Odds og betting med HiPay

Dersom du har besøkt bettingsider tidligere har du antakelig kommet over betalingsmetoden HiPay. HiPay er en e-wallet (elektronisk lommebok) som kan brukes som betalingsmetode hos en rekke bettingsider på nettet.

Odds og betting med HiPay

HiPay gir spillerne tilgang til sin egen digitale lommebok på nett som gjør at man på en enkel og effektiv måte kan overføre penger til og fra bettingselskapene.

Fungerer HiPay hos norske bettingselskaper?

HiPay er en betalingsløsning som fungerer for innskudd og uttak hos flere norske bettingselskaper. Du kan blant annet bruke HiPay hos CampeonBet og Unibet.

Odds og betting med HiPay:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Selv om HiPay ikke er en like lett tilgjengelig betalingsmetode som større konkurrenter som Skrill og Neteller, er det altså flere steder du som norsk bettingspiller kan bruke denne metoden for innskudd og uttak.

Omgå restriksjoner fra norske myndigheter

For norske spillere er elektroniske lommebøker veldig praktiske for innskudd og uttak hos bettingselskapene. Norske myndigheter har nemlig innført sperre for bruk av norske betalingskort på utenlandske nettsider som tilbyr pengespill på nett.

Siden også de norske bettingselskapene stort sett befinner seg på utenlandske servere påvirker det muligheten for nordmenn til å bruke norske betalingskort som Visa og Mastercard til å gjøre innskudd hos bettingsidene.

Med en elektronisk lommebok som HiPay unngår du denne problematikken. Overføringen til bettingsiden skjer ikke direkte fra bankkortet, men fra saldoen på din elektroniske lommebok. Dermed øker sjansene for at overføringen ikke blir stanset av myndighetene.

Selv om HiPay fungerer hos noen norske bettingselskap, er nok likevel konkurrenter som Neteller og Skrill å anbefale dersom du ønsker en elektronisk lommebok som er akseptert de aller fleste steder.

Slik fungerer HiPay

HiPay er en elektronisk lommebok du norske bettingspillere kan bruke som betalingsmetode hos flere norske bettingselskap.

HiPay lar brukerne sine opprette en egen e-wallet på nett, og fylle opp denne ved å bruke Visa eller Mastercard. Du har også muligheten til å fylle opp lommeboken direkte fra din norske bankkonto.

Det er superenkelt å registrere en konto hos HiPay for å få tilgang til din egen elektroniske lommebok på nett. Så fort kontoen er opprettet er det på tide å fylle opp lommeboken før du kan bruke denne til å overføre penger til bettingsidene som aksepterer HiPay som betalingsmetode.

HiPay er glimrende for deg som ikke ønsker å legge igjen kortinformasjonen din direkte hos bettingsiden du overfører penger til. Kortinformasjonen din blir kun lagret hos HiPay.

Innskudd med HiPay

HiPay fungerer som innskudd metode hos flere ulike bettingselskap.

Alt du trenger å gjøre er å velge HiPay som innskuddsmetode hos en side som støtter denne tjenesten (for eksempel Unibet eller CampeonBet).

Deretter velger du innskuddsbeløp og taster inn din unike HiPay-ID samt ditt personlige passord.

Pengene overføres lynkjapt fra din HiPay-lommebok til din bettingkonto.

Uttak med HiPay

En stor fordel ved å bruke en elektronisk lommebok som HiPay til odds og betting på nett er at de fleste bettingsidene som aksepterer HiPay som innskuddsmetode også lar deg ta ut penger direkte til den elektroniske lommeboken.

Deretter kan du bruke saldoen på lommeboken til å handle hos nettbutikker som aksepterer HiPay, eller du kan overføre pengene videre til din norske bankkonto.

Avgifter og kostnader

Det er gratis å registrere deg hos HiPay, og det er i utgangspunktet også gratis å overføre penger fra HiPay.

Det er imidlertid greit å være klar over at din kortutsteder kan kreve et gebyr fra deg dersom du bruker Visa eller Mastercard til å fylle opp din elektroniske HiPay-lommebok. Hvor stort gebyret er varierer.

Noen av bettingsidene som tilbyr HiPay som betalingsmetode kan også kreve et gebyr for bruk av denne metoden. Et slikt gebyr kan ligge på rundt 2,5 prosent av innskuddsbeløpet.

Bruk av elektroniske lommebøker er likevel som hovedregel gebyrfritt hos bettingselskapene, i motsetning til innskudd med betalingskort som Visa og Mastercard.

Sikkerhet og kundeservice

HiPay er regulert av franske finansmyndigheter, og er også børsnotert på Euronext. Med over 180 ansatte i hele Europa og hovedkvarter i Paris, er HiPay et svært seriøst selskap som leverer avanserte betalingsløsninger på nett.

Takket være avanserte krypteringsløsninger kan du være trygg på at pengene dine er i trygge hender hos HiPay.

Kortinformasjonen og dine sensitive personopplysninger blir oppbevart hos selskapet på beste måte i tråd med strenge EU-regelverk.

Ved å bruke HiPay som betalingsmetode slipper du også å gi fra deg kortinformasjonen din til bettingselskapene, denne ligger kun lagret hos HiPay.

Har du spørsmål rundt brukt av HiPay er selskapets kundeservice tilgjengelig både per e-post og telefon store deler av døgnet.

Konklusjon: Anbefaler vi HiPay eller et alternativ?

HiPay er en elektronisk lommebok som kan anbefales for deg som ønsker en sikker og effektiv metode for å overføre penger til og fra bettingselskapene.

HiPay er langt mindre enn konkurrenter som Neteller og Skrill, og ikke alle bettingsider aksepterer HiPay.

Kommer du over sider som aksepterer denne betalingsløsningen kan du trygt bruke den. Da slipper du også å legge igjen kortinformasjonen din hos bettingselskapet, og du kan bruke HiPay til å ta ut midler fra kontoen din.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.