Odds og betting med ePro

Ønsker du en raskt og sikker løsning for betaling til bettingselskaper på nett er ePro en betalingsløsning du bør sjekke ut.

Odds innskudd med ePro

ePro aksepteres av en rekke bettingsider, og er perfekt for deg som elsker odds og betting.

Denne betalingstjenesten fungerer som et mellomledd mellom deg og bettingsiden du spiller på når ønsker å gjøre innskudd med kort.

Fungerer ePro hos norske bettingselskaper?

En rekke norske bettingselskaper aksepterer ePro som betalingsmetode.

Gjør innskudd med ePro hos disse bettingselskapene:

bethard

Bethard

LES OMTALE

1000 NOK

combo Booster

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Mange norske bettingsider som aksepterer Visa og Mastercard som innskuddsmetoder benytter seg av ePro som mellomledd for korttransaksjonene.

ePro er en veldig smart løsning for norske spillere som vil gjøre innskudd med kort hos bettingselskapene.  Mange nordmenn opplever nemlig problemer med innskudd hos bettingsidene fra norske betalingskort. Dette er fordi norske finansmyndigheter har innført en rekke restriksjoner som skal gjøre det vanskeligere for nordmenn å bruke norske betalingskort til pengespill på nett.

Restriksjonene fungerer kort fortalt slik at når bankene gjenkjenner at en transaksjon går til en bettingside så vil banken nekte å gjennomføre transaksjonen. Transaksjonene gjenkjennes ved hjelp av ulike transaksjonskoder.

Når kortbetalingen går gjennom ePro er det imidlertid vanskeligere for bankene og gjenkjenne at transaksjonene går til odds og betting, og transaksjonene har en større sjanse for å gå igjennom enn dersom betalingen gikk direkte til bettingsiden uten en tredjepart.

Er du nordmann som elsker odds og betting er derfor ePro en glimrende betalingsløsning som aksepteres av en rekke norske bettingselskaper.

Av kjente bettingsider som tilbyr ePro som betalingsmetode finner vi blant annet LeoVegas, Bethard og Betway.

Slik fungerer ePro

ePro er en elektronisk betalingsmetode som fungerer som en mellommann mellom deg som spiller og bettingsiden du ønsker å gjøre innskudd hos.

Du kan bruke ePro som betalingsmetode hos en rekke populære bettingsider på nett, og mange steder som aksepterer kortbetaling bruker nettopp ePro som betalingsløsning for korttransaksjonene.

Når du gjør innskudd med Visa eller Mastercard hos et bettingselskap som bruker ePro som betalingsløsning går ikke korttransaksjonen direkte til bettingsiden. Betalingen går gjennom ePro som et mellomledd.

Som spiller merker du imidlertid ikke stort til dette. Når du velger å betale med kort hos bettingsiden blir du sendt videre til ePro sine nettsider. Her taster du inn kortinformasjonen din på vanlig måte (kortnummer, utløpsdato og CVC-koden som du finner bak på kortet).

Deretter kjøper du en «voucher» eller et gavekort av ePro tilsvarende innskuddsbeløpet ditt. Denne voucheren blir automatisk vekslet inn i et innskudd som ePro overfører til bettingsiden du ønsker å spille på. Innskuddet ditt er på kort tid tilgjengelig for bruk på din bettingkonto.

Bruk av ePro som mellomledd for korttransaksjoner er en stor fordel både for bettingselskapene og for deg om spiller.

At ePro fungerer som mellomledd gjør det nemlig mer sannsynlig at korttransaksjonene går igjennom. Norske myndighets restriksjoner mot kortbruk til pengespill på nett medfører nemlig at bankene sperrer alle transaksjoner til bettingsider. Når transaksjonen går gjennom ePro er det imidlertid vanskeligere for bankene å identifisere at transaksjonen går til pengespill på nett.

ePro er en veldig brukervennlig betalingsløsning, og prosessen går like raskt som om du hadde betalt med kort direkte til bettingselskapet.

Avgifter og kostnader

Det er helt gratis å bruke ePro. ePro belaster bettingsidene for å bruke løsningen, ikke brukerne selv.

Det er imidlertid greit å være klar over at en del bettingselskaper krever et lite gebyr av brukerne sine dersom man ønsker å bruke kort som betalingsmetode. Sånn sett dumper altså bettingsidene litt av kostnadene sine over på kundene.

Gebyret for å bruke kort som betalingsmetode hos bettingselskapene varierer, men ligger gjerne på mellom 2 og 2,5 prosent av beløpet du ønsker å sette inn.

Det er også greit å være klar over at det vil påløpe et vekslingsgebyr dersom du betaler i norske kroner til en bettingside som bruker en annen valuta. Heldigvis bruker de fleste norske bettingselskaper norsk valuta.

Sikkerhet og kundeservice

ePro er en betalingsløsning som er utviklet av selskapet EMP Corp. Løsningen har tusenvis av fornøyde brukere, og brukes som betalingsmetode hos noen av de mest populære bettingsidene på nett.

En stor fordel med å bruke ePro som betalingsmetode er at du slipper å gi fra deg sensitive kortopplysninger til bettingsiden. Mange synes det er skummelt å dele kortinformasjonen sin med hele verden, og bruker du ePro som betalingsløsning lagres kortinformasjonen kun hos en tredjepart. Dette reduserer muligheten for kortsvindel.

ePro er som nevnt en meget brukervennlig tjeneste der det meste går automatisk. Skulle du likevel ha noen spørsmål kan du kontakte kundeservice på både telefon og e-post.

Har du problemer med å bruke ePro til korttransaksjoner bør du likevel først kontakte bettingselskapet du ønsker å gjøre innskudd hos.

Konklusjon: Anbefaler vi ePro eller et alternativ?

Vi anbefaler ePro til alle som ønsker å gjøre innskudd med norske betalingskort for spill på odds og betting. Kommer du over en side som tilbyr ePro som betalingsløsning er dette en stor fordel for deg som er norsk casinospiller. Denne løsningen øker sjansene for at korttransaksjonene går igjennom.

Dersom betaling med kort gjennom ePro likevel ikke fungerer bør du prøve en annen betalingsmetode som for eksempel Neteller, Paysafecard eller Skrill.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.