bettingselskaper.comJake Paul vs. Tommy Fury odds – 26. februar 2023

Jake Paul vs. Tommy Fury odds – 26. februar 2023

Jake Paul vs. Tommy Fury odds

Det er to kjendiser som skal møtes i ringen når Jake Paul og Tommy Fury barker sammen i Saudi Arabia førstkommende søndag. De to er kanskje like berømte for aktiviteter utenfor boksing som sine meritter med hanskene på. Likevel er interessen stor foran kampen. Odds på Jake Paul vs. Tommy Fury finner du nå hos alle gode bettingsider på nettet. Les videre for å finne ut mer om hvordan du tipper på denne spennende eventen.

Bettingselskaper med odds på Jake Paul vs. Tommy Fury

Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
RedDice logo

RedDice Sport

LES OMTALE

Risikofritt spill

opptil 1000 kr

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Goldenbet logo

Goldenbet

LES OMTALE

500 EUR

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Ivibet logo
1500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Jake Paul vs. Tommy Fury - info om kampen

Jake Paul ble en megakjendis via sosiale medier for en årrekke siden. I nyere tid har Paul viet seg til boksesporten. Han startet som amatør, men har siden blitt proff. Så langt har han vunnet alle kampene sine, men motstanderne har holdt moderat nivå. 

Like fullt har Jake Paul slått såpass godt fra seg at han faktisk vil komme på den offisielle rankingen for proffboksing hvis han vinner neste oppgjør. Dermed står mye på spill for amerikaneren mot Tommy Fury.

Tommy Fury er kanskje best kjent som lillebroren til tungvekstlegenden Tyson Fury. I hjemlandet Storbritannia er han i tillegg berømt for deltakelse i reality-TV. 

Det som er sikkert er at gutten har lyst til å følge i storebrors fotspor og slåss seg opp innen boksesporten. I likhet med motstander Paul er også Tommy Fury ubeseiret så langt i karrieren. Også han har så langt holdt seg til overkommelig motstand. 

Dermed er det duket for at en av to ambisiøse karer med store navn vil gå på en lei smell når de barker sammen. Det vil nok gi seg utslag i maks innsats og topp spenning – selv om det rent bokseteknisk sett neppe blir noen stor oppvisning. 

Generell info 

Kampen Jake Paul vs. Tommy Fury går av stabelen på søndag den 26. februar. Selve kampen starter ca. klokken 22.30 norsk tid. Det vil også avholdes en rekke oppvarmingskamper i forkant. 

Moroa går for seg i Saudi Arabia, nærmere bestemt kongerikets hovedstad, Riyadh. Kamparena er Diriyah Arena, et utendørsstadion med en kapasitet på 15 000 tilskuere. Det er ikke første gang en høyt profilert boksekamp avholdes der i gården. 

I 2019 møttes nemlig de to tungvekterne Andy Ruiz Jr. og Anthony Joshua II samme sted. Den gangen stod oppgjøret om verdensmesterskapstittelen, og seieren gikk til Joshua. Det vil si at det ble britisk triumf over amerikansk motstander. Så gjenstår det å se om historien vil gjenta seg på søndag. 

Slik ser du kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury fra Norge

Så stor er interessen rundt kampen Jake Paul vs. Tommy Fury at den strømmes direkte her til lands. Det er VGTV som har kjøpt rettighetene. Hvis du allerede har abonnement til VG+ er det bare å logge seg inn, og følge moroa direkte. Hvis ikke, kan du kjapt nok tegne abonnement til VG+ Sport enten via nettleser eller VG-appen. 

Du velger selv om du ønsker å se Jake Paul vs. Tommy Fury på mobilen, PC-en eller TV. Det beste er nok å benytte VG-appen til å strømme denne type innhold. Da kan du også svært enkelt caste strømmen direkte til din TV.   

Oddsobjekter på kampen 

Det er svært populært å tippe på boksing online. Når høyt profilerte oppgjør, sånn som Jake Paul vs. Tommy Fury, står for døren varter dermed oddssetterne opp med et solid utvalg med oddsobjekter. 

Du finner med andre ord mange typer odds på Jake Paul vs. Tommy Fury. Det inkluderer helt enkle saker, sånn som hvilken av de to som vil vinne kampen, til langt mer intrikate muligheter. 

Det som kanskje er mest populært for de som ønsker å tippe på Jake Paul vs. Tommy Fury er vel å sette noen kroner på seierherren. Dette er en meget rettfrem måte å tippe på som vil deg økt spenning og underholdningsverdi mens du ser kampen på TV. Under, leser du mer om øvrige oddsobjekter som er tilgjengelige for kampen i mer detalj.

Odds på kamputfall og runder

Du kan tippe på at Jake Paul eller Tommy Fury vinner på en bestemt måte. Det vil si at du kan tippe på at Paul eller Fury vinner på knockout, teknisk knockout eller dommeravgjørelse. I tillegg kan du tippe på at kampen ender uavgjort. Da dette inntreffer svært sjeldent innen boksesporten er det et objekt som kun egner seg for de som liker å tippe med svært høy risiko. 

