Odds og betting med MuchBetter

MuchBetter er en helt ny betalingsmetode for odds og betting på nett. MuchBetter fungerer som en moderne elektronisk lommebok som du kan bruke til å gjøre innskudd og uttak hos bettingselskapene.

MuchBetter odds og betting

Lommeboken kan også kobles til din norske bankkonto for uttak, eller du kan bestille et Mastercard som kobles opp mot saldoen på din MuchBetter-konto.

Fungerer MuchBetter hos norske bettingselskaper?

Selv om MuchBetter er en relativt ny betalingsmetode er det allerede en rekke bettingsider som aksepterer løsningen for innskudd og uttak. Av bettingselskaper der du kan bruke MuchBetter til pengeoverføringer finner vi blant annet LeoVegas, SvenBet, Betway og 888Sport.

Gjør innskudd med MuchBetter hos disse bettingselskapene:

LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
evobet logo
1500 NOK

1000 kr reload bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
campeonbet logo

CampeonBet

LES OMTALE

1000 NOK

multibet-bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
casumo logo
500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

For deg som er nordmann og liker odds og betting på nett er MuchBetter en perfekt betalingsløsning for å få overført penger til og fra bettingkontoen din.

For nordmenn fungerer e-wallets bedre enn å bruke betalingskort til innskudd. Grunnen til det er at norske myndigheter har innført strenge restriksjoner som gjør at transaksjoner fra norske betalingskort som skal brukes til pengespill på nett blir avvist av banken. Dette gjør at mange opplever å ikke få gjort innskudd hos norske bettingselskaper med kort.

Men en e-lommebok slipper du denne problematikken. Her skjer ikke betalingen til bettingsiden fra betalingskortet ditt, men fra saldoen på den elektroniske lommeboken. Dette gjør at innskuddene fungerer som de skal uten at restriksjonene fra norske myndigheter påvirker prosessen.

Siden MuchBetter fungerer både til innskudd og uttak er løsningen egentlig alt du trenger som norsk bettingspiller som ønsker en trygg og rask måte å overføre penger til og fra bettingkontoen.

MuchBetter reklamerer forøvrig med å ha verdens laveste avgifter og gebyrer for innskudd hos bettingselskaper på nett.

Slik fungerer MuchBetter

MuchBetter er en moderne e-lommebok som gir brukerne tilgang til sin egen digitale lommebok som kan fylles opp med penger og brukes til å betale for varer og tjenester på nett. MuchBetter aksepteres også som innskudds- og uttaksmetode hos en rekke bettingselskaper på nett, blant annet BetSven og LeoVegas.

Kom i gang med MuchBetter innskudd på odds

Det tar kun noen få minutter å registrere seg hos MuchBetter, og du får tilgang til din digitale lommebok med en gang.

MuchBetter er en mobilbasert løsning, og du kan laste ned en egen app fra Google Play Store eller App Store. Enten du har en iPhone eller en Andoid-basert telefon så fungerer betalingsmetoden perfekt.

Lommeboken kan du fylle opp fra Visa eller Mastercard eller ved å overføre penger fra din norske bankkonto.  Du kan også fylle opp lommeboken med Bitcoin.

Saldoen på lommeboken kan du bruke til å betale for varer og tjenester hos nettsider som aksepterer denne betalingsmetoden, og du kan også brukes til å gjøre innskudd hos ulike bettingsider.

Innskudd med MuchBetter

Når du skal gjøre innskudd med MuchBetter velger du løsningen som betalingsalternativ hos bettingsiden du spiller på. Deretter velger du hvor mye penger du vil sette inn.

Selve betalingen skjer gjennom en egen mobilapp som du må laste ned til mobiltelefonen din. Her er det bare å følge instruksjonene på skjermen, og pengene er inne på din bettingkonto umiddelbart.

Uttak med MuchBetter

En stor fordel med MuchBetter som betalingsmetode hos bettingsidene er at løsningen også kan brukes til uttak.

Bettingselskapene som aksepterer MuchBetter som betalingsmetode lar deg altså overføre gevinstene dine direkte til den elektroniske lommeboken.

Saldoen på din MuchBetter-lommebok kan du ta ut til din norske bankkonto. MuchBetter gir deg også muligheten til å bestille et forhåndsbetalt MasterCard som gjør at du kan bruke saldoen på lommeboken direkte til å kjøpe varer og tjenester på nett og betale med kort.

Avgifter og kostnader

Når du bruker en elektronisk lommebok som betalingsmetode til odds og betting kan det hende at bettingselskapene krever et gebyr per transaksjon. Et slikt gebyr kan være på inntil hele 5 % av innskuddsbeløpet.

MuchBetter satser hardt på å bli den foretrukne betalingsløsningen for pengespill på nett, og lover derfor å ha verdens laveste gebyrer for bruk. I de fleste tilfellene vil det ikke påløpe noen gebyrer i det hele tatt for bruk av denne tjenesten.

MuchBetter kan også friste med belønninger for de kundene som bruker tjenesten flittig. Hver uke du bruker minst €100 får du bonuspoeng og tilgang til en ukentlig trekning der du kan vinne €100.

Sikkerhet og kundeservice

MuchBetter har lisens til å drive med elektroniske bankløsninger fra britiske finansmyndigheter. De opererer etter de samme strenge reglene som konkurrenter som Neteller og Skrill.

Avansert teknologi og de samme krypteringene som norske banker sørger for at alle pengeoverføringer foregår på en sikker måte.

Lurer du på noe er MuchBetter sin kundeservice alltid tilgjengelig på e-post eller telefon store deler av døgnet.

Konklusjon: Anbefaler vi MuchBetter eller et alternativ?

MuchBetter er en ny og spennende elektronisk lommebok som satser hardt på å bli den foretrukne betalingsløsningen blant de som driver med pengespill på nett.

Teknologien og løsningene er innovative, og det er lett å anbefale denne løsningen som betalingsmetode til alle som elsker odds og betting på nett, og som ønsker en komplett løsning for å gjøre både innskudd og uttak hos bettingselskapene.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.