Oddssider med cashout-funksjon

Bettingsider med cash out

Noen ganger går ikke spillene som planlagt i bettingverdenen. Da er det en fordel å spille hos et bettingselskap som har cashout-funksjon. På den måten kan du sikre deg en liten gevinst, eller minimere tapet ditt. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på oddssider med cashout-funksjon.

>Disse bettingselskapene tilbyr de beste cashout funksjonene:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Dette er cashout

Har man tatt en runde hos spillselskapene så ser man at cashout tilbys oftere og oftere. Det er rett og slett den sisten trenden innen odds. Det er noe bookmakerne tilbyr, slik at man kan få en gevinst før en idrettkonkurranse er over. Eller en sjanse til å redusere tapet før idrettsbegivenheten er over. Dette startet nær sagt som vanlig med fotball, men etterhvert er det også en god del andre idretter på plass, selv om dette varierer noe fra sportsbook til sportsbook. Ønsker man cashout er det vanlig å finne dette i idretter som ishockey, handball, tennis, basketball og baseball. I fotball kan man nå som oftest velge cashout på hver eneste kamp i Premier League, om man ønsker det.

Hent gevinst før kampen er ferdig

Med cashout får man rett og slett sjansen til å ta ut gevinsten tidlig og avslutte spillet før fotballkampen er over. Eller ta et tap og få noen av pengene tilbake i stedet for å vente til fotballkampen er over og tape alt. Hvor mye penger man får tilbake er opp til bookmakeren, og avhenger av hvilke odds det kan spilles til live. Oddsen kan nemlig endre seg drastisk før- og underveis i spillet, siden det beror på hvordan lag og utøvere presterer.

I sportsbooken hos bookmakeren kan man se om det tilbys cashout før man plasserer veddemålet. Dette gjelder både for bet pre-match og livebet. Det kan spilles singelspill med cashout, men noen tillater også cashout kombinasjonsspill om det er spill pre-match. Et kombinasjonsspill er flere singelspill på samme kupong, men med suksess gir det større gevinst enn om man spiller alle hver for seg. Til liveodds kan det kun spilles singelspill om man ønsker muligheten for cashout. Når man ber om cashout trykker man bare på knappen for dette i sportsbooken, og så får man tilbud om en sum for å avslutte spillet. Godtar man summen avsluttes spillet og bookmakeren har ingen ytterligere forpliktelser i forhold til det opprinnelige spillet.

Bookmakere som tilbyr cashout-funksjon

Flere og flere bettingselskaper utvider og tilbyr cashout til sine spillere. Det er derfor ikke vanskelig å plassere veddemål med denne muligheten, om det er det man er ute etter. Bookmakere som Coolbet, Mr Green, Betway, NordicBet, Betsson og Unibet er spillselskaper som har et godt tilbud når det kommer til cashout.

Hvorfor tilbys cashout?

Hva er så grunnen til at cashout har kommet på banen og blitt så populært? Fra tilbydersiden så er det helt klart en mulighet for bookmakerne til å betale ut mindre i gevinster. Gevinster som kanskje umiddelbart reinvesteres i nye bet. Kanskje er dette enda viktigere for dem når eventuelle kombispill ser ut til å gå inn med storgevinst. Da kan de kanskje til og med på eget grunnlag ta kontakt med spilleren for å høre om vedkommende er interessert i et gitt beløp før for eksempel den siste kampen på kupongen spilles. For å kunne betale ut mindre i gevinster ved cashout er selvsagt nedsiden for bettingselskapene at de også må betale ut mindre beløp når spilleren ønsker å redusere tapet.

For spillene er den store fordelen at man kan ta et tap, men redusere det om tilbudet fra bookmakeren er godt. Og at man kan sikre seg en gevinst før idrettsbegivenheten er over, selv om den aldri blir større enn om man hadde ventet til begivenheten var slutt. Samtidig får man penger som man eventuelt kan plassere på enda bedre bet.

Publisert: 18/2/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.