Curling odds

Curling blekner kanskje litt i forhold til de andre vinteridrettene nordmenn følger med på. Men Thomas Ulsrud og de andre curlinggutta i sine interessante bukser fanger alltid oppmerksomheten til oss nordmenn. Den lettfattelige sporten sørger gang på gang for at nordmenn benker seg foran TV-skjermen, og enkelte velger også å sette oddsspill!

Odds på Curling

Odds på curling

Bettingselskapene i dag leverer nemlig odds på tilnærmet hver eneste idrett som finnes. Da skal det selvfølgelig tippes på curling også. Det kan muligens se noe tilfeldig ut når spillerne skyver og koster stener inn i boet, men teknikken bak tar flere tusen timer med trening å lære, og det er stor ferdighet i det.

Beste bettingsider for odds på Curling:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Det faktum at nordmenn har en såpass god historie innen curling gjør selvfølgelig sporten mer interessant å tippe på. Mange håpefulle setter et oddsspill på Norge. Og dette er sjeldent et dårlig valg, da vi tross alt har et meget dyktig lag. Når gutta har en god dag på isen, så kan et slikt spill resultere i en god gevinst.

De beste bettingselskapene for betting på curling

Der kjente, norske bettingselskap vanligvis tilbyr en rekke uortodokse sporter, så skal du ofte lete litt før du finner curling. Denne idretten dukker gjerne ikke opp med odds før muligens bare en uke før et mesterskap setter i gang. Allikevel gir dette deg god nok tid til å analysere oddsen opp mot dine formeninger om mesterskapet.

Unibet, Betsson, og Betsafe er kjente for å levere gode odds og mange oddsobjekter innenfor en rekke idretter. Inkludert curling.

Unibet, Betsson, og Betsafe er kjente for å levere gode odds og mange oddsobjekter innenfor en rekke idretter. Inkludert curling. Dersom du ønsker å sette et oddsspill på de norske gutta, eller kanskje en av outsiderne ved et mesterskap, så kan de 3 ovennevnte bettingselskapene bistå deg.

Skal du derimot få best utbytte av oddsspill på curling, så kan det være en god idé å se til bettingselskap som er noe mindre kjente i Norge, slik som for eksempel Pinnacle og Betfair. Da sikrer du deg et par flere turneringer, samt noe mer dybde i antall oddsobjekter. På denne måten kan du optimalisere dine oddsspill.

Slik fungerer betting på curling

Betting på curling er egentlig ikke veldig annerledes enn betting på andre idretter. Du skal ganske enkelt sette deg ned og avgjøre hvem som er favoritt, noe som kan lønne seg et par uker i forveien. Så snart bettingselskapene lanserer oddsspillene, så bør du være klar til å sette opp kuponger. Du kan risikere skader, men oddsen er mye bedre noen uker i forveien.

Dersom du ønsker å minimalisere risiko, så er det derimot gode nyheter i det faktum at du kan sette live oddsspill på curling hos de aller fleste bookmakere. Dersom du for eksempel ønsker å se en skip spille de første par stenene, så kan dette være et godt alternativ. Akkurat som i andre idretter, så er det å se an formen viktig.

Oddsobjekter på curling

Kjente oddsobjekter fra blant annet fotball, slik som kampvinner, handicap, og over/under er å finne i curling. Kampvinner er unektelig det mest populære spillet for bookmakere å tilby, samt for spillerne å sette oddsspill på. Det kan samtidig være mye penger å hente i handicap, spesielt dersom man merker at en skip er i veldig god form.

Selvfølgelig kan en derimot også spille på gruppevinnere og turneringsvinner. Det er gjerne slik i curling at en håndfull lag virkelig skiller seg ut. Og blant disse lagene er det som oftest jevnt. Siden marginene her avgjør, så er et oddsobjekt slik som turneringsvinner som oftest satt til en veldig god odds.

Betting på turneringer som EM, VM, og OL

Curling har ligaer over hele verden. Og i vintermånedene finnes det mange forskjellige turneringer, der landslag blant annet møtes til dyst. Tross dette, er det ikke til å skyve under stol at turneringer som EM, VM, og OL er de mest populære å sette spill på. Det er ikke før disse kommer rundt hjørnet at nordmenn flest følger med.

Under EM møtes blant annet Norge, Sverige, og Skottland, som alle 3 har en imponerende historie innen curling. Trapper en det hele opp ett hakk og ser på VM i curling, så er selvfølgelig Canada med. Curling er å regne som nasjonalsport i Canada. Derfor er det kanskje ikke overraskende at de har vunnet flest mesterskap både på herre- og damesiden.

Selvfølgelig er det derimot ingenting som slår OL, og det er dette de aller fleste som satser på curling sikter mot. For oddsspillere er det også her det ligger mest verdi, da det vil være en rekke jevne kamper med gode odds. Det finnes flere muligheter for å tjene inn en gevinst på curling odds, men EM, VM, og ikke minst OL er unektelig de beste alternativene.

Publisert: 31/10/2019 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.