Skal Vi Danse odds

Skal Vi Danse er et norsk TV program som originalt stammer fra britiske Strictly Come Dancing. Programmet inviterer norske kjendiser til å danse på parketten foran TV-skjermen med profesjonelle dansere. Programmet har vært blant de mest populære i Norge siden 2006, og har til og med fanget opp interessen fra bookmakerne! Les mer om Skal Vi Danse odds nedenfor.

Odds på Skal Vi Danse

Odds på Skal Vi Danse

Bookmakere har over det siste tiåret forsøkt på sitt hardeste å skille seg ut fra sine konkurrenter. Selv om tilbudet av oddsspill på sport fortsatt dominerer, så har alternative oddsspill vokst som en følge av et behov for differensiering. Det er her odds på Skal Vi Danse har kommet frem til dagens lys.

Flere bettingselskaper har begynt å tilby spill på programmer som Skal Vi Danse med flere. Her kan du sette spill ofte så snart deltakerne er avslørt, men det er nok en god ide å i hvert fall se på hvordan deltakerne svinger seg på parketten først. Da kan du sette et fornuftig oddsspill på din favoritt!

De beste bettingselskapene for betting på Skal Vi Danse

TV programmer som går ut på talentkonkurranser, slik som Skal Vi Danse, har sjeldent klare objektive grunnlag for hvem som egentlig er best. Naturligvis vil det være tekniske begrunnelser fra dommerne, men selv disse er subjektive. Derfor kan du få ganske så forskjellige odds fra bettingselskap til bettingselskap.

Odds på Skal Vi Danse finner du her:

NordicBet logo
NordicBet
  • Knallbra oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 nok + oddsbygger
Betsson logo
Betsson
  • Stor oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 nok + kombiforsikring
Betsafe logo
Betsafe
  • Stort utvalg sporter
  • Ukentlige risikofrie spill
  • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 nok + risikofrie spill

ComeOn

ComeOn er et voksende bettingselskap, og store deler av veksten kan tilskrives deres evne til å tilby en bred og variert sportsbook. Her finnes blant annet alternative oddsspill, slik som spill på Skal Vi Danse. Du får også her en oddsbonus, og denne lyder på 500% i bonus på ditt første innskudd opp til 500 kr.

Unibet

Unibet er en av Norges største spilleselskaper, og det overrasker derfor ikke at de også har en stor sportsbook med spill som er relevante for nordmenn. Skal Vi Danse er her inkludert naturligvis hvert år. Hos Unibet er det opp til deg om du ønsker en bonus på 200% opp til 1000 kr, eller en bonus på 500% opp til 500 kr, på ditt første innskudd.

Slik fungerer betting på Skal Vi Danse

Navnene for deltakerne på Skal Vi Danse blir gjerne utgitt i god tid før programmet faktisk setter i gang. Det er dermed mulig å gjøre seg opp sine meninger om deltakernes fysiske ferdigheter blant annet. Selv om det ikke er garantert, så er kanskje den tidligere fotballspilleren bedre stilt enn en eldre maler.

For å virkelig gjøre det meste ut av betting på Skal Vi Danse, så må du tenke litt utenfor boksen. For hver runde vil dommerne dele ut poeng til danserne. Det er derimot ikke sagt at den med flest poeng vinner, siden seerne hjemme også skal ha sin stemme i utvelgelsen.

Dermed er det beste tipset for oddsspill på Skal Vi Danse å følge med på dommernes score, men enda viktigere hva de der hjemme stemmer. Dette kan hjelpe deg å avgjøre hvem det er seerne faktisk liker best, for dette kan fort være ganske så annerledes enn hva dommerne mener med sin tekniske bakgrunn.

Internasjonale oddsspill på Skal Vi Danse

Skal Vi Danse er en internasjonal suksess, og programmet kjører på skjermen i våre naboland Sverige og Danmark, så vel som i USA under navnet Dancing With the Stars. Det betyr at du ikke bare har muligheten til å spille på den norske versjonen, men også internasjonale versjoner av programmet.

Om du virkelig har teften for å bedømme gode danseferdigheter, så kan du spre dine spill over flere land, og dermed øke dine sjanser for gevinst. Internasjonale oddsspill på Skal Vi Danse er en perfekt metode å sette dine oddsspill på TV programmet.

Betting på Skal Vi Danse oppsummert

De fleste foretrekker oddsspill på sport, men innimellom kan det være godt med litt variasjon. Oddsspill på Skal Vi Danse tilbyr denne variasjonen, og om du koser deg med dette programmet i helgene, så kan det å sette et par oddsspill være en perfekt kombinasjon!