Erling Braut Haaland odds

Erling Braut Haaland er den uten sammenligning største norske fotballstjernen på planeten. De fleste er vel enige om at den blonde målmaskinen fra Jæren er tidenes norske fotballtalent, og mange går nok med et håp om at han i løpet av en lang og gloriøs karriere vil etablere seg som nasjonens største spiller gjennom tidene.

Erling Braut Haaland

Allerede har han oppnådd svært mye innenfor klubbfotballen. Han scorer også godt med mål med flagget på brystet, og mange av oss norske supportere setter vel vår lit til at nettopp han vil skyte oss til et lenge etterlengtet internasjonalt mesterskap om så ikke alt for lenge.

Her finner du odds på Erling Braut Haaland

Det er flust av bettingselskaper på nett, og de aller fleste tilbyr odds på Erling Braut Haaland i en eller annen form.

Finn odds på Erling Braut Haaland hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Guts logo
1250 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Siden Erling Braut Haaland hører hjemme i det absolutte toppsjiktet innenfor internasjonal fotball, så finner du mulighet til å tippe på hans prestasjoner hos alle gode bookmakere på nettet. Det gjelder i nesten akkurat samme grad, uavhengig av om du holder deg til norske eller internasjonale selskaper. Braut Haalands globale profil er så høy, at han ikke lenger er noen norsk særinteresse, hverken på banen eller på tippekupongen. 

Er du på utkikk etter best mulig tilbud av Erling Braut Haaland odds, samtidig som du ønsker god service og trivelige rammer ellers, så kan vi nevne følgende topp bookmakere:

 • Unibet: Svært populær bettingside blant norske tippere. Har en fotballmeny som er blant de aller mest innholdsrike i bransjen. Her finner du odds på Erling Braut Haalands prestasjoner, både i klubbtrøya og for landslaget, i hopetall. Ryddig og grei nettside som gjør det enkelt å tippe hurtig og effektivt. Svært godt egnet for spill på mobilen.
 • Betsson: Veletablert aktør med et stort antall kunder her til lands. Sørger for å varte opp med mangfold så det rekker på fotballmenyene sine. Det inkluderer stort utvalg av Erling Braut Haaland odds. Størrelsen til tross, er nettsiden oversiktlig og brukervennlig som bare det.
 • Bet365: Britisk bookmaker som satser hardt på det norske markedet, med egen norsk tippemeny. Har et virkelig digert utvalg av odds på all slags fotball. Erling Braut Haaland er en like stor stjerne på balløya som i Norge, etter hvert, så det skorter ikke på oddsmarkeder som omhandler vår store stjerne her i gården. Enkel nettside som lar deg fullføre spill hurtig.

Erling Braut Haaland odds for landslaget 

Du kan tippe på alle norske landskamper på nettet. Antallet objekter per kamp er virkelig gedigent, og skulle vi en lykksalig dag klare å kvalifisere oss til et internasjonalt mesterskap, så vil ikke utvalget bli noe smalere når det en gang står for døren. Mange av oddsobjektene som foreligger for landslagsspill vil være relevante for vår kjære superspiss, Erling Braut Haaland. Ser vi aller først på enkeltkamper i kvalik, vennskapskamper og UEFA Nations League, så foreligger for eksempel:

 • Scorer Braut Haaland først?
 • Scorer Braut Haaland i kampen?
 • Scorer Braut Haaland siste målet?
 • Scorer Braut Haaland ikke?
 • Hvor mange mål scorer Braut Haaland?

Foruten disse standardmulighetene vil du nok også kunne finne odds på hvorvidt Erling Braut Haaland vil score med hodet, med høyra eller venstre, på straffe, i straffekonk, og så videre. Merk at du også kan tippe på målgivende, men det spørs jo hvor ofte en såpass rendyrket spisstype faktisk ville finne på å la noen andre leke med kula i nærheten av motstanderens mål. Du vil også finne odds på om hvorvidt lysluggen fra Sør-Vestlandet pådrar seg gult eller rødt kort. Ja, odds på antall ganger han går i offside er nok en mulighet hos de selskapene som har de største, mest innholdsrike oddsmenyene. 

