Langrenn odds

Tippe på langrenn

Langrenn er utvilsomt Norges nasjonalsport. Selv om flere nok følger og spiller fotball, så er det i langrenn at vi presterer aller best. Her er Norge uten tvil historiens mest suksessfulle nasjon, og her til lands er enhver langrennsløper kjendis. Det er derfor ikke overraskende at denne sporten også er gjenstand for en rekke oddsspill!

Odds på langrenn

Langrenn er en populær sport både på herre- og kvinnesiden, og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at bettingselskapene tilbyr spill på odds her. Oddsspill på langrenn har muligens blitt enda mer populært de siste årene, da enhver sportsbook forsøker å skille seg ut i mengden.

Betting på langrenn er simpelt, og du trenger ikke sette deg inn i spesielt mye for å forstå hva som foregår. Dessuten kommer helt naturlige oddsobjekter opp her, og det er mer enn nok av turneringer/renn å sette pengene på. I det hele tatt er langrenn perfekt for deg som liker å spille på oddsen.

De beste bettingselskapene for betting på langrenn

De fleste bettingselskap med en større sportsbook har som nevnt langrenn i sin portefølje. Allikevel er det ganske stor forskjell på deres tilbud av forskjellige oddsobjekter blant annet. Det er dessuten større forskjell på live betting enn i andre idretter også. Det sikreste valget er å velge en nordisk sportsbook!

Spill på langrenn odds her:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

NordicBet

Selv om odds på langrenn ennå ikke er populært nok til at en kan si at en sportsbook satser på det, så er i hvert fall NordicBet i nærheten. Her får du det meste av mesterskap og eventer, og ikke minst en god oddsbonus. Du mottar nemlig gratisspill til en verdi på opp til 1000 kr basert på dine 3 første innskudd her.

Betsson

Betsson er en annen nordisk sportsbook, og med sin sterke innflytelse i både Sverige og Norge, så er det ikke overraskende at de tilbyr odds på langrenn. Benytt den gunstige innskuddsbonusen for nye spillere på 100% opp til 2000 kr, slik at du kan sette dine spill på langrenn risikofritt med bonuspenger.

Betsafe

Betsafe er også et godt valg, da de under Betsson paraplyen også står sterkt i Norden. Det betyr diverse spill på langrenn, og de fleste renn er dekket av dette bettingselskapet. Deres unike innskuddsbonus, som matcher dine innskudd helt opp til 1000 kr med et korresponderende gratisspill, er også meget nyttig å ha med seg.

Slik fungerer betting på langrenn

Betting på langrenn er, akkurat som i alle andre idretter, et spørsmål om hvorvidt du kan slå bookmaker. Her er altså ditt mål å finne gode odds for hvem som eventuelt kan vinne rennet. Ofte vil det være et par favoritter, med noen få outsidere. Løypeprofilen, kombinert med været, er kanskje de viktigste faktorene.

Det har seg nemlig sånn at smøring spiller en ekstremt viktig rolle, og om skiene ikke er gode, så kan du se det med en gang. God gli er meget viktig naturligvis, og ofte kan en se norske jenter gli fra sine motstandere i nedoverbakke. Dette er et tydelig tegn for at en bør sette et spill ganske så snart.

Odds for langrenn vil ofte bli utgitt flere måneder i forveien, men endrer seg da også drastisk i henhold til resultater på rulleski, mindre stevner, og oppvarmingsrenn. Går du inn i enhver sportsbook som opererer i det norske markedet er du nesten garantert å finne spill på denne sporten.

Oddsobjekter på langrenn

Om du velger en nordisk sportsbook er sjansene store for at du vil få opp samtlige oddsobjekter som er tilgjengelige for langrenn. Her er det noe ulikt avhengig av om du spiller på et av mesterskapene, Verdenscupen, eller Tour de Ski. De fleste spillene går derimot igjen på kryss og tvers av disse rennene/turneringene.

Spill på vinneren av enkeltrenn er populært

Det aller mest populære spillet er nok på vinneren av enkeltrenn. Det er fordi de fleste skiløpere søker medaljer, noe man altså får ved seier i OL, VM, og NM. De to førstnevnte er utvilsomt målene til enhver ung skiløper. Du får relativt gode odds for å sette slike spill, da det ofte er jevnt.

Langrenn live odds

Er du ikke helt sikker på hvem som vil gå seirende ut, så kan du se an løpet med live betting. Da kan du følge med på gli, dagsform, vær, og om noen går i brudd. Dette kan være helt essensielt for utvikling av rennet. Siden de fleste renn blir direktesendt på norsk TV, så kan du følge med her, og kun deretter sette ditt spill.

Du kan også velge å sette spill som fokuserer på oddsobjekter lenger frem i tid. Her er det kanskje aller helst Verdenscupen og Tour de Ski som er de aktuelle spillene. Et populært spill er å tippe på vinnerne av disse – en oppgave som på ingen måter er enkel, men som til gjengjeld gir gode odds!

Betting på turneringer som OL, VM, og Tour de Ski

Det er liten tvil om hvilke turneringer som er mest prestisjefylte. OL og VM er utvilsomt på toppen av hegemoniet, og enhver medalje her skriver løpere inn i historien i evigheter. OL blir selvfølgelig hakket større, da dette er Vinter OL, mens VM på ski ene og alene omhandler ski-spesifikke idretter.

Derfor er en OL medalje i langrenn ikke bare en medalje i langrenn, men også en medalje i OL. Rett bak OL og VM kniver nok Tour de Ski og Verdenscupen om tredjeplassen. Tour de Ski tar mest sannsynlig denne fordi det er en turnering løperne tar mer seriøst, mens de fort kan droppe et par Verdenscupen renn.

Allikevel er Verdenscupen ganske prestisjefylt også, men i sesonger med større mesterskap blir dette sidestilt. Det finnes dessuten også renn som proffene sjeldent er med på, men som tiltrekker ganske stor oppmerksomhet. Vasaloppet er en av disse, og her kan du også sette dine spill.

I det hele tatt byr langrenn på en rekke forskjellige muligheter for oddsspill. Siden langrenn er i blodet vårt, så bør det absolutt være gode muligheter for å tjene penger på vår nasjonalsport!

Publisert: 26/7/2019 · Sist oppdatert: 9/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.