Jake Paul vs. Tommy Fury odds

Jake Paul vs. Tommy Fury odds

I denne artikkelen gir vi deg alt du trenger å vite om odds på Jake Paul og Tommy Fury, samt viktig informasjon om den kommende kampen. Odds- og bokse-entusiaster venter spent på utfallet.

Jake Paul og Tommy Fury skal møtes i ringen i 2021. Lørdag 18. desember skal utøverne møtes i en cruiservekt kamp på 8 runder. Dette etterlengtede oppgjøret høster stort engasjement verden over.

Bettingselskaper med odds på Jake Paul vs. Tommy Fury

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på Jake Paul vs Tommy Fury

Jake Paul vs Tommy Fury kommer uten tvil til å bli spennende kamp med et høyt intensitetsnivå og dramatiske vendinger. Uansett om du er en tilhenger av boksing, utøverne eller nettopp har begynt å titte på oddsen – dette er en kamp du ikke vil gå glipp av.

Vil du vite mer om odds på boksing?

Generell info

Kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury finner sted lørdag 18. desember klokken 18:00 Tampa-tid. Oppgjøret skal nemlig skje i Tampa, Florida, USA og det hele utspiller seg i «Amalie Arena». Norske fans og oddsspillere kan følge med å kampen via en direktesending på ShowTime.

Oddsobjekter på kampen

Skal du tippe oddsen på Jake Paul vs Tommy Fury? Dette fungerer på samme måte som andre idretter og du har mange spennende oddsobjekter å velge fra. Vi forventer å se både vinnerspill, hvordan kampen vinnes, over/under live betting på den kommende kampen.

Live betting 

Mange kommer nok til å følge med på den direktesendte kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury – dette gir spennende muligheter for live betting. Her vil du kunne plassere spillet mens kampen foregår, samtidig som oddsen stadig endrer seg. 

Både Jake Paul og Tommy Fury er ubeseiret og derfor vil nok oddsen endre seg mye etter hvert som kampen utspiller seg. Skal du spille live er det viktig å holde øynene godt festet på skjermen. 

Over/under

Dette oddsobjektet er svært populært og blir nok å se på bettingsidene fremover. Har du tidligere tippet på fotball? Da vet du nok hva dette objektet går ut på. Men i boksing tipper du ikke på hvor mange mål, men heller hvor mange runder vi kommer til å se. 

Du kan for eksempel spille på 6 runder dersom du tror at Jake Paul vs Tommy Fury vil være over før det har gått 6 runder. Dette vil si at du tror kampen avgjøres med TK= eller KO.

Hvordan kampen vinnes 

Har du en idé om hvordan kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury vil ende? Da kan du tippe på hvordan kampen vinnes. Her velger du mellom TKO (teknisk knockout), KO (knockout) eller at kampen vinnes på poeng. 

Dersom du tipper på TKO eller TO, kan du også kombinere spillet med hvilken runde du tror kampen avgjøres i. Det er mulig å vinne stort på dette oddsobjektet, særlig om du klarer å tippe hvem av utøverne som stikker av med seieren.

Hvis du spiller på at Jake Paul vs Tommy Fury vinnes på poeng, kan du også kombinere spillet med score. Da tipper du hvor mange poeng utøveren kommer til å vinne med – altså poeng-resultatet. 

Vinnerspill

Til slutt har vi vinnerspill, hvilket er det mest vanlige og mest populære oddsobjektet på boksing. Her tipper du enkelt og greit på hvilken utøver du tror stikker av med seieren. Blir det Jake Paul eller Tommy Fury? Men du kan også spille på at kampen blir uavgjort.

Boksekamper blir vanligvis ikke uavgjort, men det er mulig. Vanligvis tipper spillere på én av utøverne. Du kan også spille på hvem du tror vinner de forskjellige rundene. Kanskje tror du at Jake Paul vinner runde nummer 2 på poeng, eller at Tommy Fury vinner runde tre på poeng? Dette kan gi rimelig høye gevinster.

Kampprognose og forventinger

Jake Paul og Tommy Fury er verdige motstandere som endelig skal møtes til sitt oppgjør. Det har lenge vært spekulasjoner om når kampen skulle finne sted. Begge utøverne står ubeseiret og det er derfor vanskelig å forutsi hva det endelige utfallet blir.

I skrivende stund er oddsen som følger:

 • Jake Paul vinner: 2/1
 • Tommy Fury vinner: 1/3
 • Uavgjort: 19/1

Kort om utøverne 

Både Jake Paul og Tommy Fury er ubeseirede utøvere. Jake Paul ble først et kjent navn gjennom sosiale medier, og Tommy Fury har tidligere deltatt i det britiske realityprogrammet Love Island. 

Begge utøverne har store fanskarer i ryggen, noe som gjør oppgjøret desto mer spennende. Vi ser nærmere på hvem Jake Paul og Tommy Fury er, hvor de kommer fra og hvilket utgangspunkt de har.

Jake Paul 

Jake «The Problem Child» Paul er en amerikansk bokser med 1 års erfaring bak seg. Så langt er utøveren ubeseiret og befinner seg i vektklassen cruiservekt. Paul er 24 år gammel og ble født 17. januar 1997. Han kommer opprinnelig fra Cleveland, Ohio USA, men for for tiden i Calabasas, California USA. 

Som profesjonell har Jake Paul deltatt i fire kamper og fått totalt fire seire. Tre av disse var ved KO og én ved dommer. 

 • Alder: 24 år
 • Pro: 1 år
 • Høyde: 185 cm
 • Rekkevidde: 193 cm
 • Vektklasse: 90,72 kg – cruiservekt
 • Stil: Ortodoks
 • KO: 75 %

Tommy Fury

Den britiske bokseren Tommy «TNT» Fury har to års erfaring fra ringen. Tidligere har Fury deltatt i syv kamper og har syv seire bak seg. Fire av disse var ved KO og tre var ved dommer. Fury er 22 år gammel og ble født 7. mai 1999. Tommy Fury kommer opprinnelig fra Manchester, Lancashire Storbritannia, hvor han også er bosatt. Han siste kamp fant sted i august 2021.

 • Alder: 22 år
 • Pro: 2 år
 • Høyde: 183 cm
 • Vektklasse: 79,38 kg – cruiservekt
 • Stil: Ortodoks
 • KO: 57 %

FAQ – Jake Paul vs. Tommy Fury

Ofte stilte spørsmål om det store bokseoppgjøret mellom Jake Paul og Tommy Fury, lørdag 18. desember.

Hvor finner man odds på kampen mellom Jake Paul
+
Hvem vinner kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury?
+
Er Tommy Fury relatert til Tyson Fury?
+
Publisert: 30/11/2021 · Sist oppdatert: 30/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.