Et populært alternativ når vi ser på Jake Paul vs. Tommy Fury odds er å tippe på at en av utøverne vinner kampen i en bestemt runde. For eksempel at Jake Paul vinner kampen i runde nr. 5. Mange bettingsider lar deg her tippe på en kombinasjon av flere runder slik at du får mer realistiske vinnersjanser. Da tipper du på at en bokser vinner kampen i runde 1-3, 3-5, e.l. 

I tillegg finner du odds på om kampen vil vare samtlige runder eller ei. Dette er et objekt der du får relativt lave odds, men kan tippe kløktig basert på hvilken type kamp du forventer fra disse to bokserne.

Øvrige oddsobjekter

Du kan også tippe på hvor mange runder kampen vil bestå av. Denne typen oddsobjekt er ofte tilgjengelig som et under/over-spill. Det vil si at du setter penger på at kampen vil ha f.eks. over eller under 6,5 runder. 

Nok en type odds på Jake Paul vs. Tommy Fury lar deg tippe på hvorvidt en av bokserne blir slått ned i løpet av kampen. Her kan du tippe både på at hvilken som helst, eller en navngitt bokser går i kanvasen. Du kan også sette penger på at ingen av dem må gå ned for telling.

Kampprognose og forventninger 

Det er betydelig enighet blant bettingselskaper på nettet om at Jake Paul er favoritt til å vinne kampen mot Tommy Fury. Kjente sider som Unibet, ComeOn og Bet365 gir deg odds på under 2,00 på seier til amerikaneren. 

Like fullt er ikke favorittstempelet overveldende. Oddsen på Tommy Fury er nemlig ikke stor den heller. Vi finner ikke odds som engang bikker 2,50. Dermed er det klart at oddssetterne slettes ikke føler seg trygge her. Det skyldes nok at dette i stor grad er to ubeskrevne blader i bokseringen. 

Paul har vunnet alle sine 6 proffkamper, mens Fury har gått seirende ut i sine 8 kamper som proff bokser. Problemet her er at ingen av dem så langt har møtt motstandere som holder høyt nivå. Dermed råder stor usikkerhet om hvor gode noen av de er, og det blir svært vanskelig å sammenligne dem. 

Det vi kan si sikkert er at vi ikke forventer en langvarig kamp. Ingen av Fuys kamper har vart i mer enn 6 runder, mens kun to av Pauls kamper har vart i alle 8 runder. Her skal det sies at Fury har deltatt i flere kamper med kun 4 runder.

Ser vi på historien, peker mye mot at kampen vil avgjøres på knockout eller teknisk knockout. Av de to utøvernes til sammen 14 profesjonelle boksekamper har kun to endt med dommeravgjørelse.  

Kort om utøverne

Det er altså to ikke særlig meriterte, men desto mer berømte, boksere som skal måle krefter når Jake Paul og Tommy Fury møtes i ringen. Ingen av dem ville nok tiltrukket seg medias oppmerksomhet basert utelukkende på sine bokseferdigheter. 

Her er det nok helst showbiz-faktoren som står for appellen. Jake Paul har millioner av fans på sosiale medier, mens Tommy Fury er lillebroren til verdens tungvektsmester, og dessuten et kjent TV-fjes (i det minste hjemme i Storbritannia). 

Men mangelen på boksemeritter står ikke i veien for at dette skal bli en spennende batalje. All den tid vi vet lite om hvor gode disse to karene faktisk er, blir dette en uforutsigbar affære. 

De to har også i kjent stil vært store i kjeften i løpet av oppkjøringen. Mange fans gleder seg nok stort til å se dem møtes ansikt til ansikt i ringen for å endelig få vist hvem som har mest å fare med.

Ja, faktisk er dette tredje gang en kamp mellom Jake Paul og Tommy Fury har vært planlagt. Ondt blod har dermed hatt årevis på å bygge seg opp. Det står mye prestisje på spill i den arabiske ørkenen når alvoret starter på søndag. 

Jake Paul 

Jake Paul er en noe høyere bokser enn motstanderen. Han er også eldre, men har mindre erfaring i bokseringen.

 • Fullt navn: Jake Joseph Paul
 • Alder: 27
 • Nasjonalitet: Amerikansk
 • Høyde: 1,85 m
 • Vekt: 85 kg (forrige kamp, 2022)
 • Vektklasse: Cruiservekt
 • Rekkevidde: 1,93 m
 • Kampstatistikk: 6 kamper, 6 seiere, 4 på KO

Tommy Fury 

Tommy Fury er noen år yngre enn motstanderen i Riyadh, men har drevet med boksing lengre. Han er kortere enn Jake Paul, men har lengre rekkevidde.

 • Fullt navn: Tommy Fury
 • Alder: 23
 • Nasjonalitet: Britisk
 • Høyde: 1,83 m
 • Vektklasse: Cruiservekt
 • Rekkevidde: 2,03 m
 • Kampstatistikk: 8 kamper, 8 seiere, 4 på KO

FAQ – Jake Paul vs. Tommy Fury

Ofte stilte spørsmål om det store bokseoppgjøret mellom Jake Paul og Tommy Fury, søndag 26. februar 2023.

Hvor finner man odds på kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury?
+
Hvem vinner kampen mellom Jake Paul og Tommy Fury?
+
Er Tommy Fury relatert til Tyson Fury?
+
Publisert: 23/02/2023 · Sist oppdatert: 27/02/2023