Viktor Hovland odds

Viktor Hovland ble rangert som verdens beste amatørspiller i golf frem til 2019. Siden den gang har Hovland gått over til profesjonelt golfspill. Du kan tippe på Viktor Hovland odds hos de norske bettingselskapene.

Viktor Hovland odds

Det finnes mange anerkjente bettingselskaper som tilbyr betting på golf og golfspillere. Her kan du blant annet tippe på utfallet av turneringer Viktor Hovland deltar i. Det er utvilsomt ekstra spenning tilknyttet tippingen når en norsk spiller deltar!

De beste bettingselskapene for Viktor Hovland odds

Du kan tippe på utfallet av golfturneringer og -matcher der Hovland deltar hos en rekke anerkjente bettingselskaper på nett.

Bettingselskaper med Viktor Hovland odds:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

For at en bettingside skal kunne karakteriseres som god, må den blant annet være trygg og pålitelig. Dette innebærer for eksempel at siden har trygge betalingsløsninger og lisens fra for eksempel Malta Gaming Authority.

En bettingside for golf og Viktor Hovland odds bør også være brukervennlig, og gi deg best mulige odds på spillene dine. Alle våre anbefalte bettingsider er både trygge og brukervennlige, og gir deg gode odds på norske golfspillere.

Vi kan blant annet anbefale deg å sjekke ut bettingsider som NordicBet, Unibet, Betsson og Guts, som alle tilbyr golf-betting.

Viktor Hovland odds: Slik tipper du på golf

Golf er en presisjonssport der det verken er røde kort, cornere eller spørsmål om hvem som «scorer». Alle golfspillere får nemlig ballen ned i hullet, så fremt de ikke gir seg underveis. Du vil derfor ikke finne like mange oddsobjekter i golf, som i for eksempel fotball.

Det vanligste innen golf odds er å tippe på utfall som «turneringens vinner» eller lignende. Her kan du for eksempel tippe på at Viktor Hovland vinner en turnering. Eventuelt kan du tippe på vinneren av individuelle runder – for eksempel i gruppe A, B eller lignende.

Dersom du synes det er litt risikabelt å tippe på at én enkeltspiller vinner en turnering, kan du også tippe på at én av to vinner. Du kan også spille relativt «trygt» om du tipper på «topp 10», «topp 5» eller lignende.

Oddsen for å tippe riktig på en enkeltspiller som vinner en turnering ligger gjerne på rundt 10,00. Men dette kan naturligvis variere ganske mye, og er helt avhengig av hvem du satser pengene dine på.

Slik setter du i gang med golf-betting

For at du skal kunne spille med Viktor Hovland odds må du først og fremst finne en bettingside å registrere deg på. Det finnes mange gode alternativer, og du kan for eksempel spille på Betsson, Unibet eller lignende.

Når du har registrert deg må du også gjøre et innskudd dersom du planlegger å spille for ekte penger. Husk at mange bettingsider vil gi deg en velkomstbonus når du setter inn penger første gang. Da får du litt ekstra midler å tippe for.

De vanligste velkomstbonusene på bettingsider er oddsboost, en prosentvis økning av innskuddet eller gratisspill. Bruk gjerne bonusen din på å tippe på Viktor Hovland!

Så snart penger er satt inn, kan du gå til spillseksjonen og åpne betting-avdelingen. Velg golf som sportsgren, og finn spesifikke turneringer der Viktor Hovland odds tilbys.

Populære golfturneringer

Viktor Hovland har som nevnt innledningsvis nylig blitt profesjonell golfspiller. Han må derfor kvalifisere seg for å delta i ulike mesterskap og turneringer innen golf. Det gjelder derfor å følge med på golfspilleren den kommende tiden, og se hva han kvalifiserer for.

Hovland prøvde blant annet å kvalifisere seg for Tour Championship i 2020, uten hell. Men dette kan fort endre seg, og vi har troen på at golftalentet får vist krefter i kommende turneringer.

Både U.S. Open, PGA Tour, British Open og andre turneringer kan bli aktuelle arenaer for Hovland.

Om Viktor Hovland

Viktor Hovland ble født i 1997 og kommer fra Oslo. Han utmerket seg i verdenstoppen som amatørspiller, og har tidligere mottatt Kongepokalen. Hovland representerte klubber som Miklagard Golf, og har også spilt for Oklahoma State University.

Under World Amateur Golf Ranking i 2019 ble Hovland rangert som verdens beste, noe som motiverte ham til å satse for fullt på en profesjonell golfkarriere. Det blir utvilsomt spennende å følge Viktor Hovland i årene som kommer.

Finn beste Viktor Hovland odds

Dersom du ønsker å tippe på golf og Viktor Hovland, finner du mange pålitelige bettingsider som lar deg gjøre nettopp det. Siden Hovland er norsk, har du kanskje størst sannsynlighet for å finne gode oddsobjekter på spilleren hos de norske bettingselskapene.

Vi kan anbefale deg å sjekke ut norske bettingsider som Coolbet, Unibet, Betsson og Betsafe om du ønsker å spille på Viktor Hovland odds. Disse bettingsidene gir deg mange spennende muligheter, og har i tillegg gode bonuser for nye spillere.

Det viktigste er at du finner en bettingside som lar deg tippe på de sportsgrenene du brenner for, enten det er golf, tennis, fotball eller noe annet. Lykke til!

Publisert: 22/1/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.