Odds og betting med Bambora

Bambora er en betalingsplattform som gir sports- og bettingselskaper muligheten til å tilby spillerne sine mange ulike betalingsmetoder for innskudd- og uttak.

Bambora odds og betting

Bambora brukes ikke kun av bettingselskaper, men denne artikkelen fokuserer på hvordan tjenesten fungerer som betalingsmetode hos de norske bettingselskapene.

Du vil også finne tjenesten som betalingsløsning hos en rekke andre nettsider som tilbyr kjøp og betaling på nett.

Fungerer Bambora hos norske bettingselskaper?

Bambora er en betalingsplattform som ble lansert i 2015. Dette er egentlig ikke en egen betalingsmetode, men heller en betalingsplattform som legger til rette for at bettingselskapene kan gi sine spillere muligheten til å velge mellom mange forskjellige betalingsmetoder.

Selv om Bambora er en ganske ny betalingsaktør på nett så har selskapet over 125 000 brukere i 65 land, inkludert Norge.

Utenfor bettingverdenen brukes tjenesten av en rekke store norske aktører, som blant annet Komplett.no.

Bettingselskaper som støtter betaling med Bambora*:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

* Merk at betaling med Bambora likevel kan by på problemer for norske spillere, grunnet betalingsrestriksjoner fra norske myndigheter. Som et godt alternativ kan vi anbefale betalingsmetoden MuchBetter.

Ser vi på de norske sports- og bettingselskapene er også Bambora en integrert løsning hos bettingsider som Bethard, Betsson og LeoVegas.

Siden Bambora er en betalingsplattform, og ikke en egen betalingsmetode, vil bettingselskapene gjennom bruk av Bambora få tilgang til en rekke forskjellige betalingsmetoder på en enkel måte.

Betalingsplattformen gir tilgang til over 100 forskjellige betalingsmetoder, og for norske brukere inkluderer dette blant annet Visa, Maestro, Mastercard, Apple Play, American Express, Vipps, Masterspass, faktura og delbetaling.

Byr på vanskeligheter for norske bettingspillere

Dessverre er det en del utfordringer for nordmenn som ønsker å gjøre innskudd hos de norske bettingselskapene som driftes fra utlandet. Grunnen til dette er at norske myndigheter har pålagt bankene å sperre for transaksjoner fra norske betalingskort og bankkontorer til de utenlandske spillselskapene. Det er heller ikke lov å spille på kreditt i Norge, for eksempel ved bruk av faktura, delbetaling eller kredittkort.

Dette gjør at tjenesten per i dag ikke er tilgjengelig for norske spillere hos bettingselskapene.

Nordmenn har likevel mulig til å bruke tjenesten hos andre nettsteder som ikke er spillselskaper, for eksempel hos Komplett.no.

Slik fungerer Bambora

Bambora er ikke selv en betalingsmetode, men fungerer som en betalingsplattform som gir bettingselskapene (og nettbutikker) muligheten til å tilby et stort antall betalingsmetoder til sine kunder. Bambora samarbeider faktisk med over 100 forskjellige betalingsløsninger på nett, og ved å bruke Bambora kan bettingselskapene enkelt velge hvilke av disse de vil integrere på nettsiden sin uten å måtte inngå mange forskjellige avtaler med enkeltløsninger.

Enkelt å bruke

Målet til Bambora er altså å gjøre betaling på nett enklere, og for bettingselskapene vil bruk av tjenesten gi spillerne en bedre kundeopplevelse ved at spillerne kan velge mellom en rekke forskjellige betalingsmetoder når de skal gjøre innskudd og uttak.

For bettingselskapene er Bambora en genial løsning som gjør at selv de minste aktørene kan tilby spillerne sine over 100 forskjellige betalingsmetoder. Hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelig avhenger av hvilket land spillerne kommer fra.

Dersom du som spiller velger Bambora som betalingsmetode når du skal gjøre innskudd eller uttak vil du bli videresendt til et eget nettleservindu der du får muligheten til å velge mellom de betalingsmetodene som bettingselskapet har gjort tilgjengelig for deg.

Én konto, en verden av betalingsmetoder

En av de store fordelene ved å bruke Bambora som betalingsmetode er at du ikke trenger å være registrert hos alle betalingsløsningene for å kunne bruke dem. Det eneste du trenger er å ha registrert deg hos et bettingselskap som tilbyr Bambora som betalingsmetode, og du får automatisk tilgang til et hav av ulike muligheter for innskudd og uttak.

Noe som også gjør Bambora praktisk er at betalingsplattformen aksepterer en rekke ulike valutaer, og det gjør tjenesten super å bruke hos bettingselskaper som bruker en annen valuta enn din egen.

Avgifter og kostnader

Som bruker betaler du som utgangspunkt ingenting for å betale gjennom betalingsplattformen Bambora. Inntektene henter Bambora ved å kreve inn gebyrer fra brukerstedene sine, og de tjener derfor ikke penger på brukerne selv.

Det som imidlertid er greit å vite er at en del av bettingselskapene velter deler av kostnadene over på brukerne igjen ved å ta ulike gebyrer fra spillerne sine avhengig av hvilken betalingsmetode de benytter seg av. Bruker du Visa som betalingsmetode gjennom Bambora kan det altså være at bettingselskapet du spiller hos krever deg for et lite gebyr på 1 % av innskuddsbeløpet for å bruke denne betalingsmetoden.

Sjekk om bettingselskapet tar ekstra gebyrer

Selv om Bambora i seg selv er gratis i bruk er det derfor alltid greit å sjekke om bettingselskapet du spiller hos kreve ekstra gebyrer for bruk av betalingsmetodene som Bambora tilbyr.

Det er også greit å vite at det kan påløpe vekslingsgebyrer og valutagebyrer dersom du gjør betalinger gjennom Bambora til et bettingselskap som ikke har norske kroner som standard valuta. Dette er gebyrer som bankene krever, og som Bambora ikke har kontroll over.

Sikkerhet og kundeservice

Bambora er en betalingsplattform som ble startet i Sverige. Det er altså et svensker som står bak denne betalingsløsningen, noe som i seg selv betyr at dette er en sikker løsning med seriøse eiere.

Selskapet så dagens lys i 2015, og ble i 2017 kjøpt opp av betalingsgiganten Ingenico Group. Dette er en av de største formidlerne av betaling på nett, og et selskap som kun samarbeider med seriøse betalingsløsninger.

Takket være den samme avanserte SSL-krypteringen som norske banker bruker kan du være sikker på at betalinger som går gjennom Bambora er 100% trygge, og at dine interesser som bruker av tjenesten er ivaretatt på beste måte.

Skulle du ha behov for å kunne i kontakt med Bambora er selskapets kundeservice tilgjengelig på e-post eller telefon. Vi anbefaler at du først tar kontakt med bettingselskapets egen support da de gjerne løser problemet for deg på en enkel måte.

Konklusjon: Anbefaler vi Bambora eller et alternativ?

Bambora er et supert betalingsalternativ for deg som er nordmann og vil betale hos nettbutikker og andre nettsider som tilbyr denne løsningen. Her får du tilgang til et stort antall ulike betalingsmetoder på en enkel måte.

Som nordmann gir Bambora deg tilgang til betaling med en rekke ulike tjenester. Blant disse finner vi Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Vipps, Apple Pay, Masterpass, faktura og delbetaling.

Per nå er Bambora imidlertid ikke tilgjengelig for norske spillere hos de norske bettingselskapene grunnet restriksjoner fra norske myndigheter.

Vi anbefaler derfor at du bruker en alternativ betalingsmetode hos bettingselskapene dersom du er norsk spiller.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.