Johannes Thingnes Bø odds

Odds på Johannes Thingnes Bø

De sier at nordmenn er født med ski på beina. Om det ikke gjelder oss alle, så gjelder det i hvert fall Johannes Thingnes Bø. Bettingselskapene har naturligvis fått øynene opp for skistjerna fra Trøndelag, og i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan finne Johannes Thingnes Bø odds, og satse penger på skistjerna.

Johannes Thingnes Bø er en av verdens desidert beste langrennsløpere, og har vunnet både VM, OL og verdenscup sammenlagt.

Tippe på Johannes Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø trenger vel neppe en lang introduksjon for de fleste av oss. Vi nordmenn er jo skiinteresserte som få, og det skal ganske mye til for å ikke ha fått med seg hvem Johannes Thingnes Bø er de siste årene. Dette er trønderen som tok over verdenstoppen i langrenn akkurat omtrent rundt da Petter Northug sin karriere gikk mot slutten. 


Timingen kunne ikke vært bedre, og med det samme glimtet i øyet, og de samme kjappe kommentarene som den tidligere skikongen, var Johannes Thingnes Bø nettopp det vi trengte i skinorge.

Ikke overraskende så har også bettingselskapene fått øynene opp for både vintersport og Johannes Thingnes Bø. De siste årene har vintersport fått en stadig større plass som oddskategori hos de største bookmakerne, og langrenn er en naturlig del av denne kategorien. 

Johannes Thingnes Bø er uten tvil et spennende oddsobjekt, rett og slett fordi han på en god dag kan knuse alle konkurrentene i omtrent alle langrennsøvelser som finnes. Samtidig er langrenn en artig idrett å satse penger på, for her er det mange gode konkurrenter i toppen, og selv om Johannes Thingnes Bø nå er en av de aller beste, så er han langt fra like dominerende som verdensenerne i en rekke andre idretter. Her kan altså alt skje, noe som gjør odds på Johannes Thingnes Bø til en spennende affære.

Oddsobjekter på Johannes Thingnes Bø

Hvilke oddsobjekter du finner på Johannes Thingnes Bø varierer fra bettingside til bettingside, men bookmakerne satser stadig mer på vinteridrett, og oddsobjektene på de største idrettene og skistjernene øker stadig i omfang.

Det mest populære spillet på Johannes Thingnes Bø er kanskje ikke overraskende om han vinner et løp eller ikke. Dette kan være løp i NM, verdenscupen, OL eller VM. 

Bookmakerne er også kreative, og lager gjerne en rekke andre oddsobjekter på Johannes Thingnes Bø i løpet av en sesong. 

Populære odds på Johannes Thingnes Bø kan være:

 • Johannes Thingnes Bø vinner et utvalgs langrennsløp
 • Johannes Thingnes Bø vinner verdenscupen sammenlagt
 • Johannes Thingnes Bø vinner OL-gull
 • Johannes Thingnes Bø vinner VM-gull
 • Johannes Thingnes Bø vinner en pris på årets idrettsgalla
 • Johannes Thingnes Bø kvalifiserer seg til sprintfinalen i et løp

Det er bare å ta turen innom de ulike bettingselskapene for å få oversikt over hvilke oddsobjekter som finnes på Johannes Thingnes Bø.

Slik finner du odds på Johannes Thingnes Bø

Dersom du er på jakt etter odds på Johannes Thingnes Bø, så er det en smal sak i finne dette, i hvert fall i vintersesongen.

Vinteridrett og langrenn blir stadig mer populært som oddsobjekt hos bettingselskapene, og det er ikke vanskelig å finne en bookmaker som tilbyr odds på Johannes Thingnes Bø.

Alt du trenger å gjøre er å ta uten over til en av de store bettingselskapene som fokuserer på norske spillere. Dette er f.eks. bettingselskaper som Betsson, Unibet, NordicBet, Guts, Rizk osv. 

Deretter er det bare å registrere en konto om du ikke har det fra før. Første gang du registrerer deg og setter inn penger så får du ofte en oddsbonus også, som du blant annet kan bruke til å tippe på Johannes Thingnes Bø.

Odds på Johannes Thingnes Bø ligger normalt under sportskategorien «Vintersport». Her finner du de neste langrennsløpene som du kan spille på, og det er her du vil finne all odds på Johannes Thingnes Bø.

Du må naturligvis ha penger på kontoen din, og det er enkelt å sette inn penger ved å bruke Visa, Mastercard eller e-wallet hos de største bettingsidene.

Mange av bookmakerne har egne oddsbyggere, som ar deg kombinere flere oddsobjekter i samme løp for å øke oddsen, og de største bookmakerne har også svært konkurransedyktig odds på Johannes Thingnes Bø.

Slik går du frem for å tippe på Johannes Thingnes Bø:

 1. Finn en bookmaker som tilbyr odds på vintersport og Johannes Thingnes Bø.
 2. Registrer deg og ta imot oddsbonusen (frivillig)
 3. Sett inn penger på kontoen din
 4. Klikk deg inn på kategorien «Vintersport», og finn frem til oddsobjektene på Johannes Thingnes Bø som virker mest fristende
 5. Velg oddsobjektet du mener gir deg best valuta for pengene, og sats et valgfritt beløp
 6. Len deg tilbake og nyt langrenn på tv eller live i løypa.

Johannes Thingnes Bø - største meritter

Johannes Thingnes Bø har tatt langrennsirkuset med storm, og er en av verdens absolutt beste langrennsløpere. Han har mange meritter å være stolte av, men noen meritter er naturligvis større enn andre.

Johannes Thingnes Bø har vunnet verdenscupen sammenlagt hele tre ganger. Det skjedde i 2019, 2020 og 2021.

Nordmannen har i tillegg tolv VM-gull, der fire er individuelle gull og resten er vunnet i lagøvelser. De fire individuelle gullene vant Johannes Thingnes Bø på sprint under VM i Kontiolax i 2015 og i Östersund i 2019. I tillegg har han en gullmedalje fra fellesstart i VM i Oslo i 2016 og i Antholz i 2020.

Den kanskje største bragden til nå kom under vinter-OL i 2018 i Pyeongchang. Der ble Johannes Thingnes Bø olympisk mester på normaldistanse.

Som du forstår er Johannes Thingnes Bø virkelig en vinnerskalle, men det er kanskje du også? Uansett om du er ny eller erfaring med odds og betting så håper vi denne guiden til hvordan du finner odds på Johannes Thingnes Bø har vært til nytte for deg.

Det er bare å glede seg til å få litt ekstra spenning i hverdagen når du plasserer dine første penger på at Johannes Thingnes Bø tar seieren i det neste verdenscuprennet.

Publisert: 9/11/2021 · Sist oppdatert: 9/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.