Fantasy Premier League med ekte pengepremier

Endelig er det tid for Premier League odds igjen! I fjor kunne Liverpool lukte seieren med hele 97 poeng, men ble forbigått med kun ett poeng av Manchester City, som dermed vant sin 4. Premier League. Hvem klarer å utfordre City i år?

I Norge og ellers i verden er det enorm interesse rundt Fantasy Premier League. De siste årene har bookmakere sponset egne ligaer som det er helt gratis å bli med på. Vi har samlet de aller beste på ett sted. Det eneste kravet for å bli med, er at du må registrere deg hos bookmakeren samt finne ligakoden og joine ligaen.

Her er bookmakerne med desidert best premier i sin Fantasy Premier League:

Her er bookmakerne med desidert best premier i sin Fantasy Premier League:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Guts logo
1250 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
bethard

Bethard

LES OMTALE

1000 NOK

combo Booster

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
fansbet logo

Fansbet

LES OMTALE


Bet 200kr, get 200kr in Free Bets

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Unibet har den heteste premieutdelingen der de har lagt til hele 500 000 kroner i potten - kun for nordmenn.

En halv million kroner venter i premiepotten

Premiepotten i år er selvsagt ikke liten. I denne har nemlig bookmakeren lagt hele 500.000 kr, altså en halv million kroner – som bare venter på at du skal vinne den! Premiepotten er blitt delt opp i tre premielister, hvor man kan vinne månedlig, etter halvsesongen er spilt, og på slutten av sesongen. Den største enkeltpremien man kan vinne kommer naturligvis på slutten av kampanjen, da Unibet elsker at slike konkurranser ender med et BANG. Vinner du førstepremien når sesongen er ferdigspilt, kan du faktisk stikke av med 100.000 kr i cash!

Fantasy Premier League

Premiene du vil kunne finne i denne konkurransene er som følger:

Månedlige premier:

 1. plass – 6000 kr
 2. plass – 4000 kr
 3. plass – 2000 kr
 4. -10. plass – 1000 kr

Etter at halvsesongen er spilt:

 1. plass – 50.000 kr
 2. plass – 25.000 kr
 3. plass – 10.000 kr
 4. plass – 6000 kr
 5. plass – 4000 kr
 6. plass – 2000 kr
 7. -20. plass – 1000 kr

Etter at sesongen er ferdigspilt:

 1. plass – 100.000 kr
 2. plass – 50.000 kr
 3. plass – 20.000 kr
 4. plass – 10.000 kr
 5. plass – 6000 kr
 6. plass – 4000 kr
 7. plass – 2000 kr
 8. -20. plass – 1000 kr

Hvor gøy hadde det vel ikke vært å vinne et av disse beløpene, og da spesielt de største?! Vet du hva det beste er? Alle premier i denne kampanjen blir utbetalt til spillkontoen som ekte penger, som vil si at du kan gjøre et uttak av dem med en gang hvis du ønsker det. Det er altså ikke beløper du må spille for x antall ganger før uttak. Det er jo tross alt en grunn til at majoriteten av oddsspillere velger Unibet som sin bookmaker!

Gjør deg klar til en ekstra spennende Premier League sesong!

Med en så spennende konkurranse for Premier League i år, så blir nok PL 2019/20 enda bedre enn tidligere år. Det blir jo alltid ekstra gøy når man får sjansen til å vinne litt gryn mellom kampene. Denne konkurransen er blitt laget i samarbeid med den offisielle nettsiden til Premier League, som vil si at du må inn på Fantasy Premier League-siden for å spille. Etter at du har registrert deg, vil du kunne velge deg et lag og så kan moroa begynne!

Eksklusiv Fantasy Premier League konkurranse – Kun for nordmenn

Det er alltid spennende med kampanjer som kun er ment for nordmenn, da føler man seg jo samtidig litt mer spesielle. Dette er jo en slik konkurranse, som vil si at det kun er spillere som er bosatt i Norge og har en norsk adresse som får lov til å delta i denne konkurransen. Så hvis du er bosatt i Sverige eller i andre steder i verden, så må vi nok skuffe deg. Derimot har Unibet mange andre kampanjer som er verdt å sjekke ut hvis du ikke kan delta i akkurat denne kampanjen.

Slik deltar du i konkurransen

Å delta i denne konkurransen er både raskt og enkelt. Det første du trenger å gjøre er å registrere deg en bruker på Fantasy Premier League-siden (du finner link når du går inn på Unibet). Deretter må du sende en epost til [email protected] med ditt lagnavn og Unibet brukernummer. Vi anbefaler at du velger deg et lagnavn med omhu, da dette ikke kan endres på etter registrering.

