Odds og betting med Revolut

Revolut er en relativt fersk nettbank som så dagens lys i 2015. Blir du kunde hos Revolut får du et internasjonalt Visa-kort som kan brukes til å kjøpe varer og tjenester på nettet, samt å gjøre innskudd hos bettingselskapersom aksepterer Visa som betalingsmetode.

Fungerer Revolut hos norske bettingselskaper?

Revolut fungerer glimrende for deg som er nordmann og liker odds og betting på nett. Det er enkelt å bli kunde hos Revolut, og i tillegg til å få tilgang til en innovativ internettbank er du også med på å ta del i den digitale utviklingen av bankene.

Gjør innskudd med Revolut hos disse bettingselskapene:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Rent praktisk, inne hos bettingselskapet, må du bare velge å gjøre innskudd med Visa og gjennomføre innskuddet med ditt digitale eller fysiske Revolut Visa-kort.

Revolut odds og betting

Les mer om innskudd med Visa her  »

Det tar kun noen få minutter å registrere deg på Revolut sine nettsider, og du blir da en del av en internasjonal nettbank med over 2 millioner brukere.

Få virtuelt og fysisk VISA-kort fra Revolut

Når du har opprettet en Revolut-konto får du også tilgang til et eget virtuelt Visa som du kan bruke til betalinger på nett hos alle nettsteder som aksepterer Visa som betalingsmetode.

Du får også muligheten til å bestille et eget fysisk Visa som blir sendt til deg i posten. Kortene du får hos Revolut er internasjonale. Dette er en stor fordel for deg som er norsk bettingspiller på nett.

Omgå restriksjonene fra norske myndigheter

Som du kanskje har fått med deg har norske myndigheter innført restriksjoner for bruk av norske betalingskort til pengespill på nett.

Siden Revolut er et internasjonalt kort øker dette sjansene for at kortet fungerer til innskudd hos bettingselskapene.

Direkte valutaveksling via Revolut-kontoen

En annen fordel er at du kan veksle mellom ulike valutaer direkte på Revolut-kontoen din. Dette er perfekt for deg som spiller på bettingsider som bruker en annen valuta enn norske kroner.

Veksler du på forhånd hos Revolut før du setter inn pengene hos bettingselskapene slipper du valutagebyrer og får de beste vekslingskursene på nett.

Slik fungerer Revolut

Revolut er en bank for fremtiden, og er en ren internettbank som gir deg en internasjonal bankkonto med et internasjonalt Visa. Du kan bestille et fysisk Visakort som kommer i posten etter 1-2 uker eller bruke det virtuelle kortet som du får tilgang til automatisk etter registrering.

Både det virtuelle og fysiske Visakortet kan brukes som innskuddsmetode hos alle bettingselskaper som aksepterer Visa som betalingsmetode. Dette gjelder for eksempel kjente bettingsider som Betsson, Unibet, Betway og LeoVegas.

Revolutkortet bruker du på samme måte som et hvilket som helst annet Visakort.

Selve Revolut-kontoen din fyller du enkelt opp med ditt vanlige norske betalingskort (enten Visa eller Mastercard). Pengene på kontoen kan du deretter bruke via de tilknyttede Visakortene.

At du får ditt eget Revolut Visa betyr at du kan bruke denne tjenesten som betalingsløsning hos alle bettingselskap som aksepterer Visa som betalingsmetode.

Siden Visakortet fra Revolut er et internasjonalt kort vil dette også fungere bedre hos bettingselskapene enn norske betalingskort.

Revolut er et perfekt betalingsmetode for odds og betting på nett for deg som er opptatt av vekslingsgebyrer. Mange bettingsider opererer med en annen valuta enn norske kroner.

På din Revolutkonto kan du veksle fra norske kroner til de fleste andre valutaer helt gebyrfritt. I tillegg får du også markedets beste kurser. Da sparer du mye penger når du gjør innskudd hos en bettingside i en annen valuta enn norske kroner.

Innskudd med Revolut

Når du skal gjøre innskudd med Revolut velger du vanlig betaling med Visa hos bettingselskapet. Deretter skriver du inn kortinformasjonen på ditt Revolutkort på vanlig måte som du ville gjort med alle andre betalingskort.

Uttak med Revolut

En stor fordel med Revolut er at denne løsningen også vil fungere som uttaksmetode av gevinster fra bettingsider som aksepterer uttak til bankkonto. Din Revolutkonto består av en internasjonal bankkonto der du har et eget kontonummer som du kan ta ut penger til.

Avgifter og kostnader

Det er i utgangspunktet helt gratis å bruke Revolut som betalingskort på nett. Revolut tar igjen gebyrer når du drar kortet ditt.

Dersom du bruker Revolut som innskuddsmetode hos bettingselskapene er det likevel greit å være klar over at en del bettingsider tar et gebyr på inntil 2,5 prosent av innskuddsbeløpet for bruk av Visakort som innskuddsmetode.

Du sparer mye på å bruke Revolut hos bettingselskaper som opererer i en annen valuta enn din egen. Her kan du nemlig veksle direkte på din konto helt gebyrfritt, og du får de beste vekslingskursene på nettet.

Sikkerhet og kundeservice

Revolut har over to millioner kunder og har sitt hovedkvarter i England. Selskapet følger et strengt britisk regelverk for finansvirksomhet.

I tillegg bruker Revolut i stor grad Visa sin teknologi til betalinger og overføringer av penger.

Du kan også sperre kortet ditt direkte i Revolut-appen dersom du mistenker at noen misbruker kortinformasjonen din.

Konklusjon: Anbefaler vi Revolut eller et alternativ?

Revolut anbefales som betalingsløsning hos bettingselskaper som aksepterer innskudd med Visa-kort.

Revolut er en innovativ tjeneste der du blant annet kan veksle mellom valutaer til markedets beste priser samt får tilgang til et virtuelt betalingskort som kan brukes til betaling på nett. Perfekt for deg som liker odds og betting.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.