Odds og betting med SIRU Mobile

SIRU eller Siru mobile er en nettbasert betalingsløsning som lar deg kjøpe varer og tjenester på nett fra mobilen din. Denne betalingsløsningen fungerer også som innskuddsmetode hos en del bettingselskaper. 

SIRU Mobile odds

Bruker du SIRU som betalingsmetode vil beløpet trekkes direkte fra mobilregningen din.

Dessverre er det ikke mulig for norske bettingspillere å bruke SIRU som betalingsløsning på bettingsider. Norske myndigheter har nemlig stengt muligheten for at nordmenn kan betale til pengespill på nett fra mobilregningen sin.

Se andre innskuddsmetoder for betting og odds for nordmenn »

Fungerer SIRU hos norske bettingselskaper?

SIRU fungerer i utgangspunktet for nordmenn som ønsker å kjøpe varer og tjenester på nett og betale med mobilregningen sin.

Det korte svaret er "Nei"

Dessverre er ikke svaret like positivt når det kommer til bruk av SIRU til odds og betting på nettet. Norske myndigheter er generelt negative til alle nettsider med pengespill som tilbyr sine tjenester fra utlandet. Dette gjelder også norske bettingselskaper som i stor grad har sine servere i utlandet.

De siste årene har norske myndigheter innført en rekke restriksjoner som skal gjøre det vanskelig for nordmenn å betale til nettsider som tilbyr pengespill på nett, inkludert bettingsider.

Korttransaksjoner er i stor grad sperret for bruk på bettingsider, og det samme gjelder muligheten til å gjøre innskudd og betale med faktura. Grunnen til dette er at myndighetene ikke vil la deg spille pengespill på nett på kreditt.

SIRU er en betalingsløsning som lar deg betale med mobilregningen. En slik løsning faller inn under myndighetenes restriksjoner når det kommer til pengespill, og norske bettingspillere kan dessverre ikke benytte seg av SIRU som innskuddsmetode hos norske bettingselskaper.

Selv om du ikke kan bruke SIRU som betalingsmetode hos bettingselskapene, er det likevel mulig å bruke denne løsningen på en rekke andre nettsider som selger varer og tjenester.

Slik fungerer SIRU

SIRU er en enkel og praktisk tjeneste for betaling på nettet.

Når du bruker SIRU slipper du å legge igjen kortopplysningene dine hos nettsiden du skal betale hos. Dette reduserer mulighetene for svindel.

All betaling med SIRU foregår via en mobilapp som heter SIRU Wallet. Dette er en slags elektronisk lommebok som fungerer både på datamaskiner og mobiltelefoner.

Når du har registrert deg som ny bruker (noe som er både raskt og enkelt) får du tilgang til din e-lommebok. Denne kan du fylle opp med penger dersom du ønsker det. Innskuddet blir trukket direkte fra mobilregningen din.

SIRU gjør altså at du ikke trenger et betalingskort for å handle på nett, alt du trenger er et mobilnummer.

Den første gangen du bruker SIRU vil du måtte verifisere mobilnummeret ditt. Når dette er gjort kan du begynne å bruke SIRU Wallet.

Du kan velge hvor stort innskudd du vil gjøre til lommeboken din. Innskuddet trekkes direkte fra mobilregningen din. Du kan velge om du vil bruke saldoen på lommeboken med en gang, eller om du vil la pengene står der til senere.

Når du skal bruke SIRU til betaling på et nettsted er fremgangsmåten enkel:

  • Du velger SIRU som betalingsmetode hos nettstedet
  • Du velger hvilket beløp du ønsker å betale
  • Du følger instruksjonene på skjermen
  • Du ringer opp et telefonnummer fra mobiltelefonen din eller betaler direkte uten oppringning
  • SIRU gjennomfører betalingen og trekker pengene fra din lommebok eller direkte fra din mobilregning

SIRU er perfekt for deg som er skeptisk til å legge igjen kortinformasjonen din hos nettstedene du handler hos. Alt du trenger er tilgang til din mobiltelefon, og betalingen gjennomføres på sekundet.

Vi håper at norske myndigheter vil åpne opp for bruk av SIRU hos norske bettingselskaper i fremtiden, men enn så lenge må du benytte deg av andre betalingsmetoder som for eksempel Neteller, Paysafecard eller Skrill.

Avgifter og kostnader

Hos de fleste nettsteder kan du bruke SIRU uten at det påløper ekstra gebyrer for bruk av tjenesten. Dersom du må betale et gebyr skal dette komme klart frem når du velger SIRU som betalingsalternativ slik at du kan velge å bruke en annen betlingsmetode i stedet.

Vær imidlertid oppmerksom på at din mobilleverandør kan kreve ekstra gebyrer når du belaster mobilregningen din med kjøp via SIRU.

Sikkerhet og kundeservice

SIRU er et finsk selskap som startet opp i 2011. Selskapet har sitt hovedkontor i Helsinki, og tjenesten er tilgjengelig i hele Norden.

SIRU følger et strengt regelverk for drift av betalingstjenester, og bruker avansert krypteringsteknologi for å sørge for at alle overføringene er 100 % sikre.

Bruker du SIRU som betaling på nett slipper du også å legge igjen sensitiv kortinformasjon hos nettsidene du handler hos, noe som reduserer sjansen for misbruk av kortene dine.

Konklusjon: Anbefaler vi SIRU eller et alternativ?

SIRU kan definitivt anbefales som betalingsmetode dersom du skal kjøpe varer og tjenester på nett, og ønsker å bli trukket direkte fra mobilregningen din.

Dessverre fungerer SIRU dårlig for nordmenn som vil spille odds og betting på nett.

SIRU tilbys ikke som betalingsmetode hos norske bettingselskaper, og norske spillere anbefales og bruke andre alternative betalingsløsninger som Paysafecard, Skrill eller Neteller.

Publisert: 30/9/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.