Skal Vi Danse odds

Skal vi danse odds

Skal Vi Danse er et norsk TV program som originalt stammer fra britiske Strictly Come Dancing. Programmet inviterer norske kjendiser til å danse på parketten foran TV-skjermen med profesjonelle dansere. Programmet har vært blant de mest populære i Norge siden 2006, og har til og med fanget opp interessen fra bookmakerne! Les mer om Skal Vi Danse odds nedenfor.

Odds på Skal Vi Danse

Bookmakere har over det siste tiåret forsøkt på sitt hardeste å skille seg ut fra sine konkurrenter. Selv om tilbudet av oddsspill på sport fortsatt dominerer, så har alternative oddsspill vokst som en følge av et behov for differensiering. Det er her odds på Skal Vi Danse har kommet frem til dagens lys.

Flere bettingselskaper har begynt å tilby spill på programmer som Skal Vi Danse med flere. Her kan du sette spill ofte så snart deltakerne er avslørt, men det er nok en god ide å i hvert fall se på hvordan deltakerne svinger seg på parketten først. Da kan du sette et fornuftig oddsspill på din favoritt!

De beste bettingselskapene for betting på Skal Vi Danse

TV programmer som går ut på talentkonkurranser, slik som Skal Vi Danse, har sjeldent klare objektive grunnlag for hvem som egentlig er best. Naturligvis vil det være tekniske begrunnelser fra dommerne, men selv disse er subjektive. Derfor kan du få ganske så forskjellige odds fra bettingselskap til bettingselskap.

Deltakere i Skal Vi Danse 2021

Til årets Skal Vi Danse har TV2 nok en gang fått med seg en rekke mer eller mindre kjente ansikter som skal svinge seg på parketten. I tillegg skjer det visse utskiftninger i dommerpanelet, som i år vil bestå av Trine Dehli Cleve, Merete Lingjærde og Morten Hegseth.

Årets deltakere, Skal Vi Danse 2021:

 • Alejandro Fuentes (33), artist
 • Anniken «Annijor» Jørgensen (25), influenser og forfatter
 • Øyvind «Vinni» Sauvik (45), artist
 • Iselin Guttormsen (34), sexolog og influenser
 • Siri Nilminie Avlesen-Østli (37), journalist og TV 2-programleder
 • Maren Lundby (26), skihopper
 • Royane Harkati (28), artist
 • Dennis Vareide (31), youtuber
 • Elin Ørjasæter (59), kommentator og dosent ved Høyskolen Kristiania
 • Joakim Kleven (28), influenser og filmskaper
 • Magnus Moan (37), kombinertløper og TV-kommentator
 • Simon Nitsche (29), sportsanker i TV 2

Startdato og sendetid for Skal Vi Danse 2021

Skal vi Danse 2021 svinges i gang lørdag 28. august klokken 19:30 på TV2. Programmet varer til klokken 21:00, hvor det så tar en liten pause til fordel for nyheter, været og sporten. Klokken 21:30 starter den siste halvtimen av programmet. Du kan følge programmet hver lørdag utover høsten, til samme sendetid hver gang.

Slik fungerer betting på Skal Vi Danse

Navnene for deltakerne på Skal Vi Danse blir gjerne utgitt i god tid før programmet faktisk setter i gang. Det er dermed mulig å gjøre seg opp sine meninger om deltakernes fysiske ferdigheter blant annet. Selv om det ikke er garantert, så er kanskje den tidligere fotballspilleren bedre stilt enn en eldre maler.

For å virkelig gjøre det meste ut av betting på Skal Vi Danse, så må du tenke litt utenfor boksen. For hver runde vil dommerne dele ut poeng til danserne. Det er derimot ikke sagt at den med flest poeng vinner, siden seerne hjemme også skal ha sin stemme i utvelgelsen.

Dermed er det beste tipset for oddsspill på Skal Vi Danse å følge med på dommernes score, men enda viktigere hva de der hjemme stemmer. Dette kan hjelpe deg å avgjøre hvem det er seerne faktisk liker best, for dette kan fort være ganske så annerledes enn hva dommerne mener med sin tekniske bakgrunn.

Internasjonale oddsspill på Skal Vi Danse

Skal Vi Danse er en internasjonal suksess, og programmet kjører på skjermen i våre naboland Sverige og Danmark, så vel som i USA under navnet Dancing With the Stars. Det betyr at du ikke bare har muligheten til å spille på den norske versjonen, men også internasjonale versjoner av programmet.

Om du virkelig har teften for å bedømme gode danseferdigheter, så kan du spre dine spill over flere land, og dermed øke dine sjanser for gevinst. Internasjonale oddsspill på Skal Vi Danse er en perfekt metode å sette dine oddsspill på TV programmet.

Betting på Skal Vi Danse oppsummert

De fleste foretrekker oddsspill på sport, men innimellom kan det være godt med litt variasjon. Oddsspill på Skal Vi Danse tilbyr denne variasjonen, og om du koser deg med dette programmet i helgene, så kan det å sette et par oddsspill være en perfekt kombinasjon!

Publisert: 26/7/2019 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.