Odds og betting med Quickbit

Kryptovaluta blir en stadig mer populær betalingsmetode hos bettingselskapene. En av de enkleste metodene for å betale med bitcoin og annen kryptovaluta hos bettingselskapene er å bruke Quickbit.

QuickBit banner

Ettersom norske myndigheter gjør at stadig færre betalingsmetoder er tilgjengelige for nordmenn som vil gjøre innskudd hos bettingselskaper, så vil nok kryptovaluta øke popularitet blant norske spillere i årene som kommer.

For å kunne betale med kryptovaluta hos bettingselskaper på nett så trenger du en krypto-lommebok, og en av de mest populære er Quickbit.

Bettingselskaper som støtter betaling med Quickbit:

ComeOn logo
ComeOn
 • Enorm oddsbonus
 • Opptil 50% Combo Boost
 • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 nok + poengbutikk
Unibet betting logo
Unibet
 • Unibet TV livestreaming
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 nok + vervebonus
NorgesSpill logo
NorgesSpill
 • Store på utenomsportslige veddemål
 • 500% velkomstbonus
 • 60 000 månedlige oddsspill
Oddsbonus 500 nok + hyppige gratisspill
Rabona logo
Rabona
 • 10% cashback hver uke
 • Godt utvalg oddsobjekter
 • Bredt spillutvalg
Oddsbonus 2100 nok + 10% cashback
LeoVegas Sport logo
LeoVegas
 • Opptil 3000 kroner i oddsbonus!
 • Ofte høyere odds enn andre aktører
 • Knallbra casino
Oddsbonus 3000 nok + oddsboost hver uke
Betinia logo
Betinia
 • Godt oddsutvalg
 • Fine nettsider, også på mobil
 • Mange bonuser
Oddsbonus 2100 nok + reloadbonus

Fungerer Quickbit hos norske bettingselskaper?

Quickbit fungerer hos mange norske bettingselskaper. Faktisk kan du gjøre innskudd med kryptovaluta gjennom Quickbit hos alle bettingselskaper som aksepterer Visa eller Mastercard som betalingsmetode.

Knyttet til din Quickbit-konto kan du nemlig bestille et eget Visa-kort eller Mastercard som er direkte koblet opp til saldoen din i de ulike kryptovalutaene du har lagret hos Quickbit.

Quickbit lar deg lagre bitcoin, litecoin og bitcoin cash, og vil antakelig åpne opp for andre kryptovalutaer etter hvert.

Det betyr at du allerede nå kan gjøre innskudd hos mange kjente norske bettingselskaper med disse kryptovalutaene ved å overføre penger fra din Quickbit-lommebok.

Av kjente bettingselskaper der du kan betale med kryptovaluta ved å bruke Quickbit nevner vi Unibet, LeoVegas, Betsson og Betsafe.

Slik fungerer Quickbit

Quickbit er en app som du kan laste ned fra AppStore eller Google Play Store.

Appen fungerer som en kryptovalutalommebok der du kan lagre bitcoin, litecoin og bitcoin cash på en trygg måte.

Fra lommeboken kan du kjøpe og selger valuta på kryptobørsen, samt overføre kryptovaluta til andre kryptolommebøker.

Når du åpner din Quickbit-konto får du også et virtuelt Visa-kort eller Mastercard som er knyttet opp mot saldoen på dine kryptokontoer. Det er også mulig å bestille et fysisk Visa-kort eller Mastercard som du får tilsendt i posten.

Det er mange åpenbare fordeler med å bruke kryptovaluta som betalingsmetode hos bettingselskapene.

Noe som vil tiltale mange spillere er at dette er en helt anonym betalingsmetode i forhold til tradisjonell valuta. Når du bruker kryptovaluta fra en krypto-lommebok så fungerer du som din egen bank. Da vil ikke myndighetene eller bankene se hva du har brukt av penger eller hvor pengene har blitt overført.

Som norsk spiller vil du også oppleve at det er enklere å bruke et Quickbit-kort som betalingsmetode en et tradisjonelt Visa  eller Mastercard som er knyttet opp mot en norsk bank. Med de norske betalingskortene opplever nemlig mange at bankene sperrer for transaksjoner som går til utenlandske spillselskaper.

Samtidig er kryptovaluta fremtidens valuta, og stadig flere bettingselskaper begynner å akseptere kryptovaluta som betalingsmetode for innskudd og uttak.

