VG Tipster

Tipster er en side hos VG som gir sportselskere tips og triks om betting på sport. Her finner man info om både sport, trav og lotto. Fordi dette er en norsk side er det naturlig nok et samarbeid mellom VG, Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. 

Oddssider med egne dyktige oddseksperter:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Tipster.no

Bilde: Skjermbilde hentet fra tipster.no 

Dette får du på Tipster

Siden VG Trav har en egen side vil det her fokuseres på oddsspill på andre idretter. Tipster er et kommersielt samarbeid mellom VG og Norsk Tipping som gir VG en andel av inntektene for spill som skjer via VGs plattformer.

På Tipster finner man oversikt over oddsspill innen sport, samt tips og analyser av kommende idrettsbegivenheter. I tillegg er det mulig å spille direkte på oddstipsene som gis. Når man har valgt den eller de begivenhetene man vil spille odds på, så trykker man på knappen "spill her" og deretter føres man til Norsk Tipping sine sider.

Eksperten bak Tipster

På Tipster er det journalisten Ole Kristian Strøm fra VG som står bak både tips og analyser.

Ole Kristian Strøm

Drivkraften bak sportsbettingen på Tipster er VG-journalisten Ole Kristian Strøm. Han holder selvsagt ikke bare på med dette, men som sportsjournalist er Tipster-tips en viktig del av det han gjør for avisen. Som han selv sier så er han altetende når det kommer til sport. På sportsfronten har han også interesse for idretter som langrenn, alpint, skiskyting og vintersport generelt.

Andre sporter med ekstra fokus er sjakk, sykkel, tysk fotball og Everton. Og selvsagt tippetips. Med andre ord et bredt spekter av sport og noen dypdykk med fokus på enkeltutøvere, fotballklubber og konkrete fotballigaer.

Slik leveres oddstipsene hos Tipster

På Tipster presenteres sportsbegivenheter i form av oddsspill man kan sette penger på. Man ser også hvor lenge det er igjen før spillet lukkes. Sammen med oddsspillet får man en kort beskrivelse av idrettsbegivenheten og en analyse som forklarer litt om hva som ligger bak oddssettingen.

Ved siden av disse tipsene får man også lengre vurderinger og analyser i form av artikler som skrives og publiseres på VG-sporten under de forskjellige sportsmenyene. For de som leser denne via VG lenkes det gjerne tilbake til Tipster med dagens oddstips i artikkelen.

Tipster oddstips på fotball

Ikke overraskende er det fotball det fokuseres på når det gjelder sport på Tipster. Fotball er den største idretten innenfor sportsbetting i Norge, og den idretten hvor det er flest sjanser til oddsspill også hos samarbeidspartneren Norsk Tipping.

Hver dag legges det frem to tips på fotballkamper. Dette er gjerne singelspill, men for å få høyere totalodds kan man også ha velge å ha dem på samme kupong. Som regel er det snakk om oddsspill på sluttresultatet av en kamp. Med andre ord er utfallsmulighetene hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Det kan også være spill på om begge lag scorer mål eller ikke.

Ved siden av disse tipsene vil man få en liten beskrivelse og analyse av aktørene i fotballkampen. Når man har valgt hva man vil spille på velger man spillebeløp. Da får man frem potensiell gevinst basert på odds. Deretter trykker man på knappen som leverer spillet til Norsk Tipping, og ved å gjøre det sendes man over til tippeselskapet og gjør alt det praktiske på deres side.

Tipster oddstips på annen sport

Fokus er på fotball, men om det er andre idrettsbegivenheter som er veldig aktuelle kan de også dukket opp som dagens oddstips. Her hos oss kan du også finne info om oddsspill på en rekke ulike idretter.

Publisert: 16/4/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.