Mesternes Mester odds

Mesternes Mester er et TV program som har gått årlig på NRK siden 2009. Her møtes tidligere mestere innenfor sine respektive idretter, både menn og kvinner, til diverse utfordringer.Mange blir stilt til veggs med at de ikke lenger er i toppform, mens andre viser fortsatt gode takter. For deg som ser på er oddsspill et perfekt tilleggs element!

Odds på Mesternes Mester

Bilde: tv.nrk.no

Odds på Mesternes Mester

En tydelig trend for bookmakere er å tilby alternative oddsspill, da gjerne på politikk, reality TV, og andre eventer. Mesternes Mester faller inn under denne kategorien, og dette er ett av de TV programmene flest bettingselskaper har tilbudt oddsspill på over de siste årene.

Oddsen for spill blir gjerne lagt ut i god tid før Mesternes Mester faktisk starter. Navnene på deltakerne blir nemlig utgitt tidlig, og dermed kan bookmakere gjøre seg opp sin mening om hvem som er favoritt. Ingen får derimot vite akkurat hvilke konkurranser det skal tevles i over de 10 episodene.

De beste bettingselskapene for betting på Mesternes Mester

Som nevnt er Mesternes Mester et av de programmene som har vært mest populære blant alternative oddsspill. Allikevel kan det hende at du må grave en stund før du finner frem til oddsspill på dette programmet. Når du har funnet tilbydere bør du sammenligne oddsen, så vel som oddsbonusene til de respektive bettingselskapene.

Odds på Mesternes Mester finner du her:
Betsson logo
Betsson
  • Stor oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
NordicBet logo
NordicBet
  • Knallbra oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Unibet betting logo
Unibet
  • Egen Bundesliga-bonus
  • Enormt utvalg av events
  • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus

NordicBet

NordicBet er aller best på sport, men tilbyr også oddsspill på Mesternes Mester. Setter du ditt spill på hvem du tror tar hjem seieren her, så får du gode odds og opp til 3 gratisspill. Disse spillene baseres på dine 3 første innskudd, og du kan få opp til 1000 kr i gratisspill her!

Betsson

Betsson sin massive sportsbook inneholder selvfølgelig også et par uortodokse oddsspill, deriblant på Mesternes Mester. Her får du gode odds, såvel som en innskuddsbonus på 100% opp til 2000 kr. Dermed kan du sette et par spill på Mesternes Mester med dine bonuspenger!

Slik fungerer betting på Mesternes Mester

Mesternes Mester foregår i et par uker over sommeren på diverse feriesteder rundt Middelhavet. Deltakerne har blant annet tevlet på Malta, Spania, Italia, og Hellas, for å nevne et par av stedene. Allikevel sendes programmene hver helg på høsten, noe som gjør betting på eventet noe spesielt.

Deltakerne selv vet nemlig hvem som har vunnet. Dette fører blant annet til spekulasjoner når mange setter spill på ett enkelt navn hos bettingselskapene, og spill har blitt stoppet som en følge av det. Allikevel, er du en erfaren oddsspiller, så er det egentlig bare enda mer spennende at spillet allerede er avgjort.

Som nevnt tidligere blir din oppgave å se for deg hvilke utøvere som fortsatt er i toppform og dermed kan yte sitt beste i de diverse øvelsene som deltakerne skal gjennom. Noen av disse er tross alt beinharde fysiske øvelser. Allikevel er det ikke nødvendigvis den beste som vinner, da nattesten kan avgjøre alt.

Taperen hver uke må nemlig velge 1 annen deltaker til å ta nattesten, en test der man skal fange et fallende lys. Her kan taperen tross alt velge blant de beste deltakerne, men ikke de som er fredet grunnet ukens prestasjoner. Din favoritt kan derimot fortsatt bli valgt på en middels god uke.

Betting på Mesternes Mester oppsummert

Betting på Mesternes Mester er grunnet programmets oppsett derfor noe volatilt, men i retur gir dette ganske så gode odds. Et godt tips kan være å vente et par episoder med å sette dine spill. Om du for eksempel ser din favoritt ha veldig gode reaksjoner i en natt test, så er dette bekreftelsen du mest sannsynlig trenger.

Vurder uansett deltakerne nøye basert på deres tidligere prestasjoner og nåværende form. Det er ikke alltid legendene som vinner, og noen ganger må en rett og slett bare se gjennom filteret av at en liker enkelte idrettspersonligheter. Søker du spennende variasjon fra tradisjonelle oddsspill, så er et spill på Mesternes Mester perfekt for deg!

Hopp til verktøylinje