Til slutt blir du med ved å skrive inn ligakoden 22vkai. Bookmakeren har også laget en egen Facebook gruppe som du kan delta i for å diskutere og snakke om Premier League. Bare søk etter Unibet Fantasy League.

Dette må du vite før du begynner spillingen

Som med alle andre kampanjer og konkurranser er det også noe informasjon du bør få med deg på forhånd angående denne kampanjen. Før du begynner å spille er det greit å ha i bakhodet at du må sette inn og tippe for minst 100 kr før starten av en måned, i løpet av den halve sesongen, og i løpet av hele sesongen. Det at kravet for innskudd og innsats ikke er mer enn minstebeløp for innskudd ellers tror vi vil gjøre at flere spillere vil få muligheten til å delta i konkurransen.

Videre er det viktig å merke at prengepremiene baseres på den opptjente poengsummen i den respektive måneden, og ikke sammenlagt. Dette gjelder derimot kun for månedspremiene. For å få sjansen til å vinne i løpet av halv- og helspillet må man melde seg på før den 1. oktober 2019.

Ny spiller? Skaff deg en spennende velkomstbonus på oddsen!

For å delta i den overnevnte konkurransen må man allerede ha en aktiv brukerkonto, og ha foretatt minst ett innskudd fra før hos Unibet. Men ikke fortvil hvis du ikke har gjort dette ennå – se heller på det som en gyllen mulighet til å motta en flott velkomstbonus på oddsen når du registrer deg via oss! Som ny spiller hos denne bookmakeren kan du glede deg over hele 3 gratisspill (freebets) på 100 kr hver. Dette får du når du setter inn minst 100 kr på ditt første innskudd. Det er altså ikke verre enn det!

Hvorfor bør DU spille hos Unibet?

Kjenner du at du er gira på å starte å spille hos denne bookmakeren, men er fremdeles litt usikker? I så fall hjelper det kanskje hvis vi forteller deg noen gode grunner til å spille hos akkurat Unibet. Som du kanskje allerede vet så har denne bookmakeren laget seg et utrolig godt rykte blant både casino- og oddsspillere. Dette er av flere grunner, men den vanligste grunnen til dette er deres utrolig gode utvalg av ulike pengespill på nett, med mye variasjon og verdi til spillerne.

En annen grunn er nettsidens brukervennlige og ryddige oppsett som gjør det lett for både erfarne og nye spillere å navigere rundt på siden. Til slutt så kan vi også nevne at dette er en bookmaker som ofte tilbyr gode kampanjer, spesielt på oddsen. Så ved å bli spiller hos Unibet, vil du alltid oppleve spenning i hverdagen. Registrer deg i dag via oss, og sikre deg dine gratisspill i dag!

Andre bookmakere med Fantasy Premier League

Naturligvis er det ikke bare Unibet som har kastet seg med på Fantasy Premier League. Også andre bookmakere tilbyr dette – og selvsagt med store premier i potten de også! Som du kanskje allerede var klar over så er det helt gratis å spille Fantasy Premier League da dette tilbys på PL sin offisielle nettside. Men det er jo enda mer spennende å spille når man får sjansen til å vinne gode premier – er du ikke enig? Alt du trenger er en spillerkonto hos en bookmaker, og registrere deg også via dem.

Dette er noen av bookmakerne du kan spille hos:

 • Rizk Sport – Rizk har forberedt en spennende konkurranse med 250.000 kr i premiepotten. Selv om dette bare er halvparten av hva Unibet har forberedt, så er det allikevel veldig attraktivt. Bli med i denne konkurransen på samme måte som for Unibet, bare pass på å skrive inn xknyv2 innen kl. 23:59 den 23. august.
 • CoolBet Sport – CoolBet har også slengt seg med i år, med flotte premier i premiepotten – både månedlige og sesongpremier. Alt du trenger er en Coolbet konto!
 • Guts Sport – Det lønner seg å være spiller hos Guts. Her får du muligheten til å få en 100 kr bonus hver måned, i tillegg til månedlige og sesongpremier. Bare meld deg på hos Guts og på Premier League hovedsiden, så er du med!
 • Bethard Sport – Bethard har tatt en egen vri på Fantasy Premier League i år. Her kan du nemlig bli med på turneringer, hvor du kan vinne store premier. Akkurat nå har de 2 PL turneringer hvor man kan vinne en del av 75.000 kr og 2.500.000 kr.

For å delta noen av de overnevnte konkurransene, så må du ha en spillerkonto hos bookmakeren. Har du ikke dette, er det bare å registrere seg via oss!

Har du ikke konto på Fantasy Premier League, er det helt gratis å åpne en her.

Publisert: 9/8/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.