Ser vi så på en turnering, eller kvalikgruppe eller pulje i Nations League vil du også kunne tippe på om Braut Haaland vil bli toppscorer. I mesterskap vil du nok i tillegg kunne tippe på om han vinner en personlig utmerkelse som turneringens beste spiller, eller lignende. 

Siden Erling Braut Haaland er en svært høyt profilert spiller vil det i tillegg kunne tilbys egne spesial-odds for han. Her kan det dreie seg om hvorvidt han scorere flere eller færre mål enn en annen toppspiss i en turnering, for eksempel. 

Erling Braut Haaland odds for klubblag 

Det er nok i sin klubbkarriere at du kan spille på flest forskjellige typer Erling Braut Haaland odds. Det sier seg jo på mange måter selv, da det spilles så veldig mange flere kamper per sesong i klubbfotballen, versus landslagsfotball. 

For alle kamper som Braut Haaland spiller for sin nåværende klubb, Manchester City, foreligger et helt svimlende antall oddsobjekter. Det skyldes enkelt og greit at klubben spiller i de mest populære seriene og mesterskapene i tippeverdenen: UEFA Champions League og Premier League. Selv om ikke den engelske Ligacupen eller FA-Cupen er helt på det nivået, dekkes Citys kamper i de hjemlige cupene også meget grundig. 

For enhver kamp kan du tippe på om Braut Haaland scorer, hvor mange ganger han scorer, om han scorer først eller sist, og mye, mye mer. Bare sjekk menyen hos din bookmaker neste gang City skal i aksjon. Du vil nok se navnet hans dukke opp jevnlig. 

Ser vi utover mangfoldet av Erling Braut Haaland odds som gjelder for enkeltkamper, finner vi også mye spennende. Her kan vi nevne morsomme saker som: 

 • Blir Braut Haaland toppscorer i PL?
 • Blir Braut Haaland toppscorer i CL?
 • Får Braut Haaland flest målgivende i PL?
 • Får Braut Haaland flest målgivende i CL?
 • Blir Braut Haaland årets spiller i PL?
 • Vinner Braut Haaland gullballen?

I tillegg vil du kunne tippe på en del andre saker, sånn som neste overgang. Altså hvilken klubb han eventuelt vil bli solgt til, og når. 

Om Erling Braut Haaland 

Erling Braut Haaland er uten tvil en av de aller beste spissene på planeten. Det er ikke ofte vi kan skamrose en norsk fotballprofil på den måten uten å bli anklaget for inhabilitet og blind patriotisme, men Haaland er et unntak. Han er rett og slett så god at det knapt går an å overdrive skamrosen. 

La oss se litt på hva han har oppnådd allerede. Karrieren i den første utenlandsklubben Red Bull Salzburg endte med 29 mål på 27 kamper, i østerriksk serie og Champions League. I Borussia Dortmund ble det 86 mål på 89 kamper i Bundesliga og Champions League. Han brukte 21 kamper på å dunke inn sine første 20 A-landslagsmål. Han har vært toppscorer i Champions League og blitt kåret til årets spiller i Bundesliga. Alt dette stod oppført på merittlista før gutten var fylt 22.

Hvor god han kan bli fremover, og hva han kan oppnå i Manchester City og (forhåpentligvis!) for det norske landslaget, kan vi bare fantasere om. Det som er sikkert er at utgangspunktet ikke kunne vært stort bedre. Nå gjelder det bare at ikke forventningspresset blir ukontrollert, eller at skader begynner å tære på fysikken. Vi her hjemme bør kanskje prøve å gjøre vårt ved å forsøke, i det minste, å holde beina litt på bakken og ikke la oss rive med av alt Haaland-hysteriet. Men fortsetter han å score som han har gjort så langt blir ikke det noen enkel oppgave.

Publisert: 19/11/2020 · Sist oppdatert: 8/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.