Martin Ødegaard odds

Martin Ødegaard er en norsk fotballspiller som har oppnådd mye suksess i sin unge karriere. Som 15-åring debuterte han for herrelandslaget i fotball, og han spiller også for Real Madrid CF. Les alt om Martin Ødegaard odds her.

Martin Ødegaard

Betting på norske fotballstjerner som har utmerket seg internasjonalt er ekstra spennende, og norske bettingentusiaster tipper hyppig på Ødegaard. Du finner Martin Ødegaard odds hos en rekke norske og internasjonale bettingselskaper!

De beste bettingselskapene for Martin Ødegaard odds

Betting på fotball er svært populært, og du kan derfor finne Martin Ødegaard odds hos de fleste bettingselskaper på nett. Nordmannen spiller dessuten i en stor spansk klubb, noe som gjør at det finnes mange spennende utfall å tippe på. Siden Martin fortsatt er ung, vil det alltid være en rekke spekulasjoner om utlån og overganger. Spillselskapene nedenfor vil definitivt lage odds på overganger og låneopphold som for mange er spennende langtidsspill.

Bettingselskaper med Martin Ødegaard odds:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Guts logo
1250 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Siden Ødegaard spiller fotball på toppnivå får du mulighet til å tippe på kamper han deltar i hos både store og små bettingselskaper. Spesielt de norske bettingselskapene vet å gi deg mange gode betting-muligheter når nordmannen skal spille.

Vi kan blant annet anbefale bettingsider som Betsson, Unibet, Guts, NordicBet og Mr Green. Samtlige gir deg spennende muligheter og gode Martin Ødegaard odds.

Martin Ødegaard odds: Slik tipper du på fotball

Når det kommer til betting på fotball vil du få utallige muligheter. Du kan blant annet tippe på utfallet av fotballkampen, enten du tror på hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Fotball-betting er som all annen betting: Du vinner penger om du tipper på rett utfall.

Husk at du vil vinne mer penger dersom oddsen er høy. Dersom utfallet du tipper på er lite sannsynlig, vil oddsen være høyere – og eventuelle gevinster vil bli høyere. Tipper du på et sannsynlig utfall derimot, vil oddsen være lavere. Eventuelle gevinster gjenspeiler dette.

Det samme gjelder når du tipper med Martin Ødegaard odds. Dersom du tipper på at Ødegaard vil score kampens første mål, og sjansen for dette er liten, vil oddsen være høy. Du kan i så fall vinne nokså gode pengepremier.

Oddsobjekter: Ulike bettingmuligheter

Fotball er en stor sport på internasjonal basis, og det finnes derfor utallige muligheter for betting. Du kan spille på alt fra sluttresultat og pauseresultat, til antall mål i løpet av kampen. Du kan også tippe på antall røde kort, cornere og hvilket lag som først scorer.

Når det gjelder odds på enkeltspillere – som Martin Ødegaard – kan du blant annet tippe på hvorvidt spilleren er første målscorer, lager en målgivende pasning eller er siste målscorer.

Slik tipper du på Martin Ødegaard

For å kunne spille på ulike utfall av kamper Martin Ødegaard deltar i, må du først og fremst finne en bettingside å registrere deg på. Det finnes mange muligheter! Sjekk ut listen vår over de beste bettingsidene, og finn en favoritt.Så snart du har opprettet brukerkonto på en bettingside med Martin Ødegaard odds, trenger du bare å gjøre et innskudd. Husk at du i de fleste tilfeller vil kunne motta en oddsbonus første gang du setter inn penger på bettingsider.

En velkomstbonus kan for eksempel bestå av oddsboost eller gratisspill. Det er også vanlig å få pengebonuser, der innskuddet ditt økes med en viss prosentandel.

Når penger er satt inn, trenger du bare å navigere til oddssidene. Velg liga og kamp, og se hvilke oddsobjekter som finnes på Martin Ødegaard-kampen.

Live odds og pre-match-odds

Du kan som regel velge mellom live odds og pre-match-odds når du skal tippe på fotball. Spiller du live tipper du mens kampen pågår, noe som kan være ekstra spennende. Dette kan sees i motsetning til pre-match-odds, der du spiller før kampen starter.

Real Madrid sine kamper vil du som regel kunne spille live på, og ofte vil du kunne følge med på kampen i et eget vindu om bettingsiden tilbyr live stream.

Fotballturneringer med Martin Ødegaard

Dersom du ønsker å tippe på Martin Ødegaard, gjelder det å holde et øye med hvilke kamper og turneringer han tas ut til. Real Madrid deltar tradisjonelt sett i en rekke turneringer, som for eksempel Mesterligaen.

Husk at Martin Ødegaard også leies ut til andre lag innimellom. Den suksessfulle norske fotballspilleren spiller også for det norske landslaget, noe som gir deg mange spennende muligheter – for eksempel under VM-kvalifiseringer og lignende.

Om Martin Ødegaard

Martin Ødegaard er en midtbanespiller fra Drammen som frem til 2009 spilte på guttelaget Drammen Strong. Fra 2009 til 2014 spilte han på Strømsgodset, før veien bar videre til internasjonal fotball i Real Madrid.

De siste årene har den unge fotballspilleren også spilt for Castilla, og vært på utlån til lag som Heerenveen, Real Sociedad og Vitesse. I 2015 kom drammenseren med på det norske landslaget, der han har spilt flere titalls kamper hittil.

Finn beste Martin Ødegaard odds

Sjekk ut norske bettingsider vi anbefaler i denne oversikten dersom du vil finne markedets beste odds på Ødegaard. Vi guider deg til Norges beste bettingsider.

Husk at vi kun anbefaler pålitelige, trygge og lisensierte bettingsider. Du kan derfor føle deg trygg mens du tipper på favorittsportene- og spillerne dine på sider som Unibet, Betsson og NordicBet!

Publisert: 22/1/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.