Odds og betting med Rapid Transfer

Odds og betting med Rapid Transfer

Rapid Transfer er en betalingsmetode som lot norske spillere gjøre innskudd på en rask, enkel og trygg måte. Vi ser nærmere på hvorfor Rapid Transfer ikke lenger er et alternativ, og hvilke innskuddsmetoder du kan bruke som en erstatter

Ikke lenger mulig å bruke Rapid Transfer hos bettingselskaper i Norge

Rapid Transfer er helt unik betalingsmetode som kom på markedet i 2016. Selskapet bak tjenesten heter Paysafe Group, og Rapid Transfer ble lansert som en forlengelse av e-lommeboken Skrill. Med Rapid Transfer var det mulig å gjøre innskudd på rask og effektiv måte.

Bettingselskaper med gode alternativer til Rapid Transfer:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Fezbet logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
cyber-bet logo

Cyber.bet

LES OMTALE

3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Innskudd rett fra bankkonto med BankID

Spillere som brukte Rapid Transfer, kunne gjøre innskudd rett fra sin egen bankkonto ved hjelp av BankID. For mange spillere var dette et friskt pust som tilbydde enkelhet og brukervennlighet. Spillere måtte nemlig ikke logge inn med brukernavn, opprette konto eller forlate nettsiden for å gjøre innskudd. 

I 2020 bestemte Paysafe Group seg for å trekke sine betalingsprodukter fra det norske spillmarkedet. Sammen med Skrill, Neteller og Paysafecard ble derfor Rapid Transfer utilgjengelig for innskudd og uttak. Selskapet skulle børsnoteres i USA og grunnet strenge regelverket i Norge forsvant flere betalingsmetoder fra norske spillere.

Selv om bettingselskapet ditt viser til Rapid Transfer som innskuddsmetode, ville disse transaksjonene bli stoppet. For norske spillere er dette et stort tap, da det ikke finnes mange andre løsninger som fungerer på samme måte. 

Hvorfor var Rapid Transfer et populært betalingsalternativ?

En av grunnene til mange norske spillere lente seg på Rapid Transfer, var at de ikke behøvde å opprette en separat konto for å gjøre innskudd. Tjenesten fungerer som en bankoverføring eller en vanlig Visa-transaksjon, og betalingen bekreftes med BankID.

I tillegg var Rapid Transfer en betalingsmetode som var lett å finne. Alle bettingsider som kunne tilby Skrill, kunne mest sannsynlig også tilby Rapid Transfer. Tilgjengeligheten var stor og det kostet ingen å bruke tjenesten. Mange spillere satt pris på at de ikke trengte å verifisere identiteten sin, så lenge de allerede hadde en aktiv spillerkonto hos bettingselskapet.

Gode alternativer til Rapid Transfer

Det er vanskelig å finne en betalingsmetode som fungerer likt som Rapid Transfer. Ettersom norske banker stopper transaksjoner til og fra utenlandske spillsider, er det ikke lett å gjøre innskudd like enkelt som det var med Rapid Transfer. Men det er likevel mulig å bruke Visa-kort.

Norske spillere kan også benytte seg av e-lommebøker og forhåndsbetalte kort, selv om dette ikke gir den samme enkelheten som Rapid Transfer og Visa gir. Er du usikker på hvilken metode du bør velge? Vi ser nærmere på Visa og en tilbyder av e-lommebok samt forhåndsbetalt kort.

Visa

Visa er det nærmeste alternativet vi kommer Rapid Transfer. Når du gjør et innskudd med Visa, er det bettingsiden som sikrer at betalingen går gjennom et mellomledd før den havner i spillerkontoen din. Du slipper å opprette en profil og du må ikke verifisere identiteten din for å bruke tjenesten. Alt du behøver er en spillerkonto og et Visa-kort.

Fordelen med Visa er at tjenesten stort sett er akseptert hos alle populære norske bettingselskaper. Dette var en av faktorene som også gjorde Rapid Transfer til et populært betalingsalternativ. Ethvert bettingselskap som markedsfører seg mot norske spillere, vil ha Visa som en tilgjengelig innskuddsmetode.

