Stjernekamp odds

Stjernekamp er en musikkonkurranse som virkelig har gått rett inn i hjertene til norske tv-seere. Mange norske bettingselskaper tilbyr også muligheten til å spille odds på Stjernekamp.

Stjernekamp deltakere 2020

Bilde: nrk.no

Dersom du er en ivrig Stjernekamp-titter som også elsker odds og betting er vel ingenting bedre enn å kombinere de to interessene?

De beste bettingselskapene for betting på Stjernekamp

Siden Stjernekamp er et så populært tv-program blant norske tv-seere så har bettingselskapene naturligvis kastet seg på bølgen.

Finn beste odds på Stjernekamp her:

NordicBet logo
NordicBet
  • Knallbra oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 nok + oddsbygger
Betsson logo
Betsson
  • Stor oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 1000 nok + kombiforsikring
Betsafe logo
Betsafe
  • Stort utvalg sporter
  • Ukentlige risikofrie spill
  • Bra på trav og galopp
Oddsbonus 1000 nok + risikofrie spill

Flere av de største norske bookmakerne kan tilby odds på Stjernekamp, og som vanlig anbefaler vi at du klikker deg innom flere ulike bettingselskaper for å finne best odds på de oddsobjektene du ønsker å spille på.

Våre to favorittbookmakere som tilbyr Stjernekamp odds er Betsson og Nordicbet. Dette er to betting-giganter, og har titusenvis av fornøyde oddsspillere.

Begge bettingselskapene har også egne oddsbonuser til nye spillere som registrerer seg hos dem, og kjører jevnlig egne oddskampanjer der du f.eks. kan sikre deg gratis spill eller innskuddsbonuser.

Odds på Stjernekamp

Som en av de mest populære musikkonkurransene på norsk tv er det liten tvil om at Stjernekamp er et bra tv-program som bettingselskapene ønsker å satse på.

Stjernekamp går på NRK, og har blitt et av Norges mest populære musikkonkurranser. I programmet møtes kjente musikere og artister for å konkurrere om tittelen «Norges ultimate entertainer».

Gjennom syv sesonger har Stjernekamp etablert seg som en stor tv-suksess blant norske tv-tittere, og norske bettingselskaper har for lengst blitt med på festen. Flere av de største norske bettingselskapene tilbyr odds på Stjernekamp, og du kan velge mellom en rekke ulike oddsobjekter.

8. sesong er i gang

Nå er sesong åtte av Stjernekamp i gang, så dersom det frister å satse litt penger på hvem som stikker av med seieren eller hvem som ryker ut så har du nå en glimrende mulighet.

Det er superenkelt å spille oddsspill på Stjernekamp. Alt du trenger å gjøre er å finne frem til et norsk bettingselskap som tilbyr spill på dette tv-programmet.

Deretter er det bare å overføre penger til bettingkontoen din og sette deg ned og spille på hvilken artist du tror vil stikke av med seieren i finalen.

Underveis i programmet vil oddsen på de ulike artistene endre seg ettersom stadig nye artister ryker ut av programmet.

Kanskje har du kanskje din helt egen favoritt som du vil spille på, eller kanskje du føler flertallet om satser penger på den artisten med lavest odds? En ting er sikkert – spiller du ikke så vinner du ikke.

Slik fungerer betting på Stjernekamp

Betting på Stjernekamp fungerer på samme måte som betting på ulike idretter. Spiller du på fotball kan du for eksempel bette på hvilket lag som vinner en fotballkamp eller hvilket lag som vinner en turnering.

På samme måte kan du bette på hvilken av deltakerne i Stjernekamp som stikker av med seieren og blir kåret til «Norges ultimate entertainer».

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn hos din favorittbookmaker som tilbyr Stjernekamp odds og velge hvilken artist du vil spille på.

Du finner vanligvis oddsspill på Stjernekamp under kategorien tv-programmer.

For å øke vinnersjansene er det naturligvis lurt å sette seg litt inn i Stjernekamp og følge med på programmet underveis. Heldigvis er det enkelt å både spille på oddsen og se på Stjernekamp samtidig. Bettingselskapene har nemlig utviklet egne apper og mobilsider som gjør at du kan spille på mobiltelefonen din mens du sitter foran tven i sofaen.

Husk at du må spille med ekte penger dersom du skal kunne vinne penger på Stjernekamp, og som ny spiller kan du sikre deg oddsbonuser hos mange av bettingselskapene. Slike bonuser kommer enten i form av gratis spill eller bonuspenger.

Oddsobjekter på Stjernekamp

I Stjernekamp finnet det egentlig bare et oddsobjekt, og det er hvilken artist som kommer til å vinne konkurransen og bli kåret til «Norges ultimate entertainer». Siden Stjernekamp er en konkurranse som går over flere episoder så vil oddsen endre seg underveis.

I fjor var det artisten Ella Marie Hætta Isaksen som vant Stjernekamp. I forkant av finalen var oddsen lav på at hun skulle vinne. Dette provoserte faren hennes som satset penger hos Betsson på at datteren skulle vinne. Det var en smart trekk av faren som stakk av med hele 23 000 kroner.

Stjernekamp 2019 har nettopp gått av stabelen. Dette er sesong åtte, og nye artister skal kjempe mot hverandre. Av årets artister så er det Åge Sten Nilsen, Bilal Saab og Sondre Nystrøm som har lavest odds til å vinne konkurransen i følge bettingselskapet Betsson.

Kanskje du allerede har en egen favoritt eller har gjort deg opp noen tanker om hvem som vil vinne. Da er det kanskje også fristende å spille en hundrelapp eller to på riktig resultat?

Betting på tv-programmer som Stjernekamp

Som du sikkert har skjønt er det superenkelt å spille oddsspill på Stjernekamp. Dette populære programmet er svært populært blant nordmenn, og stadig flere tester også lykken ved å vedde noen kroner på hvem som vinner.

Da er det flott at flere av de norske bettingselskapene har begynt å åpne opp for spill på Stjernekamp.

Stjernekamp er bare et av flere norske tv-programmer det er mulig å bette på.

Norske bettingselskaper har også gjort det mulig å spille oddsspill på andre populære norske tv-programmer som Skal vi danse og Mesternes Mester.

Dersom du liker å spille på odds på ulike musikkonkurranser og tv-programmer har du altså nok av muligheter hos bettingselskapene. Det er ikke bare norske tv-programmer du kan spille odds på. Du kan også spille på kjente utenlandske tv-programmer, musikkonkurranser og prisutdelinger.

Hos bettingselskapene er det altså mulig å satse penger på mye mer enn bare sport og idrett.