Melodi Grand Prix odds 2019

Årets store sang- og melodikonkurranse på TV nærmer seg. Vi snakker selvsagt om Melodi Grand Prix. I finalen skal det kåres en vinner blant ti låter, og det kan du tjene virkelig store penger på! Den norske finalen går av stabelen i Oslo Spektrum den 2. mars, og i denne artikkelen finner du både de beste spillertipsene og de beste stedene å spille.

Odds på Melodi Grand Prix 2019

I finalen skal det kåres en vinner blant ti låter, og det kan du tjene virkelig store penger på!

Spill på Melodi Grand Prix hos disse bettingselskapene:
ComeOn logo
ComeOn
  • Enorm oddsbonus
  • Opptil 50% Combo Boost
  • Bra på mobil
Oddsbonus 5000 nok + poengbutikk
Unibet betting logo
Unibet
  • Unibet TV livestreaming
  • Enormt utvalg av events
  • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 nok + vervebonus

Årets deltagere i den norske MGP-finalen

Mange nordmenn har et ambivalent forhold til denne Eurovisjon-finalen. I mange år ble det dårlige plasseringer og sågar null poeng i finalen, men etter den første seieren i 1985 har Norge faktisk klart å vinne konkurransen tre ganger, selv om det også de senere årene er blitt stopp i semifinalen noen ganger. Likevel engasjerer konkurransen og mange er skikkelige blodfans og ser på dette som større enn både 17. mai og nyttårsaften til sammen.

Etter at det ble sendt inn over 1000 bidrag, er finalefeltet nå redusert til ti sanger som skal fremføres av disse soloartistene og gruppene: D’Sound, Chris Medina, Carina Dahl, Anna-Lisa Kumoji, Erlend Bratland, Adrian Jørgensen, KEiiNO, Kjetil Mørland, Ingrid Berg Mehus og Hank von Hell.

Spill odds på Melodi Grand Prix 2019

Som nevnt er det mange ihuga tilhengere av denne musikkkonkurransen. At dette fenger har også mange av bettingselskapene fått med seg, og derfor tilbys det også spill på hvem som kommer til å vinne. Enten man er opptatt av konkurransen eller ikke så gir dette en ekstra sjanse til å tjene noen kroner på hvem som vinner. Og er man stor fan blir neppe engasjementet mindre om man plasserer et veddemål på favorittlåten.

Gleden hvis favorittlåten vinner er nok stor uansett, men sikrer man seg en pen gevinst er ikke grunnen til jubelbrøl, feiring og Champagne mindre.

Melodi Grand Prix odds finner du her

De fleste spillselskapene tilbyr oddsspill i forbindelse med den internasjonale finalen, men det er heller ikke vanskelig å finne odds på den norske finalen i Melodi Grand Prix hos bettingselskaper som henvender seg til norske spillere. Tre av disse er Coolbet, ComeOn og Unibet. Hvilke odds som tilbys hos hvert selskap varierer mye, fordi det ikke er like enkelt å sette odds på dette som på en fotballkamp.

Hvem vinner den norske finalen?

Ser man i oddsseksjon hos de tre nevnte bettingselskapene er det ikke noen unison enighet om hvem som kommer til å vinne. Coolbet har KEiiNO som vinner foran Chris Medina. Unibet går for KEiiNO foran Kjetil Mørland, mens ComeOn går for Hank von Hell foran Anna-Lisa Kumoji. Med andre ord er det ingen klare favoritter selv om to av av dem har plassert KEiiNO med den samiske rapperen og joikeren Fred Buljo på topp. Hos ComeOn er denne gruppen femtevalget.

Store forskjeller i odds på Melodi Grand Prix

Siden bookmakerne ser ganske ulikt på dette, så er det også ganske store forskjeller på oddsen som tilbys. Det gir store muligheter for å øke gevinsten for den som spiller. Kostnaden er den samme, men man vinner mer om hvis man spiller der oddsbetingelsen er best.

Enorme gevinstmuligheter der oddsen er best

Vil man satse på at KEiiNO vinner med Spirit in the Sky, skal man ikke spille hos Coolbet og Unibet, som har dette som favoritt med odds på henholdsvis 2,50 og 1,75. Nei, man skal heller plassere veddemålet hos ComeOn, som tilbyr spill til hele 8,00 i odds. Vinner KEiiNO betyr det et overskudd på 7000 kroner om man satser en tusenlapp hos ComeOn. Det er hele 5500- eller 6250 kroner mer enn om man hadde spilt hos henholdsvis Coolbet og Unibet. Som man skjønner er det særdeles smart å sjekke odds hos flere bookmakere.

Vinner KEiiNO betyr det et overskudd på 7000 kroner om man satser en tusenlapp hos ComeOn. Det er hele 5500- eller 6250 kroner mer enn om man hadde spilt hos henholdsvis Coolbet og Unibet.

Man skal heller ikke spille hos ComeOn hvis man har mest tro på den tidligere vokalisten i Turboneger, Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent som Hank von Hell. Selv om John Carew har tro på ham og tilbyr spill til 2,50 i odds, så gir suksess mye mer igjen hos Coolbet og Unibet. De tilbyr for tiden spill med henholdsvis 8,00 og 15,00 i odds. Spill hos Unibet gir dermed utrolig mye mer igjen for samme innsats. Som man skjønner gir dette arrangementet utrolige muligheter for gevinst: Det gjelder bare å spille der oddsbetingelsene er best.