bettingselskaper.comOdds og betting på mobil

Odds og betting på mobil

De som er aktive innenfor sportsbetting elsker gode løsninger for mobile enheter. Når man skal plassere et veddemål på en sportsbegivenhet har man ofte dårlig tid, fordi spillet må gjøres innen en tidsfrist. Derfor er det viktig at bookmakerne har gode teknologiske løsninger, slik at man kan spille på mobile enheter uansett hvor man befinner seg.

Stadig mer av oddsspillingen skjer via mobil

I takt med den teknologiske utviklingen skjer flere og flere oddsspill via mobile enheter. Det betyr ikke at alle spiller når de er på farten, men at mobile enheter er det foretrukne verktøyet, fremfor å sitte på PCen. Det er rett og slett mer praktisk og effektivt å spille fra mobilen.

Noen av de best mobile bookmakerne akkurat nå:

Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

I takt med at spillerne foretrekker å bruke mobile enheter har man fått nettsider med såkalt responsivt design. Det innebærer at man får den samme gode spillopplevelsen helt uavhengig av hvilken enhet man besøker bettingsiden via. Ofte vil man oppleve at det hele er både enklere og raskere på mobil enn om man bruker en stasjonær løsning.

Selskap med de beste betting appene

Innenfor sportsbetting er det mange gode bookmakere og det er dermed lett å finne en bookmaker man liker ekstra godt. Samtidig er det smart å ikke bare holde seg til én bookmaker hver gang man skal spille. Det er nemlig ikke alltid den samme bookmakeren som tilbyr spill til de beste betingelsene. Derfor er det smart å ha spillerkonto hos flere bookmakere, slik at man kan plassere veddemålet der oddsbetingelsene er best. Dermed vinner man mer når man vinner.

Velg et selskap med mange bettingmuligheter

Videre er det viktig med mange bettingmuligheter, og det er ofte de mobile bettingselskapene svært gode på. Enten det gjelder spill til odds eller liveodds. Og kan man spille på mobil får man mye større muligheter til å benytte de mange spillmulighetene enn om man bare bruker stasjonære løsninger.

Det er mange gode bookmakere for den som spiller via mobil, men skal vi trekke frem noen er det vanskelig å komme unna giganter som Unibet, Betsson og Betfinal. Samtidig er "norske" bookmakere som ComeOn og NorgesSpill verdt å ha konto hos. Det samme gjelder Mobilebet og Bethard.

Fordeler med odds og betting på mobil

Den største fordelen med betting via mobilen er at det er så enkelt. Mobilen er jo stort sett med uansett hvor man er og det er enkelt å ta den frem for å se hva det kan spilles på og deretter plassere et bet eller to.

Noen av hovedfordelene med betting på mobil:

  Ved siden av tilgjengelighet gjør spilling via mobil at man i praksis kan plassere et veddemål uansett hvor man befinner seg i verden, så lenge man har nok strøm og tilfredsstillende nettdekning. Dermed kan man enkelt plassere spill på odds før fristen går ut. Dette er en stor fordel for spillerne. I tillegg har sportsbetting på mobil en annen fordel sammenlignet med spilleautomater og andre casinospill: Det krever mye mindre mobildata.

  Spill rett i nettleseren på mobilen

  Hos de fleste bookmakerne er nettsidene laget slik at man spiller enkelt og greit via nettleseren på mobilen. Dette er uavhengig om man benytter mobiler med Android eller iOS. Man besøker bookmakeren direkte via nettleseren, uten å laste ned ekstra programvare. Dermed er terskelen for å spille på mobile enheter like liten som på stasjonære løsninger. Antakelig mindre, siden det krever mindre å fiske frem mobilen for å plassere et bet via den, enn på en PC'en som befinner seg hjemme.

  Mange operatører har egen betting app...

  Samtidig er det ikke til å legge skjul på at stadig flere bookmakere utvikler apper for mobilen. Mange av disse er så flotte teknologisk at de garantert tar spillopplevelsen til nye høyder. I en app får man oversikt over hvordan spillingen går, og ofte vanker det også gode odds eller bonuser som man ikke får andre steder. I tillegg er appene ofte det eneste stedet hvor man kan strømme fotballkamper i fullskjerm. Dermed blir løsningene for de mobile enhetene ofte teknologisk overlegne og gir flere muligheter enn om man holder seg til PC'en.

  ... som stadig fjernes av software-leverandørene

  Det er dog verdt å merke seg at software-leverandørene i mobilverdenen ofte forsøker å stenge ned bettingapplikasjonene som dukker opp i deres app-butikker. Apple har blant annet slått hardt ned på applikasjoner fra bettingselskaper den siste tiden, og jobber kontinuerlig med å fjerne slike applikasjoner fra norske App Store.

  Dermed kan det til syvende og sist være best å holde seg til nettleseren, fordi den gir en mer pålitelig opplevelse over tid. Til tross for disse tiltakene fra Apple, er det viktig å påpeke at det fortsatt er helt lovlig å spille hos utenlandske spillselskaper på nett. Tiltakene gjøres i hovedsak i et forsøk på å opprettholde det norske spillmonopolet, men det betyr på ingen måte at det er ulovlig for oss sportselskere å spille hos utenlandske spillselskaper.

  Konklusjon om betting på mobil

  At sportsbetting er blitt enda mer tilgjengelig med gode løsninger for mobil er det vel ingen tvil om. Dette har gitt markedet for spill på odds et stort og viktig løft. Det er mer å spille på, og det er lett å plassere veddemål uansett hvor man befinner seg. Derfor er sportsspill på mobil noe for alle som liker sportsbetting. Ikke bruker man mye mobildata på det, spillmulighetene blir bare flere og flere, og man får aldri problemer med å rekke spillfristen. Dermed er dette en vinn-vinn-situasjon for alle som liker å plassere bet på sport.

  Publisert: 11/03/2019 · Sist oppdatert: 06/02/2022