Selv om bettingselskapene per nå ikke lar deg overføre penger via Quickbit uten at du bruker Visa eller Mastercard, så antar vi at de etterhvert vil begynne å akseptere direktetransaksjoner fra kryptolommeboken til en egen kryptolommebok som du har hos bettingselskapet.

Innskudd

Det er to måter å bruke Quickbit på:

 1. Den ene måte er å overføre kryptovaluta fra Quickbit-lommeboken til en annen kryptolommebok. Vi kjenner ikke til noen norske bettingselskaper som aksepterer en slik metode for innskudd i dag, da bettingselskapene ikke har egne kryptolommebøker der spillerne kan oppbevare bitcoin og annen kryptovaluta.
 2. Den andre metoden, som fungerer hos de aller fleste norske bettingselskaper, er å gjøre innskudd med kryptovaluta ved å bruke Quickbit-kortet (et Visa-kort eller et Mastercard) som du får knyttet opp mot kontoen din.

Dette er et virtuelt betalingskort som du kan bruke hos alle bettingselskaper som aksepterer Visa eller Mastercard som betalingsmetode (som jo alle bettingselskapene gjør).

Det er derfor fullt mulig å bruke Quickbit som innskuddsmetode hos norske bettingselskaper.

Uttak

De fleste bettingselskaper lar deg gjøre uttak til betalingskortet ditt dersom du brukte det samme kortet til innskudd.

Vi antar at dette vil fungere på samme måte med Quickbit-kortet, dvs. at det vil være mulig å gjøre uttak direkte til Visa-kortet eller Mastercardet som er knyttet opp mot Quickbit-kontoen din, og at du dermed har muligheten til å ta ut gevinster i kryptovaluta.

Avgifter og kostnader

Det er ingen skjulte kostnader knyttet til Quickbit. Det vil kunne påløpe noen gebyrer ved kjøp, salg og overføring av kryptovaluta til andre lommebøker, men dette er helt standard hos de fleste kryptovaluta-lommebøker.

Du får en full oversikt over hvilke gebyrer som eventuelt gjelder ved å logge deg inn i Quickbit-appen din.

Siden du vil gjøre sine innskudd hos bettingselskapene med Quickbit sitt Visa-kort eller Mastercard, så kan det i tillegg påløpe ekstra kostnader for dette.

Mange av bettingselskapene opererer nemlig med egne gebyrer for spillerens om bruker Visa eller Mastercard som betalingsmetode, og disse gebyrene kan ligge på noen prosent av innskuddsbeløpet.

Husk også at bitcoin og andre kryptovalutaer er volatile, noe som betyr at kursen og verdien kan bevege seg mye fra dag til dag. Dette gjør at det er ekstra viktig å være sikker på hva kursen ligger på før du overfører du bruker kryptovaluta til innskudd hos bettingselskapene.

Vi antar at Quickbit i fremtiden vil åpne for lagring av andre kryptovalutaer som Monero, Ethereum, XRP, Dogdecoin, NEO med flere.

Sikkerhet og kundeservice

Bak Quickbit står det svenske selskapet Quickbit EU AB. At det er svensker som eier Quickbit er naturligvis en ekstra trygghet for oss nordmenn.

Quickbit opererer etter regler fra det svenske finanstilsynet, og dette tilsier at det er svært trygt å bruke Quickbit, både til å oppbevare kryptovaluta og til å bruke som betalingsmetode hos bettingselskapene.

Quickbit bruker seg også av Visa og Mastercard sin avanserte sikkerhetsteknologi for betalinger, noe som betyr et ekstra nivå av sikkerhet ved alle transaksjoner som gjøres via Quickbit-kortet.

Trenger du hjelp til noe kan du kontakte Quickbit på:

 • Quickbit eu AB
 • Norrlandsgatan 12
 • 111 44 Stockholm
 • Sweden

Konklusjon: Anbefaler vi Quickbit eller et alternativ?

Kryptovaluta er i vinden i dagen, og Quickbit lar deg lagre bitcoin, bitcoin cash og litecoin trygt i en egen kryptolommebok. Denne laster du ned som en app, og du knytter balansen til et Visa eller Mastercard.

Med dette betalingskortet kan du begynne å bruke Quickbit som betalingsmetode hos bettingselskaper på nett, og du kan faktisk bruke Quickbit hos alle norske bettingselskaper som aksepterer Visa eller Mastercard som betalingsmetode.

Dette er både raskt, effektivt, trygt og anonymt. Dersom du eier krypto, og vil bruke dine digitale mynter til å betale hos bettingselskapene, er Quickbit veien å gå.