Nettavisen Oddstips

På Nettavisen Sportspill får man både fyldige analyser samt odds- og tippetips for spill hos Norsk Tipping. Vi sjekket tjenesten, og du finner alt om deres oddstips-tilbud i denne artikkelen.Sportspill er et kommersielt samarbeid hvor Nettavisen får betalt for spill som kommer fra deres oddsside. Et tilsvarende samarbeid er det også med Norsk Rikstoto innen odds på hest.

Skjermbilde fra Nettavisen Sportspill

Bilde: Skjermbilde hentet fra nettavisen.no

Dette får du på Nettavisen Sportspill

På oddssiden hos Nettavisen får man grundige analyser samt tips på hva det kan spilles på hos Norsk Tipping. Hver dag presenteres en meny over de mest interessante begivenhetene som finnes på det norske spillselskapets langodds. Det fokuseres mye på fotball og ishockey, men dette endrer seg i takt med hva som til enhver tid er mest aktuelt.

På noen av de utvalgte begivenhetene får man en grundigere analyse basert på statistikk, historie og andre viktige momenter som er viktig å ha med seg før man bestemmer seg for om man skal spille eller ikke. Denne analysen leder gjerne opp til dagens tips på den aktuelle begivenheten, og underbygger dermed hvorfor eksperten mener man skal satse på det konkrete utfallet fremfor de andre utfallene.

Man får også tips om spillmuligheter og oddsbetingelser på andre idrettsbegivenheter som det ikke gås nærmere inn på. Dette er gjerne sport som sendes på tv.

Ekspertene bak Nettavisens oddstips

Hos Nettavisen er det to erfarne eksperter som kommer med dagens tips på hvilke spillmuligheter som finner hos Norsk Tipping.

Kurt Leirvaag

Den ene av disse er Sportspill-sjef Kurt Leirvaag med kallenavnet "Trav-Kurt". Som man skjønner er han dermed travekspert, men siden Nettavisen også har andre eksperter på dette området får han også tid til å gi innsiktsfulle analyser og tips i idretter som blant annet fotball og ishockey. Han har også gitt sine oddstips andre steder tidligere. Blant annet i Dagsavisen.

Tommy Duesund

Tomme Duesund er fotballtrener og aktiv leverandør av analyser innenfor fotball. I likhet med Leirvaag brukes også hans analyser i mange norske dagsaviser. Han har vært ekspert i mange år, og også han har tidligere publisert i blant annet Dagsavisen. Med journalistisk glimt i øyet er hans hovedfokus på den største idretten innenfor sportsbetting: nemlig fotball.

Slik leveres oddstipsene hos Nettavisen

Hos Nettavisen gir de daglig en generell presentasjon av de mest interessante sportsbegivenhetene, med link til oddsspill hos Norsk Tipping. Deretter gir de en skikkelig analyse av for eksempel en fotballkamp, og ser nærmere på hvert av de to lagene.

Det gis kommentarer til hvilken form lagene er i for tiden, litt statistikk og hvordan tidligere møter har gått mellom dem. Til slutt ender en slik artikkel på 500 til 600 ord i en konklusjon og et oddstips basert på analysene. Tipset kan ofte peke i motsatt retning av hva oddsbetingelsene tilsier. Det er fordi Nettavisens eksperter kan se situasjonen annerledes enn ekspertene hos Norsk Tipping gjør.

NA oddstips på fotball

Hos Nettavisen er tipsene fokusert på kampresultat ved fulltid. Det vil si om det ender med borteseier, hjemmeseier eller uavgjort. Man kan spille på ligaer som den norske, engelske eller den italienske. Det er også mulig å spille på enkeltkamper eller kombinere flere av dem på samme kupong. Hva som er mulig er opp til Norsk Tipping, men på langodds er det ingen begrensninger på antall kamper før man har satt sammen en kupong med ti singelspill.

Oddstips på ishockey

Ishockey er også populært innenfor oddsspill og basert på flotte analyser av de norske lagene kan man enkelt spille på utfallet av for eksempel en kamp i sluttspillrundene.

Oddstips på andre sporter

Når det er aktuelt dukker det selvsagt også opp tips om muligheter for oddsspill på andre idretter.

Publisert: 16/4/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.