Karsten Warholm odds

Odds på Karsten Warholm

Karsten Warholm er en nordmann som virkelig har tatt idrettsverdenen med storm de siste årene. Hekkeløperen fikk sitt foreløpige høydepunkt da han tok gull og satte ny verdensrekord på 400 meter hekk under OL i 2021, og interessen for odds på Karsten Warholm har naturlig nok skutt i været.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan tippe på Karsten Warholm, og hvor du finner best odds på Karsten Warholm.

Tippe på Karsten Warholm

Det er ikke så rart at interessen for å tippe på Karsten Warholm har eksplodert, og særlig ikke her i Norge. 

Karsten Warholm er en ekte idrettshelt, og en av de beste norske friidrettsutøverne i historien. Det Karsten Warholm gjør på hekkeløpsbanen er intet annet enn veldig imponerende, særlig med tanke på at konkurrentene hans kommer fra noen av verdens største løpsnasjoner.

Vi har kanskje aldri sett en så god norsk friidrettsutøver som Karsten Warholm, og naturligvis er det mange som vil tippe på denne norske idrettshelten.

For de som vil vite mer om Karsten Warholm så kan vi informere om at Warholm er en av verdens beste hekkeløpere, faktisk er han den beste hekkeløperen i verden akkurat nå.

Hekkeløperen fra Ulsteinvik ble olympisk mester på hekk i OL i 2021 i Tokyo, og jammen knuste han ikke også sin egen verdensrekord med tiden 45.94 i OL-finalen.


Det skal sies at Karsten Warholm er så god i friidrett at han på et tidspunkt kunne kvalifisert seg til VM og OL i flere friidrettsøvelser (han har faktisk konkurrert i VM på 400 meter), men han valgte altså å satse på 400 meter hekk, noe som visste seg å være et lurt valg.

Karsten Warholm er derfor et veldig spennende oddsobjekt i enhver friidrettsøvelse der det skal løpes 400 meter og hoppes over hekker underveis. Det er naturlig nok også noe bettingsidene har fått med seg, og du vil ikke ha problemer med å finne bookmakere som tilbyr odds på Karsten Warholm.

Oddsobjekter på Karsten Warholm

De fleste bettingsider som tilbyr odds på Karsten Warholm gir deg muligheter til å spille på flere ulike «hendelser» i løpet av et løp.

Det er likevel kanskje ikke overraskende at det mest populære spillet i et vanlig løp er om Karsten Warholm vinner løpet. Etter hvert som nordmannen har blitt stadig bedre, er det ikke lenger den høyeste oddsen på seier til Warholm, men dette beror naturligvis på hva slags løp det er snakk om, og hvilken form nordmannen er i.

Det er f.eks. ikke like lett å vinne i et internasjonalt løp med verdensstjerner fra hele verden vs. et løp der kun de europeiske stjernene er med.

Under OL i Tokyo i 2021 var et populært spill hos bookmakerne om Karsten Warholm kom til å sette verdensrekord, og om tiden ble på under 46 sekunder. Som vi nå vet gikk begge disse «drømmene» i oppfyllelse, og de som satset penger på at dette skulle skje kunne le hele veien til banken.

I fremtiden venter nye rekordmuligheter, og oddsspill. At mange bettingsider nå lar deg bruke oddsbyggere til å kombinere flere oddsobjekter fra samme løp gjør også spillmulighetene mer spennende enn noensinne.

Kanskje kan du f.eks. kombinere et spill på at Karsten Warholm vinner et løp med et spill på at unggutten setter ny verdensrekord?

Vanlige oddsobjekter på Karsten Warholm:

  • Karsten Warholm vinner VM, OL eller et annet løp
  • Karsten Warholm setter ny verdensrekord
  • Karsten Warholm løper på en spesiell tid
  • Karsten Warholm blir årets idrettsnavn under Idrettsgallaen

Dette er bare noen av eksemplene. Bookmakerne er kreative, og det vil ofte dukke opp nye og spennende oddsobjekter når Karsten Warholm skal i ilden.

Slik finner du odds på Karsten Warholm

Du trenger ikke å lete lenge for å finne odds på Karsten Warholm. Friidrett er en populær oddskategori hos de fleste av de største bettingsidene, og som en av de største verdensstjernene er selvfølgelig odds også tilgjengelig på Karsten Warholm.

Bettingsidene har normalt en egen kategori med «Friidrett / Track and Field» der du finner 400 meter hekk (eller 400 m hurdles som det heter på engelsk). Her vil du få oversikt over kommende løp og mesterskap der Warholm skal i ilden, og du vil også se hvilke oddsobjekter som er tilgjengelig.

Du finner odds på Karsten Warholm hos de fleste bettingsider som fokuserer på norske spillere, som f.eks. Betsson, Unibet, Guts, NordicBet med flere.

Disse bookmakerne har også svært konkurransedyktig odds, og det er ikke sjelden de har egne kampanjer som kan inkludere risikofrie spill eller oddsboost på utvalgte oddsobjekter i forbindelse med store mesterskap der 400 meter hekk også inngår.

Slik går du frem steg for steg for å spille på Karsten Warholm:

  1. Besøk et bettingselskap som tilbyr odds på 400 meter hekk og Karsten Warholm
  2. Registrer en konto om du ikke allerede er registrert (her venter det gjerne en oddsbonus til nye spillere)
  3. Sett inn penger på kontoen din
  4. Klikke deg inn på riktig kategori, og plasser spill på oddsobjektet du synes er fristende
  5. Len deg tilbake og nyt Karsten Warholm sitt løp

Karsten Warholms største meritter

Karsten Warholm har på få år klart å etablere seg som en virkelig verdensstjerne innen friidrett.

Den norske hekkeløperen står bak mange bragder i sin korte karriere, men noen bragder er naturligvis større enn andre.

I 2017 tok Warholm VM-gull i 400 meter hekk under VM i London med tiden 48.35. Året etter vant nordmannen EM-gull i samme øvelse under EM i Berlin med tiden 47.64. Det skal også nevnes at han i samme EM kom på en imponerende 8. plass i 400 meter uten hekk!

Under innendørs EM i Scotland i 2019 ventet et nytt EM-gull på 400 meter uten hekk Denne gangen var tiden 45.05. Samme år vant Warholm VM-gull i 400 meter hekk med tiden 47.42 i Quatar.

Den største bragden kom likevel under OL i Tokyo i 2021. Ikke bare vant Karsten Warholm sitt første OL-gull. Nordmannen knuste også sin egen verdensrekord, satt i Oslo samme år, med tiden 45.96. Han ble samtidig den første i verden til å løpe under 46 sekunder på 400 meter hekk, noe «ingen» trodde var mulig.

Publisert: 9/11/2021 · Sist oppdatert: 9/11/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.