I likhet med Rapid Transfer er Visa trygg, lett å bruke og lett tilgjengelig. Du betaler uten å forlate nettsiden og må ikke skrive inn koder, brukernavn eller annen informasjon for å gjennomføre betalingen. Alt du behøver er detaljene på Visa-kortet ditt. 

NeoSurf

Det franske selskapet NeoSurf tilbyr et forhåndsbetalt betalingskort som kan brukes av norske spillere. Tjenesten er ikke like «enkel» som Rapid Transfer var, men det går fortsatt rimelig fort å gjøre innskudd på nettcasinoer. Du behøver heller ikke opprette en profil hos aktøren dersom du kjøper kortet hos en samarbeidspartner.

NeoSurf er det samme som et vanlige gavekort. Du kjøper kortet med en fast-bestemt verdi, og bruker en kode for å benytte deg av denne verdien. Når du kjøper hos forhandlere, vil du få tilsendt en NeoSurf-kode på e-post. 

Det forhåndsbetalte kortet kan brukes hos mange bettingselskaper, men er ikke like utbredt som Rapid Transfer var. Men begge tjenestene er trygge, enkle og lett å bruke – uansett om du aldri har gjort et innskudd før. Du behøver heller ikke å verifisere identitet for å bruke NeoSurf, noe som var et stort trekkplaster blant Rapid Transfer sine brukere. 

Revolut

Revolut skiller seg fra Rapid Transfer på mange måter, men er et av de beste betalingsalternativene for norske spillere i dag. Tjenesten gir deg tilgang på en e-lommebok, et fysisk kort og et virtuelt kort. Kortene er knyttet til e-lommeboken og det er disse du bruker for å gjøre innskudd hos bettingsidene på nett. Det fysiske kortet kan også bruke i fysisk minibanker og butikker.

Revolut er en desentralisert bank og kan tilby mye mer enn kun en e-lommebok og virtuelle kort. Hvis du jakter på en ny betalingsmetode som også kan brukes til andre formål, er Revolut et meget godt alternativ. Som vanlig bruker får du en standard konto, hvilket er fullstendig gratis.

I likhet med Rapid Transfer er Revolut trygg og lett å bruke. Men du trenger imidlertid en applikasjon for å benytte deg av tjenesten. Fordelen med Revolut er at metoden kan brukes til både innskudd og uttak, samt at den er tilgjengelig hos mange norske oddssider. 

Rapid Transfer – kort forklart 

Hvis banken din støtter bruken av Rapid Transfer, kan du fortsatt benytte deg av metoden for å gjøre raske og trygge transaksjoner på nett. Rapid Transfer kan brukes til å betale for varer og gjøre kjøp en mengde handelsplattformer i dag. 

Norske brukere kan fortsatt bruke Rapid Transfer, og tjenesten er like brukervennlig som den var tidligere. For å bruke metoden må du velge Rapid Transfer og den banken du bruker til vanlig. Deretter må du logge inn gjennom nettbanken i et eget vindu – dette skjer med vanlig BankID eller BankID på mobil. Til slutt velger du den kontoen midlene skal trekkes fra.

En stor fordel med Rapid Transfer er at tjenesten støtter flere valuta. Hvis du handler på utenlandske nettsider, kan det vanligvis ta tid før banken behandler transaksjonen. Dette slipper du å bekymre deg for når du bruker Rapid Transfer. I dag bruker mange Rapid Transfer til å overføre penge, handle kryptovaluta og shoppe på nett. Betalingen skjer alltid raskt og knirkefritt. 

Fordeler 

  • Rapid Transfer er trygg og lett tilgjengelig – tjenesten finnes på mange nettbutikker
  • Du behøver ikke å opprette konto eller profil for å bruke Rapid Transfer
  • Transaksjoner med Rapid Transfer skjer umiddelbart 
  • Betalingsmetoden støtter norsk valuta

Ulemper

  • Du kan ikke bruke Rapid Transfer til å gjøre innskudd hos bettingselskaper
  • Rapid Transfer aksepteres ikke av alle norske banker
Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.