Odds og betting med MiFinity

MiFinity logo

MiFinity er en betalingsmetode som finnes hos en rekke bookmakere og bettingsider. I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om MiFinity hos norske bettingselskaper.

Betting på nett er både spennende og morsomt! Opplevelsen blir enda bedre dersom du kan bruke en pålitelig og rask betalingsløsning for innskudd til sportsbetting. Det er en fordel om betalingsløsningen også er velegnet for uttak av eventuelle gevinster.

MiFinity er en populær løsning som oppfyller disse kravene. Men kan den brukes av norske bettingentusiaster, spesielt i disse dager hvor svært mange spilloperatører har problemer med innskuddsmetoder? Svaret er ja, men det er dog kun et fåtall bettingsider med MiFinity for øyeblikket.

Se listen for våre anbefalinger av bettingselskaper som tilbyr betaling med MiFinity:

Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Zulabet sport logo

Zulabet

LES OMTALE

2100 NOK

5000 kr ukentlig cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Librabet logo

Librabet

LES OMTALE

1000 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
campobet logo

Campobet

LES OMTALE

2100 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Fungerer MiFinity hos norske bettingselskaper?

Norske spillere har ikke så mange betalingsløsninger å velge blant, siden myndighetene har bedt norske banker om å sperre overføringer til utenlandske bettingsider.

Dette oppleves frustrerende for mange, men det finnes smarte løsninger som omgår restriksjonene – nemlig e-lommebøker. En e-wallet vil enkelt forklart utgjøre et mellomledd mellom deg som betaler og bettingsiden.

Blant de mange e-lommebøkene som tilbys finner man MiFinity. Denne smarte e-lommeboken kan – i motsetning til Skrill, Neteller og PayPal – brukes av norske spillere.

Nå er også ecoPayz borte fra listen over løsninger nordmenn kan bruke, og vi tror derfor MiFinity vil bli et populært alternativ!

Hvilke norske bettingsider aksepterer MiFinity?

Det finnes mange populære bettingsider som rettes mot norske spillere. Det er dessverre ikke alle som har MiFinity foreløpig, men stadig flere av dem tilbyr løsningen. Vi kan for eksempel nevne at 7Stars Partners sine populære bettingsider tilbyr MiFinity.

Her er en oversikt over noen bettingsider og sportsbooker som tilbyr denne smarte og brukervennlige e-lommeboken:

Sannsynligvis vil det dukke opp mange flere sportsbooker med MiFinity i tiden som kommer, siden ecoPayz og andre løsninger ikke lenger kan brukes av nordmenn. Vi sørger selvfølgelig for å holde deg oppdatert på dette!

Slik fungerer MiFinity

MiFinity kan kanskje virke fremmed og komplisert dersom du ikke har brukt en e-lommebok tidligere. Legg imidlertid denne tanken bort, for MiFinity er lekende lett å ta i bruk.

Prosessen er enkel: E-lommeboken er en mellomstans for overføringer mellom deg og mottaker. Ved uttak er prinsippet det samme: Pengene går innom e-lommeboken din før de betales videre til deg.

MiFinity er enkel å bruke, og brukergrensesnittet er lett å sette seg inn i. Du kan laste ned betalingsleverandørens app, eller gjennomføre betalinger direkte gjennom nettleseren på enheten din.

Vi skal nå se nærmere på hvordan du kan utføre innskudd og uttak med MiFinity på bettingsider.

Innskudd på oddssider med MiFinity

MiFinity er den perfekte betalingsløsning for deg som ønsker å gjennomføre raske innskudd til bettingsider.

Pengene overføres umiddelbart mellom e-lommebok og oddssiden, slik at du kan sette i gang med å spille uten irriterende ventetid. Slik går du frem når du skal sette inn penger med MiFinity:

 1. Opprett en brukerkonto hos MiFinity
 2. Sett inn penger på MiFinity-kontoen (f.eks. med MasterCard eller Visa)
 3. Logg inn på bettingsiden
 4. Gå til innskuddssidene
 5. Velg MiFinity
 6. Oppgi beløp du vil sette inn
 7. Godkjenn
 8. Spill!

Uttak

Uttak med MiFinity skal være like enkelt og greit som innskudd. Fordelen med denne betalingsløsningen (og andre e-lommebøker) er at du kan se frem til øyeblikkelige uttak.

MiFinity er med andre ord en langt raskere løsning enn for eksempel bankoverføring – en prosess som kan ta rundt fem virkedager. Slik tar du ut penger med MiFinity:

 1. Gå til uttakssidene på bettingsiden
 2. Velg MiFinity som betalingsmetode
 3. Oppgi beløp du vil ta ut
 4. Bekreft
 5. Gå gjennom eventuell verifiseringsprosess
 6. Pengene kommer til din MiFinity-lommebok innen kort tid

Avgifter og kostnader

Avgifter og gebyrer er noe du må regne med når du bruker MiFinity. Det er heldigvis snakk om ganske små gebyrer. Når du setter inn penger vil gebyret avgjøres av innskuddsmetode. Med Visa ligger gebyret et sted mellom 1,8 og 3,5 prosent.

Hvis du skal ta ut penger fra MiFinity-lommeboken din, vil dette innebære et lite gebyr på kanskje 10–20 kroner. Du får alltid oversikt over eventuelle kostnader, siden MiFinity er transparent når det kommer til gebyrer og lignende. Her slipper du overraskelser.

Gebyrer ved bruk av e-lommebøker er nokså vanlig, og de fleste vil derfor ikke la seg skremme av dette dersom de har brukt e-wallets som Neteller eller Skrill tidligere.

Sikkerhet og kundeservice

Du kan føle deg trygg på at sikkerheten ivaretas når du bruker MiFinity. Denne betalingsaktøren reguleres av finansmyndighetene i Storbritannia, nemlig Financial Conduct Authority (FCA). Du kan betrakte FCA som det norske Finanstilsynet.

FCA sørger for at alle transaksjoner foregår på en trygg og sikker måte. Siden har sertifiseringer som SSL og Digicert Trusted Secure. Vi kan også nevne at MiFinity har en sikker plattform som arbeider for å forhindre hvitvasking, identitetstyveri og svindel.

Du kan trygt nyte betting og odds med MiFinity som betalingsløsning.

Konklusjon: Anbefaler vi MiFinity eller et alternativ?

MiFinity er et godt valg dersom du leter etter en e-lommebok som gjør det mulig å sette inn og ta ut penger på bettingsider på en rask, trygg og enkel måte.

Du kan også bruke en alternativ e-lommebok som MuchBetter.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.