Cecilia Brækhus odds

Cecilia «The First Lady» Brækhus har i en årrekke hatt verdensmestertittelen i weltervekt innen proffboksing. Les alt om odds på Cecilia Brækhus i denne artikkelen.

Cecilia Brækhus

Boksestjernen ble den første til å ha alle de fem beltene i boksing, før hun tapte dem til Jessica McCaskill under en boksekamp sensommeren 2020.

Hele Norges boksestjerne har tidligere vunnet 29. strake seire, og er et yndet tippeobjekt for norske betting-entusiaster. Det er alltid spennende når Brækhus skal i ringen, og en rekke norske bettingselskaper tilbyr gode Cecilia Brækhus odds.

De beste bettingselskapene for Cecilia Brækhus odds

Det å tippe på boksekamper kan være utrolig spennende, og spesielt når det er en norsk stjerne som står i ringen. Cecilia Brækhus har utfordret en rekke internasjonale boksestjerner, inkludert Victoria Bustos, Klara Svensson, Nicole Woods og Mia St. John.

Bettingselskaper med Cecilia Brækhus odds:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Siden Brækhus er en norsk bokser, er det spesielt gunstig å tippe hos norske bettingsider. På disse sidene finner du mange utfall å tippe på, og ofte flere muligheter enn hos de internasjonale bettingsidene.

Når du velger bettingside bør du også tenke over hvorvidt du ønsker muligheten for live betting. De beste bettingselskapene tilbyr også live betting, slik at du kan spille mens boksekampen fortsatt pågår.

Cecilia Brækhus odds: Slik tipper du på boksing

Betting på boksing er som betting på de fleste andre sportsgrener – det hele handler om å tippe på riktig utfall i en kamp. Jo høyere odds det er på et utfall, jo mindre sannsynlig er det at dette utfallet blir det endelige resultatet.

Høy odds gir altså større utbetaling enn lav odds. Når du tipper på et utfall innen boksing med lav odds, er det imidlertid større sjanse for å tippe rett. Derfor må du vurdere om du foretrekker «trygg» eller risikofylt betting. Begge deler kan være morsomt!

Innen boksing er det sjelden at resultatet blir uavgjort, selv om det er mulig. Stort sett har du derfor to utfall å tippe på: Seier eller tap. Når Brækhus går i ringen, kan du tippe på at hun vinner eller taper. Oddsen sier deg noe om sannsynligheten for at et utfall (seier/tap) skjer.

Foruten seier eller tap, kan du tippe på hendelser og utfall som teknisk knockout, knockout, point win og lignende. Du kan til og med tippe på hvilken runde i ringen som blir den avgjørende.

Slik setter du i gang med betting på boksing

Dersom du ønsker å spille på Cecilia Brækhus odds, finnes det flere flotte bettingsider å velge mellom. Velg gjerne en norsk bettingside som gir deg ekstra mange oddsobjekter. Det første du må gjøre er å registrere brukerkonto på en bettingside.

Bettingsider som Unibet og Betsson er kjent for å gi gode velkomstbonuser til nye spillere. Du kan for eksempel motta gratisspill på boksing, prosentvis økning av innskuddet eller oddsboost ved ditt første innskudd.

Får du for eksempel oddsboost på Cecilia Brækhus odds, vil oddsen på spillet ditt øke. Da vil du vinne ekstra mye dersom kupongen din skulle forutse riktig utfall.

Du finner bokse-arrangementer å tippe på i bettingsidens live odds- eller oddsseksjon. Velg ønsket arrangement eller kamp, og tipp på et spesifikt utfall.

Betting på boksing: Live odds eller pre-match odds?

Cecilia Brækhus odds kan spilles enten pre match (altså før kampen) eller live (mens kampen pågår). Live odds kan gjøre spillopplevelsen ekstra spennende, siden du får mulighet til å se hvordan oddsen endrer seg underveis. Blir for eksempel noen skadet, kan oddsen endres.

Klassisk tipping med pre-match odds er også spennende. Velg det som passer best for deg! De fleste bettingselskaper tilbyr både live odds og ordinær odds.

Om Cecilia Brækhus

Cecilia Brækhus ble født i 1981 i Colombia, og vokste opp i Bergen. Boksetalentet vant en rekke kamper som amatør mellom år 2003 og 2006. Hun tok fatt på sin profesjonelle karriere i 2007, og har vært aktiv siden.

Opp gjennom årene har Cecilia Brækhus bokset mot navn som Ksenija Koprek, Nicole Woods, Vinni Skovgaard, Amy Yuratovac, Lucia Morelli, Victoria Cisneros, Mikaela Laurén og Chevelle Hallback. Samtlige seiere gikk til Brækhus.

Først i sin 37. kamp tapte Brækhus beltene sine, til motstanderen Jessica McCaskill under en boksekamp 15. august 2020. Cecilia Brækhus odds bestemmes av sannsynligheten for at boksestjernen skal vinne eller tape, og i de fleste tilfeller vinner «The First Lady».

Det er ofte høye odds for at Cecilia Brækhus skal tape, siden hun statistisk sett har vunnet de fleste av kampene sine. Hva tipper du – at Cecilia vinner eller taper?

Finn beste Cecilia Brækhus odds

Sjekk ut en av bettingsidene vi anbefaler på siden vår om du ønsker å finne beste odds på Cecilia Brækhus’ boksekamper.

Alle bettingsider vi anbefaler er trygge, pålitelige og brukervennlige. Finn din favoritt i dag!

Publisert: 22/1/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.