Magnus Carlsen odds

Magnus Carlsen har vært rangert som verdensmester i sjakk i en årrekke, og har vunnet en rekke mesterskap opp gjennom årene. Her kan du lese mer om odds på Magnus Carlsen.

Magnus Carlsen

Det finnes en rekke bettingselskaper som tilbyr odds på Magnus Carlsen, slik at du kan tippe på ulike utfall i sjakkturneringer der Carlsen deltar.

De beste bettingselskapene for Magnus Carlsen odds

Du finner mange bettingsider på nett, og majoriteten av disse tilbyr odds på sjakk og Magnus Carlsen.

Bettingselskaper med Magnus Carlsen odds:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Siden Magnus Carlsen spiller sjakk på toppnivå, vil de aller fleste bettingselskaper dekke turneringer der Magnus deltar. Nordmannen utmerker seg både innen lynsjakk, hurtigsjakk og klassisk sjakk.

Både norske bettingsider og store internasjonale bettingselskaper lar deg tippe på sjakk og enkeltspillere, men de typiske «norske» bettingsidene gir deg nok ekstra mange valgmuligheter.

Det kan derfor være lurt å sjekke ut sider som Unibet, Guts, Betsson og lignende, da disse spesialiserer seg på odds for nordmenn.

Spesialspill og bonuser på Magnus Carlsen hos norske bettingselskaper

En av fordelene ved å tippe hos de norske bettingselskapene – som NordicBet eller Unibet – er at disse ofte tilbyr deg spesialspill på sjakkmesterskap der Magnus Carlsen spiller. De internasjonale bettingselskapene har gjerne et større fokus på mer generelle odds.

Du kan også oppleve å få spesielle oddsbonuser på Magnus Carlsen hos de norske selskapene. Det er for eksempel mulig å få oddsboost på kampene til den norske sjakkspilleren. Da kan du vinne mer om du skulle tippe på riktig utfall.

Vi anbefaler deg å holde et ekstra øye med Betsson, Unibet og de andre norske bettingselskapene neste gang Carlsen skal spille. Da kan du motta spennende oddsbonuser som gir deg store fordeler når du tipper.

Betting på Magnus Carlsen: Slik går du frem

Uansett hva du ønsker å tippe på – det være seg fotball, tennis, sjakk, langrenn eller rugby – er prinsippet det samme. Du tipper på et bestemt utfall, og vinner dersom du tipper riktig. Jo større sjanse det er for at du skal tippe rett, jo lavere er oddsen og eventuelle gevinster.

Tipper du på et usannsynlig utfall, som for eksempel at Magnus Carlsen skal tape en sjakk-turnering mot lavere rangerte spillere, kan gevinstene bli rimelig høye. Samtidig er det mer risikofylt å spille. Sjansen er for eksempel stor for at Hikaru Nakamura taper mot Carlsen.

Noen ganger kan Magnus Carlsen møte andre sjakkmestere, noe som gjør kampene mer uforutsigbare og nervepirrende. Her kan du også vinne gode pengepremier om du skulle tippe rett. Kjente sjakkmestere som kan nevnes er Viswanathan Anand og Garry Kasparov.

Oddsobjekter i sjakk

Det er flere oddsobjekter å tippe på innen sjakk, selv om du ikke finner like mange muligheter som i for eksempel fotball, håndball eller andre mer tradisjonelle sporter.

Du kan for eksempel tippe på resultatet av en sjakkturnering i sin helhet, vinneren av spesifikke partier, eller stillingen underveis i et sjakkparti. Det er mulig å tippe på både uavgjort (remis), seier og tap.

  • Utfall (seier, remis eller tap) av parti
  • Utfall av turnering

Tips for betting på sjakk

Dersom du spiller på Magnus Carlsen med live odds, kan oddsen justere seg opp og ned underveis mens partiet pågår. Du kan få en god idé om hvordan et parti mest sannsynlig vil ende dersom du for eksempel ser på NRK sin sending av sjakkpartiet.

Under sendingen vil du blant annet se en pil, og denne gir deg en pekepinn på hvorvidt sannsynligheten er størst for remis, eller eventuell seier eller tap til Magnus Carlsen.

Husk at en stor andel av alle sjakkpartier ender i remis, noe som betyr at oddsen er ganske lav om du tipper på dette utfallet. Når du tipper på Magnus Carlsen odds, kan det være greit å tippe på eventuell seier eller tap i turneringen som helhet, da dette kan gi bedre odds.

Slik tipper du på Magnus Carlsen

Vi anbefaler deg å sjekke ut en norsk bookmaker når du skal tippe på Magnus Carlsen sine sjakkturneringer. For å kunne tippe må du først og fremst opprette brukerkonto på bettingsiden der du skal spille. Dette tar som regel bare noen få minutter.

Deretter gjør du et innskudd på bettingsiden. Husk at bookmakere som Unibet og NordicBet ofte tilbyr velkomstbonus og gratisspill til nye spillere. Da kan du tippe på Magnus Carlsen med bonuspenger, slik at du ikke risikerer å tape dine egne penger.

Naviger til oddsseksjonen på bettingsiden, og bestem deg for om du vil tippe pre match eller på live odds. Sistnevnte innebærer at du tipper mens partiet fortsatt pågår. Velg «Chess» eller «Sjakk» i spilloversikten, og velg eventuell turnering.

Sjakkturneringer med Magnus Carlsen odds

Du kan spille på Magnus Carlsen odds i en rekke ulike turneringer. Du kan tippe på alle disse turneringene hos de store, norske bettingselskapene.

Det norske sjakkesset deltar blant annet i turneringer som Kandidatturneringen, VM i hurtigsjakk, VM i lynsjakk, VM i Fischersjakk og ordinær sjakk-VM, samt Norway Chess.

Om Magnus Carlsen

Magnus Carlsen er en norsk sjakkspiller som ble født i 1990, og som har vokst opp i Tønsberg. Allerede i 2013 – som 13-åring – vant Carlsen sitt første verdensmesterskap i sjakk.

Siden den gang har Carlsen forsvart tittelen sin en rekke ganger, for eksempel under VM i 2019, 2016 og en rekke andre turneringer. Spill på Magnus Carlsen odds på en norsk bettingside, du også!

Publisert: 22/1/2021 · Sist oppdatert: 6/12/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.