Bergensavisen Oddstips

Bergensavisen gir sportentusiaster gode råd på aktuelle oddsspill med sitt Oddstips. Her får du tips i forbindelse med oddsspill på fotball, ishockey og andre aktuelle idrettsbegivenheter. 

Bergensavisen skjermbilde

Bilde: Skjermbilde hentet fra ba.no

Dette får man hos BAs Oddstips

Bergensavisen Oddstips gir daglige artikler med tips, råd og informasjon om aktuelle sportsbegivenheter som det kan spilles på den aktuelle dagen. I artiklene som analyserer enkeltbegivenheter får man også tips om andre aktuelle spillmuligheter som det ikke gås nærmere inn på, men som nevnes som interessante spillobjekter den aktuelle dagen.

Fotball er alltid i vinden og dette finner man mye av hver eneste dag. Andre idretter avhenger litt av sesongen. Som for eksempel med ishockey. Samtidig kan det også dukke opp andre spillmuligheter i andre idretter ved spesielle anledninger.

Gjennom disse daglige artiklene får enkelte idrettsbegivenheter fokus, men samtidig er det mye av oddsprogrammet til Norsk Tipping er tilgjengelig gjennom BA's sider. Det skjer i form av lenker til tippeselskapets oddsprogram og ved at andre oddsmuligheter presenteres gjennom artikkelen. Eller ved at de kommer som aktuelle spillobjekter som sendes på TV i egen tabell under selve artikkelen.

Ekspertene bak Bergensavisens Oddstips

Bergensavisen benytter seg i hovedsak av to eksperter i forbindelse med analyser og oddstips. Dette er eksperter man også finner igjen hos andre aviser, som blant annet hos Nettavisens oddstips.

Kurt Leirvaag

De som leser oddstips i dagsavisene drar nok raskt kjensel på dette navnet. Kurt Leirvaag eller "Trav-Kurt" som mange kaller ham, kommer blant annet med de samme analysene i Nettavisens Sportspill. Han er som man skjønner av kallenavnet ekspert på trav, men samtidig ekspert på mange andre idretter. Hos Bergensavisen kommer han med innsiktsfulle analyser i både ishockey og fotball. Tidligere har han også gjort dette blant annet for Dagsavisen.

Tommy Duesund

En annen oddsekspert på laget er Tommy Duesund. Som fotballtrener er det ingen overraskelse at hjertet banker ekstra mye for denne idretten. Derfor bidrar han med grundige analyser og kommer med tips om hva man bør spille på i nettopp fotball. Han har vært ekspert i mange år og brukes også flittig i andre dagsaviser. Hans analyser benyttes blant annet i Nettavisens Sportspill.

Slik presenteres oddstipsene i Bergensavisen

Som nevnt innledes de daglige artiklene med en presentasjon av de mest interessante spillobjektene hos Norsk Tipping. Deretter får man gjennom en slik artikkel, som gjerne er på 500 til 600 ord, en grundig analyse av den aktuelle begivenheten.

Er det for eksempel en fotballkamp, ser ekspertene nærmere på hvert av de to lagene og vurderer deres form. Andre interessante faktorer er hvordan møter mellom disse lagene har gått tidligere. Annen statistikk og informasjon kan også nevnes.

Analysene ender med en konklusjon på hva det er mest fornuftig å spille på. Ekspertens råd kan bli noe annet enn hva eksperten hos tippeselskapet kom frem til. Det er ikke alltid at disse samsvarer. Så er det til slutt opp til den enkelte oddsspiller å velge hvor det skal spilles.

BA oddstips på fotball

De fleste oddstips i fotball går stort sett på spill på sluttresultatet ved fulltid, på Langoddsen hos Norsk Tipping. Med andre ord om utfallet blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Imidlertid kan det også komme tips om spill på utfallet ved både pause og fulltid. Da blir totaloddsen disse to utfallenes odds multiplisert med hverandre.

Det kan spilles på kamper i de fleste av de populære ligaene.

Oddstips på ishockey

Denne sporten er også populær å komme med analyser på når det er for eksempel norsk sluttspill eller VM. Spillmulighetene er som i fotball.

Oddstips på andre sporter

Når andre idretter er mer naturlige eller ved spesielle begivenheter, så vil det selvsagt komme oddstips på disse i Bergensavisen.

Publisert: 16/4/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.