse på parketten foran TV-skjermen med profesjonelle dansere. 
Stjernekamp odds

Stjernekamp odds

Stjernekamp er en musikkonkurranse som virkelig har gått rett inn i hjertene til norske tv-seere. Mange norske bettingselskaper tilbyr også muligheten til å spille odds på Stjernekamp.