ComeOn med ny bettingtjeneste: RetroBet

På denne siden

ComeOn Retrobet betting

RetroBet er en ny og spennende bettingtjeneste hos ComeOn. Dette er en revolusjonerende variant av virtuell sport, der simulerte kamper kombineres med ekte spillopptak.

RetroBet er perfekt for deg som elsker å spille på fotball, men som synes det er litt vel lenge å vente mellom hver tv-sendte kamp, og som gjerne vil spille når som helst på døgnet.

Vi har tatt en nærmere titt på RetroBet og hvordan denne nye bettingtjenesten hos ComeOn fungerer.

Spill på fotball når du vil

RetroBet er en ny måte å spille på som tilbys eksklusivt av bookmakeren ComeOn.

På lik linje med andre virtuelle sporter som ComeOn tilbyr, er RetroBet en programvaresimulering av kamper. Forskjellen er at RetroBet bruker såkalt «ekte spillopptak». Dette innebærer klipp fra ekte kamper med ekte mål og ekte kampreaksjoner.

Med RetroBet kan du spille på fotball døgnet rundt hele året. Det er alltid en ny simulert fotballkamp eller sesong som starter i Premier League.

En fotballsesong består av 38 spilluker. Du kan når som helst legge dine spill for den kommende uken. En uke er fem minutter lang og inneholder ti kamper. En sesong består av 38 spilluker. Når en virtuell Premier League-sesong er avsluttet, starter en ny sesong opp umiddelbart. På den måten er det alltid spillmuligheter når du bruker bettingtjenesten RetroBet hos ComeOn.

Slik spiller du

RetroBet hos ComeOn er tilgjengelig for spill døgnet rundt hele året, og selve spillet er delt inn i tre ulike faser, nemlig «intro», «in-game» og «outro».

I intro-fasen kan du legge inn så mange spill du vil på de kommende virtuelle Premier League-kampene. Med en gang denne fasen avsluttes er det ikke lenger mulig å legge inn spill, og meldingen «ingen flere spill» vil vises i videovinduet som strømmer kampene.

Selve intro-perioden varer mellom 180 og 210 sekunder i løpet av en spillsyklus som varer totalt fem minutter.

In-game-fasen består av totalt seks videoklipp med en mulig poengsum på inntil seks mål. In-game-fasen varer i 60 sekunder. Det er her kampene avgjøres, og spillerne får se ekte målklipp fra tidligere kamper mellom de to lagene. Noen av klippene er målsjanser der det ikke blir mål, og noen av klippene er faktiske scoringer.

Resultatet på kampen beregnes ut fra avanserte dataalgoritmer der tilgjengelig historisk statistikk for lagene og tilfeldighetsberegninger er en del av pakka.

I utgangpunktet skal de virtuelle kampene ha den samme sannsynligheten for et faktisk resultat mellom lagene som møter hverandre som om kampene ble spilt på ordentlig. Dette gjør at det faktisk er veldig gøy å spille på RetroBet for alle fotballentusiaster som vil ha tilgang til spill døgnet rundt.

Outro-fasen viser resultatene på alle markeder. Outro-fasen varer mellom 30 og 60 sekunder i den 5 minutter lange spillsyklusen.

Disse oddsobjektene tilbys i RetroBet

RetroBet, og de virtuelle Premier League-kampene, handler 100 % om mål. Det er imidlertid mulig å spille på langt flere oddsobjekter enn bare hvem som vinner kampene.

ComeOn sin RetroBet lar deg spille på alt som en tilknyttet målscoringer. Dermed tilbys et variert utvalg av oddsobjekter som burde passe for de fleste.

RetroBet lar deg spille på følgende oddsobjekter:

 • Hvem vinner kampen: 1X2
 • Dobbeltsjanse
 • Over/under X antall mål
 • Begge lag scorer mål
 • Totalt antall mål
 • Sluttresultat + begge lag scorer mål
 • Sluttresultat + over/under X antall mål
 • Eksakt antall mål
 • Eksakt antall mål for hjemmelag/bortelag
 • Antall mål totalt + hjemmelag/bortelag
 • Korrekt resultat

Som du ser er valgmulighetene mange, og ComeOn legger til rette for mange spennende spill på gode oddsobjekter. De fleste oddsspillere spiller uansett på ulike målspill, så RetroBet tar egentlig kjernen av de mest populære oddsobjektene og gjør dem enda morsommere.

Hvem passer RetroBet for?

Dette er en unik bettingtjeneste for deg som digger å spille på fotball. Om du har spilt på virtuell sport før så vil du nok kjenne igjen konseptet. Den store forskjellen er at RetroBet plukker ut ekte sportsklipp som gjør spillingen enda mer realistisk.

RetroBet passer for deg som elsker fotball, men som synes det er litt for lenge å vente mellom hver kamp. RetroBet er tilgjengelig hos ComeOn døgnet rundt, og det starter en ny kamp hele tiden.

RetroBet er betting på speed. Her kan du bette på en hel uke med kamper i løpet av fem minutter, og det er alltid en kamp som starter døgnet rundt hele året.

Tenk å kunne logge deg på din ComeOn-konto når du ønsker å finne kampene linet opp og klare for spill. Det er ikke uten grunn at virtuell sport har blitt så populært de siste årene, og med RetroBet-funksjonen får virtuell sport et helt nytt aspekt ved seg.

Husk at RetroBet er eksklusivt tilgjengelig hos ComeOn.

Vi tror dette kommer til å bli en svært populær funksjon hos den kjente bookmakeren, og vi håper også at ComeOn med tiden lager egne bonuser og kampanjer for spillere som ønsker å teste ut RetroBet i tillegg til vanlig betting.

18+

Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

EU Flag

Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.

Publisert: Sist oppdatert: