Odds og betting med eZeeWallet

eZeeWallet

eZeeWallet er en trygg og brukervennlig elektronisk lommebok som norske kunder kan bruke til å gjøre innskudd hos utenlandske bettingselskaper. eZeeWallet-appen er oversiktlig, og gir deg kontroll over dine penger. Du kan betale via eZeeWallet hos en rekke nettsider. Alle overføringer til denne lommeboken er gebyrfrie.  

Fungerer eZeeWallet hos norske bettingselskaper? 

Ja, du kan i skrivende stund benytte eZeeWallet til å overføre penger til og fra bettingselskaper på nettet. Det foreligger mange begrensninger på dette punktet. I løpet av senere tid har antallet godtatte betalingsmetoder blitt kraftig snevret inn. Blant annet kan vi ikke lenger benytte de kjente elektroniske lommebøkene, Skrill og Neteller til dette formålet her i Norge. Det er det som gjør eZeeWallet til et så spennende alternativ. 

Bettingsider hvor du kan gjøre innskudd med eZeeWallet

Wazamba logo

Wazamba Sport

LES OMTALE

2100 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Denne løsningen er en typisk moderne elektronisk lommebok. Du laster ned en app som er kompatibel med både iOS og Android. Deretter legger du penger i lommeboken etter eget ønske. Via appen kan du nå gjennomføre betalinger og overføringer på nettet. Løsningen er veldig sikker, og enkel å bruke. 

Som med andre overføringsmetoder av dette slaget er en stor fordel at du får et ekstra lag med sikkerhet mellom dine øvrige konti / kort når du betaler for varer og tjenester på nettet. Du får en egen løsning som brukes til netthandel uten fare for å eksponere sensitiv informasjon i det hele tatt.

Slik fungerer eZeeWallet

Hos en lang rekke norske bettingselskaper som er registrert i utlandet kan du sette inn og ta ut penger ved bruk av eZeeWallet. For å benytte deg av tilbudet må du først installere selskapets app på din mobiltelefon. Den er å finne både hos Google Play og Apples App Store. Da gjenstår kun å registrere seg som bruker. Du har nå en eZeeWallet-konto, og er klar for å sette inn penger. 

Her i Norge kan du overføre penger til eZeeWallet via Trustly. Det foreligger ingen gebyr, men merk at du må veksle dine norske penger til euro (eller en annen valuta), da denne løsningen ikke godtar norsk krone. For å overføre penger ut igjen fra eZeeWallet, benytter vi her til lands bankoverføring. Det foreligger et 2% gebyr for å gjøre dette.

Merk at du kun kan bruke denne løsningen hos virksomheter som spesifikt godtar eZeeWallet-betalinger. Altså, vil du ikke motta et kort for bruk hos alle bettingselskaper som aksepterer betalinger via debet- og kredittkort.

Innskudd 

Det er veldig enkelt å gjøre innskudd hos ditt bettingselskap via eZeeWallet. Først må du forsikre deg om at selskapet altså godtar overføringer fra denne løsningen.

Deretter følger du disse stegene: 

 1. Logg inn hos bettingselskapet
 2. Gå til din konto
 3. Velg «deposit» / «innskudd», e.l.
 4. Angi ønsket beløp og valuta (velg samme valuta som du bruker for eZeeWallet-kontoen)
 5. Angi eZeeWallet som ønsket betalingsmetode 
 6. Klikk OK

Pengene vil så overføres momentant, og du vil kunne spille med dem der og da. Merk at oppskriften over kan variere noe fra bettingselskap til bettingselskap, men vil stort sett være ganske lik. For å sette inn penger via en odds-app, kan operasjonen muligens være noe annerledes. Det kan for øvrig også være lurt å alltid sjekke direkte med bettingselskapets kundestøtte for å forsikre deg om at eZeeWallet-vil fungere som betalingsløsning. Disse tingene endrer seg fortløpende.

Uttak 

Å gjøre uttak ved bruk av eZeeWallet er også gjort i en fei.

Alt som skal til er å holde seg til denne oppskriften: 

 1. Logg inn hos bettingselskapet
 2. Gå til din konto
 3. Velg «Withdrawal» / «Uttak», e.l.
 4. Angi ønsket beløp og valuta
 5. Angi eZeeWallet som ønsket betalingsmetode
 6. Klikk OK

Pengene dine vil bli overført momentant til din eZeeWallet-konto. Du kan nå overføre dem videre til banken din, eller så kan du bruke dem via appen. 

Vær oppmerksom på at enkelte bettingselskaper opererer med en viss behandlingstid for uttak. Dette var før standard i bransjen, men har heldigvis blitt sjeldnere. Allikevel er det en del selskaper som fremdeles har en slik ordning. Det vil si at selv om eZeeWallet gir deg øyeblikkelige overføringer, kan det hende at du må vente opptil flere døgn før bettingsiden faktisk godtar overføringen. Generelt sett er det å anbefale å holde seg til bookmakere som godtar øyeblikkelige uttak. 

Avgifter og kostnader

eZeeWallet lar deg bruke tjenesten vederlagsfritt. Det er gratis å laste ned appen. Det koster heller ingenting å sette penger inn på din eZeeWallet-konto. Å gjøre betalinger via eZeeWallet er også gratis. Du trenger med andre ord ikke betale noe gebyr når du bruker denne metoden til å sette inn penger på en bettingkonto.

Du må derimot betale et gebyr på 2% for å overføre penger fra appen, og til din bankkonto. Det kan også foreligge et gebyr for å veksle penger. Siden denne elektroniske lommeboken ikke godtar den norske krona er dette et viktig poeng. Du må veksle fra krone til euro når du setter inn penger hos eZeeWallet. Gjør du uttak til en norsk bank, må du gjøre det motsatte andre veien. Her kan det foreligge gebyrer både fra banken og eZeeWallet.  

Sikkerhet

eZeeWallet fremstår som et veldig troverdig opplegg. Virksomheten har sitt hovedkontor, og er registrert som foretak, i Storbritannia. eZeeWallet driver med lisens for elektroniske betalinger og overføringer fra Financial Services Authority (FSA). Dette er regulatoren som har ansvar for finanssektoren i Storbritannia. En slik lisens er et veldig betryggende kvalitetstegn. eZeeWallet har også de høyeste ISO-sertifiseringene, noe som tilsier veldig sikker drift.

Eierselskapet som står bak er eMerchantPay, en organisasjon som har levert finanstjenester internasjonalt siden 2002.

Konklusjon: Anbefaler vi eZeeWallet eller et alternativ?

eZeeWallet er lett å anbefale fordi den er en av svært få elektroniske lommebøker som vi norske tippere kan bruke til å gjøre innskudd og uttak hos bettingselskaper på nett. Som andre, tilsvarende løsninger får du et veldig trygt og brukervennlig opplegg. Det går fort å gjøre overføringer, og du trenger ikke bekymre deg for nettsikkerhet eller lignende. Gebyrer foreligger ikke for å sette penger inn hos eZeeWallet, eller overføre dem videre til bettingselskaper. 

Et minus med eZeeWallet er at selskapet ikke godtar vår norske krone. Du må dermed veksle om til euro (eller lignende). Dette kan koste penger i form av gebyr, både når du gjør innskudd og uttak. 

Publisert: 19/4/2022 · Sist oppdatert: 19/4/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.