Casper Ruud odds

Casper Ruud er en populær norsk tennisspiller som spiller for Snarøya Tennisklubb. Nordmannen er rangert blant verdens beste tennisspillere, og mange synes det er spennende å tippe på spilleren hos bettingselskapene.

Casper Ruud odds

Casper Ruud odds tilbys hos de fleste store bettingselskapene, og da spesielt hos de norske bookmakerne.

De beste bettingselskapene for Casper Ruud odds

Det florerer av bettingselskaper på nett, noe som kan gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvilken bookmaker som er best.

Bettingselskaper med Casper Ruud odds:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Guts logo
1250 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Casper Ruud er blant Norges største tennisstjerner, og det er derfor nærmest en selvfølge at norske bettingselskaper tilbyr Casper Ruud odds. Nordmannen har utmerket seg i en rekke mesterskap og turneringer, inkludert NM og Argentina Open i 2020.

Siden Casper Ruud er den første norske tennisspilleren som har vunnet en tittel under ATP-touren, er han faktisk den mest suksessfulle tennisspilleren fra Norge gjennom tidene. Du vil derfor kunne tippe på Ruud hos både Unibet, Betsson og en rekke andre bettingselskaper.

Oddsbonuser og oddsboost på Casper Ruud

Mange bettingselskaper tilbyr egne bonuser til deg som tipper på utfallet av Casper Ruud sine tenniskamper. Fra tid til annen kan du for eksempel motta oddsboost på tenniskamper, slik at du vinner ekstra mye om du skulle gjette på rett utfall av kampen.

Mange bettingsider har dessuten velkomstbonuser, for eksempel i form av gratisspill. Du kan velge å bruke dine gratisspill eller pengebonuser på tenniskamper med Casper Ruud.

Casper Ruud odds: Slik fungerer tennis-betting

Betting på tennis og enkeltspillere som Casper Ruud, fungerer stort sett som all annen betting. Det handler rett og slett om å tippe på riktig utfall. Gjør du det, kan du vinne penger. Størrelsen på eventuelle gevinster avgjøres av oddsen.

Jo høyere odds og lavere sannsynlighet for å tippe rett, jo høyere gevinster kan du vinne. Tipper du på et sannsynlig utfall vil dine Casper Ruud odds være lave, samtidig som gevinstene blir lavere.

Oddsobjekter: Utfall og muligheter innen tennis-betting

Innen Casper Ruud odds og tennis generelt, er det mest vanlig å tippe på utfallet av en tennismatch. Siden en tenniskamp ikke kan ende som uavgjort, vil du kun ha to utfall å tippe på, nemlig seier eller tap.

Det er lurt å ta utgangspunkt i statistikk og relevant informasjon før du tipper på tennis og Casper Ruud. Gjør deg for eksempel kjent med eventuelle skader hos spillerne, da dette kan påvirke resultatet. Spill alltid med hjernen, og ikke hjertet.

Du kan tippe på en spesifikk match, men du kan også tippe på langtidsspill der det handler om å tippe riktig utfall av en hel turnering. Det er i tillegg mulig å tippe på antall sett i finalen, hvorvidt avgjørelsen tas i niende runde – eller lignende.

Husk at oddsen øker betraktelig om du tipper på akkumulatorer og flere utfall på én og samme kupong, fremfor kun ett enkelt utfall. Dette kan gi deg gode Casper Ruud odds og ekstra store gevinster om du tipper riktig.

Pre match eller live odds på tennis

Du kan spille på Casper Ruud odds live, noe som betyr at du tipper mens tennis-matchen pågår. Du kan også velge å spille pre match, altså «vanlig» betting der du tipper på utfallet før matchen finner sted.

De fleste store bettingsider tilbyr både ordinært oddsspill og live odds innen tennis, noe som gir deg mange muligheter. Noen bettingsider har til og med live stream til live odds, slik at du kan følge med på matchen i et eget vindu.

Casper Ruud odds i ulike tennisturneringer

Casper Ruud er blant Norges beste tennisspillere, og deltar derfor i en rekke turneringer og mesterskap. Du får derfor mulighet til å tippe på nordmannen i en rekke ulike events, som Wimbledon, OL, Australia Open, French Open og lignende.

Tipping på Grand Slam-turneringer er ekstra spennende, og engasjerer mange nordmenn hvert eneste år.

  • Wimbledon
  • OL
  • French Open
  • Australia Open
  • Argentina Open
  • NM

Om Casper Ruud

Casper Ruud ble født i 1998 og er vokst opp i Oslo. Tennisspilleren er rangert som en av Norges beste spillere, og rangerer også høyt på verdensrankingen. Casper er sønn av tennisspilleren Christian Ruud, og har vokst opp med tennis fra barndommen av.

Allerede som 14-åring deltok Casper Ruud i sin første NM-tennisfinale, men den gang tapte han mot Øystein Steiro. Året etterpå vant han imidlertid NM som tidenes yngste. De påfølgende årene har Casper Ruud vunnet en rekke finaler, og resten er historie.

Finn beste Casper Ruud odds hos norske bettingselskaper

Sjekk ut bettingselskapene i denne guiden, og finn beste Casper Ruud odds. Vi anbefaler kun pålitelige bettingselskaper som er skreddersydd for norske spillere. Husk at norske bettingselskaper ofte tilbyr flere oddsmuligheter på Ruud enn de internasjonale selskapene.

Betting på tennis kan være utrolig spennende så snart du kommer inn i det. Tipp på Casper Ruud sine tennis-matcher, og finn ut om dette er noe for deg!

Publisert: 22/1/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.